Ασυφταε εισαι σοβαρος??ΤΩΡΑ STAR WARS!ΤΩΡΑ!
Μάπα το κομμάτι. ¨Ενα ριφ και ένα ρεφραιν. ¨Εμπνευση ανύπαρκτη. Κρίμα να πέσει η αυλαία με ένα μετριότατο (από ότι φαίνεται) αλμπουμ για τους Μαιντεν…
Αξιόλογο κομμάτι κατά τη γνώμη μου: καλό riffάκι, σχετικά κολλητικό τυπικό Maiden ρεφρέν, αν και στην ουσία ακούμε μόνο το μισό, καθώς το τραγούδι έχει τη διπλάσια διάρκεια από το video. Ιδωμεν, προσωπικά δεν ελπίζω σε θαύματα, απλά σε ένα αξιοπρεπή δίσκο…
Είμαι και εγώ φανατικός οπαδός των Maiden αφού αποτελούν την πρώτη μου μεγάλη μουσική αγάπη. Το κομμάτι για να πώ την αλήθεια μου φάνηκε μέτριο προς καλό. Πιο πολύ μου άρεσε από το El Dorado. Αλλά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν αγγίζεται η δόξα των Maiden ούτε στο 1%! Για να δούμε όμως… Σε περίπου 1 μήνα θα ξέρουμε…
ε βεβαια ετσι φαινεται…#-o
Μετριο προς το καλο το κομματι, μετριο προς το κακο το βιντεο. Αλλα κατι μου λεει οτι περα απο αυτα τα 2 single μεσα στο δισκο θα ακουσουμε διαμαντια! Το ελπιζω δηλαδη…
Μάλιστα…Μι-Ντο-Ρε εις τον κύβο και λίγο Λα-Σολ (έτσι για να σπάει η μονοτονία!). Το ίδιο τεμπο σε όλο το κομμάτι - φλατ δυναμικές…κάποια αλλαγή κάτι να σε πιάσει στον ύπνο…μπα. Ρεφραιν με ατέρμονη επανάληψη του τίτλου. Αμα έιναι έτσι ένα καλό κομμάτι μαιντεν τα κακά πως είναι? Για μένα είναι της ίδιας ποιότητας με angel and the gabler αν και φαίνεται καλύτερο λόγο φωνητικών Bruce και κάποιων αξιοπρεπών σόλο. Τεσπα αφού σου αρέσει εσένα τι σκοτίζεσαι? Εγώ για να λέω και την αλήθεια δεν περιμένω πλεον κάποια έκπληξη από τους Μαιντεν.
Αφου εσενα δεν σαρεσει τι καθεσαι και μελαγχολεις για το πως θα πεσει η αυλαια?
Βut I have lived my life to the full
I have no regrets. But I wish I could talk
to my family to tell them one last goodbye.
ΕΠΟΣ!
ρε παιδια μια ερωτηση εχω να κανω…οι iron maiden θα βγαλουν heavy metal δισκο η hard rock?Που ειναι τα ριφακια του wickerman και rainmaker που δε βγαινουν ποτε απτο μυαλο σου?4 χρονια αναμονης στο δισκο και τα κυριως ριφ των 2 τραγουδιων μεχρι τωρα φαινονται τουλαχιστον παιδικα…κριμα ρε γαμωτο.τι εγινε?
Ηθελαν να σε διαψευσουν φαινεται.
Κριμα μετριο το κομματι,χειροτερο απο ελ ντοραντο και απαραδεκτο ρεφραιν.
Τεσπα δε βιαζομαστε,αλλα 8 κομματια.
Ολοι εσεις που θελατε μικροτερες διαρκειες και In your face κομματια φατε τα τωρα.
Καθολου δεν θα με χαλουσε μια γαμηστερη συνεχεια του matter εμενα.
