Iron Maiden - The Final Frontier

#-o:lol:

__Μπαα, αυτό που λέει ο Fake μετά είναι. Δε θα έλεγε δημόσια music video. Και για το αν πρέπει να είναι εκεί… Χεχεχε, make-up artist είναι, ε, πρέπει να είναι παρόν ο καλλιτέχνης για να τον βάψεις! :stuck_out_tongue: (αν και με το Photoshop στις μέρες μας, μπορείς να κάνεις και post-production μακιγιάζ :wink:).

__Fake, thanx για τις πληροφορίες. Αντε να δούμε το νέο clip σιγά-σιγά για να ακούσουμε και τον ήχο του νέου δίσκου. :thumbup:

…στον Calium που ήρθε προχθές και μας έμαθε όλους κιόλας και μας κρίνει με περισσή ειρωνεία:[SPOILER]

__Αγαπητό 15χρονο μέλος που μετράς 5 μέρες στο φόρουμ ως μέλος και ξέρεις και κρίνεις (πικρόχολα), με βάση την τεράστΕια εμπειρία σου σε θέματα που (δεν) γνωρίζεις, τουλάχιστον ΔΙΑΒΑΖΕ αυτά που θέλεις να κρίνεις. Ή κάνε το πιο απλό: ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ -so simple. Ειδικά με ειρωνία.

__Εκτός αυτού, δεν ξεκατινιάστηκε κανείς (νομίζω το επίπεδο έμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα), μην αναπαράγεις βλακείες μεσημεριανών εκπομπών δημιουργώντας εντυπώσεις (“ξεκατίνιασμα”; :lol:#-o) για να κάνεις εντύπωση με αυτά που γράφεις. Οσο για το άλλο, μακάρι 1ον να είχες διαβάσει αυτά που πήγες να κρίνεις και 2ον να είχες κάποια ευγένεια -θα σου απαντούσα ΠΟΛΥ διαφορετικά, σχολιάσε ό,τι θέλεις, φόρουμ είναι, αλλά το ΠΩΣ σχολιάζεις κάτι είναι αυτό που θα δημιουργήσει και τις ανάλογες αντιδράσεις. ΑΥΤΟ ήταν και το θέμα μου με τον fake που όπως λές δεν έκανε τίποτα (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ε;).

__Κι αν δεν κατάλαβες ακόμα, δεν έχω θέμα μόνο με την ειρωνεία, αλλά κυρίως με αυτούς που και έχουν λάθος και ειρωνεύονται κιόλας (και ιδίως αν έχουν φυτρώσει εκεί που δεν έχουν σπαρθεί).

__ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ (και δημιουγούν εντυπώσεις), ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ. γι’ αυτό άσε τις εξυπνάδες με ξεκατινιάσματα, όταν εσύ αναπαράγεις αυτό που δήθεν ψέγεις (δε σε είδα να στέλνεις p.m.).

__Αν όντως δε το είχες πιάσει, στείλε p.m. αφού σε καίει τόσο, ρώτα ευγενικά και θα σε βοηθήσει κάποιος να το πιάσεις. Ασχημο δεν είναι να πηγαινεις κάπου και κρίνεις και να σχολιάζεις άτομα που δεν ξέρεις; …Αλλιώς θα ήθελα να σε καλωσορίσω φίλε μου, όχι έτσι.

__Ακόμα κάτι άλλο που δεν έχεις πιάσει είναι το αστείο με το review του δίσκου των maiden. Ηταν ένα αστείο μεταξύ φιλων που έγινε καιρό πριν. Γι’ αυτό και δε το έχεις πιάσει και νομίζεις πως σοβαρά τα λένε όλα αυτά και έτσι ειρωνεύεσαι το φόρουμ για το επίπεδό του… Είναι δυνατόν να έρθω εγώ σε μία δική σου παρέα και να ξέρω με το καλημέρα όλα τα inside jokes σας;

__Καλως ήρθες στο φόρουμ μας (σου). Εύχομαι να κάνεις τις υπέροχες συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση και φιλίες (και στο φόρουμ και από κοντά με συναντήσεις: αθλητικές, μουσικές, οινοποσίαα κλπ) που έχουμε απολαύσει οι υπόλοιποι. Welcome (trully). 8)

