Iron Maiden - The Final Frontier

η εισαγωγη θυμιζει πολυ hit the lights.

κάποτε έβγαζε λίγο και στα studio albums

Ενδιαφερον σχολια περι ‘‘θεατρικης ερμηνειας’’ (και οχι μονο), αναρωτιεμαι τι θα διαβαζα αν το El Dorado ΔΕΝ ειχε… :-k :lol:

το wikipedia ανεφερει οτι το el dorado το γραψαν οι dickinson,smith,harris

Περισσοτερες ‘‘πληροφοριες’’

Μετριότατο το κομμάτι…
Αλλά με τους Maiden αν δεν ακούσεις όλο το άλμπουμ δεν μπορείς να ξέρεις τι σε περιμένει…
Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο συνολικό αποτέλεσμα!!! :slight_smile: :slight_smile:

Το εξώφυλλο ασχολίαστο… :? :?

ποτε βγαινει το single?

εε φαίνετε βασικά
έχει αέρα smith και dickinson

01.The Wicker Man
02.The Ghost of the Navigator
03.Brighter Than a Thousand Suns
04.El Dorado
05.Paschendale
06.The Reincarnation of Benjamin Breeg
07.These Colours Don’t Run
08.Blood Brothers
09.Wildest Dreams
10.No More lies
11.Brave New World
12.Fear of the Dark
13.Iron Maiden
Encore:
14.Number of the Beast
15.Hallowed Be Thy Name
16.Running Free

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ SETILIST

και ενα video απο την χθεσινη τους εμφανιση…τα σκηνικα δεν ειναι απο οσο ξερω φουλ production…

Δεν μου αρεσε το κομματι καθολου ομως…

και αλλα video απο το χθεσινο live
το set-list ειναι πολυ καλο με τη μονο διαφορα οτι στην θεση του wildest dreams θα ηθελα το infinite dreams…να δω ποτε επιτελους θα παιξουν live αυτην την κομματαρα

Πολλά απο τα τελευταία βλέπω, δεν το λες και το ιδανικό setlist πάντως.

ξερει κανεις?παντως το εξωφυλλο δεν μου αρεσε καθολου

ΤΕΛΕΙΟ Ο BRUCE ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΥΕΥΤΟΣ

ΦΟΒΕΡΟΣ Ο EDDIE

Τι δηλαδη δεν εχει trooper και τα σχετικα?!Μεγαλη εκπληξη το σετλιστ αν και οντως δεν ειναι και το ιδανικο…νομιζω πως αν οι maiden εκαναν αυτο που κανουν οι metallica(που παιζουν ολα τα κομματια απο ολα τα αλμπουμ) θα ειμασταν ολοι πιο ευτυχισμενοι…

Βεβαια πρεπει να περιμενουμε να δουμε οταν βγει ο δισκος πως θα αλλαξει το σετλιστ…

Κατα τα αλλα το Ελ ντοραντο ειναι αντικειμενικα μετριο αλλα ενα μετριο τραγουδι απο τους maiden καταφερνει και παλι και σου κολλαει στο μυαλο… ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα εχει κομματαρες ο δισκος βεβαια…

Το εξωφυλλο στοχευει σε 14χρονα?!

Συνολικα: οχι καλο σετλιστ (προς το παρον),μαπα εξωφυλλο,μετριο single (οπως το συνηθιζουν μετα το 2000) και επισης…θελουμε Αλεξανδρο δε γκρειτ στο δευτερο σκελος της περιοδειας που λογικα θα περασει και απο δω :wink:

Α,ειμαι φανατικος με Μαιντανους το αναφερα?!Γτ μαλλον δεν φανηκε :stuck_out_tongue:

Αντε και ελεγα μονο εγω ακουω τον dickinson στις ψηλες του να “σφιγγεται”? Βασικα αυτο γινεται σταδιακα ολο και περισσοτερο απο το 2000 που επεστρεψε και ειναι θεμα ηλικιας…νταξ δεν ειναι 25 πλεον. Ναι το καταστρεφει λιγο το κομματι αλλα απο την αλλη ειναι dickinson.Αυτα…

Περιεργο το setlist, εβγαλαν πολλα κλασικα που ειχαμε φαγωθει να κανουν αλλαγες, αλλα δεν συμφωνω με ολες τις αλλαγες, επρεπε να παιζουν πιο πολλα απο τα παλια που παιζουν σπανια και οχι τοσα πολλα απο τα τελευταια… Δεν ειναι ασχημο, αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο… Το σοου καλο, αλλα ο Eddie δεν μου αρεσει…

Καλά δεν το περίμενε κανείς, μετά από την τελευταία περιοδία με τραγούδια απ΄τους πρώτους 6-7 δίσκους+ Fear Of The Dark, να παίξουν στην τωρινή τους, κομμάτια απ’τους τρεις τελευταίους δίσκους+τα όποια ακυκλοφόρητα ακόμα;
Το βρίσκω λογικό, και περιμένω νάρθουν κιαπ’τα μέρη μας:):!:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ set list τιμησαν τις 3 τελευταιες ΔΙΣΚΑΡΕΣ!!!
το ελ-ντοραντο καλο ενταξη δεν εντυπωσιαστηκα αλλα πιστευω οτι ο δισκος θα σπερνει!

μαλακια το κομματι και το εξωφυλλο απλα δεν ειναι maiden… αναμενουμε για τη κυκλοφορια και ελπιζω να μην απογοητευτω!!!