Οσο για το video πολυ καλυτερο απτις σαπιλες των τελευταιων χρονων.Καλα αμα περιμεναμε απο μαιδεν βιντεο κλαφτα.
Δεν ξέρω, αλλά έχω την εντύπωση ότι το τραγούδι το ακούσαμε ολόκληρο και ότι το Satellite 15 θα αποτελεί intro στο The Final Frontier. Άλλωστε το video αφορά το The Final Frontier και όχι το Satellite 15…The Final Frontier
Παιζει, αλλα σκεψου και το αλλο…το τραγουδι εχει διαρκεια 8.40. Το βιντεο ειναι 5 λεπτα και το τραγουδι μπαινει νομιζω μετα απο 1 λεπτο…δηλαδη μενει 4 λεπτα τραγουδι. Αν το Satellite 15 ειναι intro, θα ειναι 4.40, πιο μεγαλο απο το τραγουδι δηλαδη:!:
Λογικά λείπουν κομμάτια από το τραγούδι ως συνήθως στα video. Κανά solo,refrain ακόμα ή κάτι τέτοιο
Ψηλέ αυτό είναι Bruce Dickinson από τη solo καριέρα του!!!
Ω ναι, ωραιο κομματι, νομιζω μονο στο μπεστ οφ του το εχει.
Ναι μαζί με το Broken ήταν τα 2 κομμάτια που είναι μόνο στο Best of
Πολυ μετριο το κομματι,οπως και το El Dorado.Το βιντεο επισης αρκετα παιδικο,σαν b-movie επιστημονικης φαντασιας.Κριμα…Θεωρω πως τετοια κομματια ειναι γεμισματα για τους Maiden,αν μιλουσαμε για καποια αλλη μπαντα θα ηταν διαφορετικα αλλα οι συγκεκριμενοι μπορουν να γραψουν δεκαδες τετοια
Έχεις ακουστά το ‘‘έλλειψη έμπνευσης’’; Τελείως όμως λέμε…
Και που να την βρούν θα μου πείς: τόσο χρήμα, τόση δόξα, τόση χλιδή ( όχι οτι δεν τους αξίζει! ) αλλα πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, η έμπνευση την πληρώνει, γιατί απλά ‘‘δεν τους βγαίνει’’ δεν ‘‘το έχουν’’ ρε παιδί μου πλεον! Sad, but true!
Σίγουρα περίμενα κάτι πιο metal, ειδικά μετά την τελευταία τους συναυλία στο terra που έδειξαν οτι έχουν διαγράψει όλες τις μετριότητες, που ακολούθησαν το Fear of the dark!
Kρίνοντας τουλάχιστον απο το set τους, που ήταν τόσο Maiden που δεν πήγαινε άλλο!
Αν είναι έτσι όλο το album,( hope not ) καλύτερα να διαλυθούν αξιοπρεπώς, κι όσο είναι ακόμη νωρίς, πριν καταντήσουν γραφικοί.
Από το 85 και μετά είχαν άπειρη χλιδή, χρήμα και δόξα. Δεν περίμεναν το 2010 για να τους επηρεάσουν. Τώρα το αν έχουν ή οχι εμπνευση είναι άλλο θέμα.
To τελευταίο live στο Terra Vibe ήταν η λεγόμενη Golden Years Tour. Παίξαν τα τραγούδια από εκείνη την εποχή. Δεν ξέγραψαν τίποτα. Το ίδιο και το 2005 που παίξαν μόνο από το 4 πρώτα αν θυμαμαι καλά. Δεν νομίζω να πίστευες τότε ότι είχαν ξεγράψει τα πάντα από το 84 και μετά
Χιλιοειπωμένο για πολλές μπάντες εδώ μέσα που συνήθως καταλήγει στο: Στη τελική κάνουν ότι γουστάρουν και θα παίζουν όσο γουστάρουν. Αν θέλετε τους ακούτε αν όχι ε δε νομίζω να τους πειράξει και πολύ!