υ.γ. επειδή έχει κατ’ ουσίαν δίκαιο ο Calium για το ότι “παρασιτούν” το κυρίως θέμα μας αυτές οι κουβέντες (άσχετα αν όπως είπα, όταν κάτι γράφεται δημόσια, εκεί πρέπει να απαντάται), ζητώ συγνώμη για τη φλυαρία.[/SPOILER]

οχι αλλο πολιτισμο.
θελω ξυλο.!! (οχι σε εμενα ρε)
παλια θα ειχαμε μονομαχια με ροπαλα…

sorry να αν αυτα που ειπα φανηκαν σαν προσωπικη επιθεση…αφου οπως ειπες και συ δε σε ξερω.δεν εγινα μελος του φορουμ για να τσακωνομαι(βεβαια πολλα ακουγονται σχετικα με το φορουμ του ροκιν).οσα ειπα τα ειπα επειδη γενικα παρατηρουνται τετοια φαινομενα “inside joke” και κλικο-καταστασεις σε παρα πολλα φορουμ που γραφω.δε ξερω ισως ειναι η μικρη μου ηλικια η το γεγονος οτι μπηκα προχθες που τα βλεπει λαθος αυτα αλλα νομιζω οτι τα φορουμ ειναι ανοιχτα στο κοινο για καποιους λογους.αμα καποιος θελει να κανει τη πλακα του η να δουλεψει το φιλο του ας παει για καφε η ας το κανει μεσω msn η απο facebook.παντως εγω ναι μεν το εριξα το επιπεδο,αλλα και συ παρασυρθηκες μαζι μου.δε ξερω αν συμφωνεις.τελοσπαντων,ελπιζω να τελειωσει εδω το θεμα,γιατι κανω τωρα αυτα που κατηγορω λιγακι πιο πανω.(και ελπιζω να σαι κανα 25αρι χρονων και με θεωρεις μικρο.μην εισαι τιποτα 16 και δουλευομαστε)

Μίλησες με τον Of_wolf_and_man??

δε νομιζω…γιατι ποιος ειναι?

Με τον DaveMurray μήπως?

ουτε αυτος…
καλα…δε θα πω ποιος μου μιλησε για το φορουμ πριν μπω!αρκετο σαματα εχω προκαλεσει…
παντως το νεο δισκονι των maiden σταντε θα γαμαει!:stuck_out_tongue:

fixed

για πε, για πε… μαλλον εχω χασει επεισοδια…

[SPOILER]

__27 εδώ και δύο μέρες. :slight_smile: αν είσαι 15 και φέρθηκες /τα είδες τόσο ώριμα τόσο άμεσα… :bow:

__Πάντως, το ότι το φόρουμ είναι τόσο μεγάλο και δυνατό σίγουρα σε πολλούς δεν αρέσει. Οπως και η δουλειά των mod. Και κανείς δεν είναι τέλειος αλλά το επίπεδο είναι γενικά πολύ καλό. Εχεις δίκαιο ότι κάποιοι ίσως το παρακάνουν… τέλος πάντων. Enjoy the stay. :)[/SPOILER]

Αυτή η αντίστροφη μέτρηση μάλλον αφορά πληροφορίες για τον νέο δίσκο! Αφού η περιοδεία αρχίζει την Τετάρτη!
Για να δούμε…

OEOEOEOEOEOEOEOE MAIDEN MAIDEN!!

υπαρχει και μια πιθανοτητα για το νεο layout του σιτε, οπως ειχαν ανακοινωσει παλαιοτερα. ομως ναι τα details ειναι πιθανοτερα, για κανα single κτλ

Άντε να δούμε…μέχρι στις 02.00:):!:

16 Αυγούστου λοιπόν !!!

8)8)8)8)8)8)

he release date for IRON MAIDEN?S new studio album THE FINAL FRONTIER is now confirmed for Monday 16th August.

The new album pictured here features artwork illustrated by Melvyn Grant and, to mark the occasion, the band have made special arrangements for one new album track ‘EL DORADO’ to be made available Worldwide as a FREE digital download MP3 with immediate effect.

[SIZE=“7”]UP THE IRONS![/SIZE] :metal:
(δώρο γενεθλίων)

δεν μου ανοιγει η σελιδα…αντιμετωπιζει αλλος παρομοιο προβλημα?
ok,Μπηκε!!!

Το κομμάτι το άκουσε κανείς;