Δακρυσα…τετοια συγκινηση μετα απο 4 χρονια ηταν πολυ…παμε για faith no more τωρα !
Χμμμμμ…εντυπωσιακό βίντεο, το κομμάτι έτσι κι έτσι. Μάλλον καλύτερο από το μετριότατο El Dorado.
Αυτο βασικα.
…Eddie…what took you so long? :lol::lol::lol:
paides vghke sto youtube?giati apo to site den ginete na to deis ginete xamos
τελειως για την καραπουτσακλαρα το κομματι.
το ανεβαζω εγω…υπομονη
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ…ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ:)
ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΙΛΕ ΣΤΟ 75% ΕΙΜΑΙ.ΑΡΓΕΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ. UP THE IRONS! ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!
OΠΟΤΕ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΜΙθ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΛΙΡΟΙΑ!
ΨΑΞΕ ΣΕ ΚΑΝΑ 10ΛΕΠΤΟ “Iron Maiden - Satellite 15… The Final Frontier (Director’s Cut)” ΣΤΟ YOUTUBE
οκ filos 1000 thanks
Πάρτο εσύ και όλοι σας:
το βιντεο ειναι απλα αστειο,ενω το κομματι μετριοτατο ακουγεται.
παντως δεν βγαζεις και σωστή άποψη για το κομμάτι…
με τα πιου-πιου αναμεσα, και χαμηλα στην μίξη σε σχεση με τα εφέ δεν γίνεται…
Iσχυει…επισης λειπει και μεγαλο μερος του, 8.40 λεει διαρκεια στο τρακλιστ.
Καταρχήν, καλώς σας βρήκα!!!
Δυστυχώς μετά το μετριότατο El Dorado, το Final Frontier δεν πλησιάζει καν αυτό που φανταζόμουν…Αρχίζω πλέον να πιστεύω οτι τα περί επιστροφής στις παλιές καλές μέρες των Maiden, ήταν just marketing…Αυτός που πραγματικά δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας είναι ο Dickinson-Έμπνευση όμως στις συνθέσεις, δεν έχω δεί μέχρι στιγμής.
Θα περιμένω βέβαια το full album, αλλά έχω ξενερώσει κάπως…
P.S. O ΕDDIE είναι για παιδάκια και η ‘Somewhere In Time’ ατμόσφαιρα αποτυχημένη.
Όπως είπες… just marketing…
Από εδώ μέσα μόνο εγώ θα έχω την εντύπωση ότι ο Dickinson μου φαίνεται σαν να ζορίζεται ε;Μάλλον μόνο εγώ:roll:
Να τον δω και στα live
starcraft επιρροες η ειναι ιδεα μου?
Απο καποια οπτικη γωνια ισως…το final frontier ειναι φραση απ το Star Trek παντως. Επισης ξεκαθαρη αναφορα σε Indiana Jones στο σημειο με το βαθρο…αν και ψιλογελοια η σκηνη:roll:
σορρυ αλλα δεν εχω δει σταρ τρεκ και σταρ γουορς (:oops:)
μαλλον εχεις δικιο
Ωραιο το τραγουδι αλλα ο Eddie πολυ κακος ρε παιδι μου:p