Iron Maiden - The Final Frontier

μετρια πραματα για μειντεν…
ελπιζω το αλμπουμ να ειναι ανταξιο του a matter of life and death που το θεωρω ανετα στα καλυτερα της δεκαετιας χωρις καμια υπερβολη…

#-o

Να το κοιταξεις αυτο μην το αφήσεις έτσι.

Ο καθενας μπορει να κανει τις οποιες υποθεσεις του, αλλα απο 2 κομματια δεν βγαζει συμπερασμα για ολο το αλμπουμ, και μαλιστα ακουγωντας τραγουδια με κακη ποιοτητα (και το ενα οχι ολοκληρο ) ηχου/mp3. Παντως σιγουρα πολυ καλυτερο video clip…

Η οποια αναποφεκτη συγκριση που μπορω να κανω ειναι οτι δεν ενθουσιαστικα οπως το 2006 που ειχαν ‘‘ανεβασει’’ το BTATS, βεβαια ηταν απο τα καλυτερα κομματια ενος απο τα 2-3 καλυτερα αλμπουμς που εχουν βγαλει κατα τη γνωμη μου παντα σαν maidenas :smiley:

Δεν πιστευω ομως οτι τους αξιζει ΄΄Θαψιμο’’ ακομα, σιγουρα μετα απο 4-5 ακροασεις απο το CD θα μπορουμε να κρινουμε καλυτερα και το πιθανοτερο ειναι να μας αρεσουν περισσοτερο παρα λιγοτερο αυτα τα 2 τραγουδια.

Μετα απο 3 δισκαρες στη σειρα εχουν ανεβασει πολυ τις προσδοκιες μας, αφου με αυτους δεν μας αρκει το απλα να ειναι Maiden…8)

καλα βρες μου αλμπουμ με for the greater good of god ,brighter than a thousand suns,the reincarnation of benjamin breeg,the legacy,lord of light kai these colours don’t run και μετα να συζητησουμε αν ειναι η οχι στα καλυτερα τουλαχιστον 20 τηας δεκαετιας…εγω προσωπικα μετα απο 4 χρονια το ακουω και καθε φορα που το ακουω εντυπωσιαζομαι πιο πολυ…μπορει να μην φτανει τα παλια ουτε το brave new world αλλα ειναι ενα φοβερο αλμπουμ που δεν βγαζουν πολλες μπαντες

Aς μη βιαζόμαστε ακόμα να κρίνουμε το album. Υπομονή ακόμα 1 μήνα!!! :smiley: :smiley:

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως σε κάποιους άρεσε τόσο πολύ το AMOLAD και μάλιστα να λένε πως πρόκειται και για μια από τις κορυφαίες τους δουλειές. Γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά το βρίσκω τίγκα στην υπερβολή.

2 τετοια θελω απο το καινουργιο και θα μαστε ολοι ευχαριστημενοι!

Δεν πειραζει ας μην το καταλαβαινεις ασε να το απολαμβανουμε εμεις οσο φιλε death δεν μπορεις να κρινεις ενα τραγουδι αν δεν το ακουσεις ολοκληρο αν δεν το καταλαβαινεις τραβα να το κοιταξεις.Ασε να βγει το αλμπουμ και θαψτο μετα.Αλλα προσ το παρων περιμενε μεχρι να βγει και θαψτο τοτε!!!

Συμφωνο απολυτα.Το amolad ειναι παρα πολυ καλος δισκος.

To γεγονος οτι το παρουσιασαν ζωντανα ολοκληρο ειναι μια καλη αρχη, σιγουρα θα συμφωνουν και οι ιδιοι σαν μελοι της μπαντας για τη ποιοτητα του αλμπουμ. Και ειμαι βεβαιος οτι εχουν ακουσει Maiden περισσοτερο απο οτι εγω οπως και απο ολους αυτους που εχουν την ιδια αποψη.

Υπερβολη ισως ειναι να λες ‘‘το καλυτερο αλμπουμ που εχουν κυκλοφορησει ποτε’’ η ‘‘ειναι το καλυτερο μαζι με το 7ΤΗ SON’’ και εκτος απο εμενα ξερω οτι σιγουρα 2 μελοι του συγκροτηματος το πιστευουν :lol::slight_smile:

στο σύνολο του διεθνούς τύπου το A Matter Of Life And Death αντιμετωπίζεται ακόμα και σήμερα ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ κλασσικού metal στην προηγούμενη δεκαετία.

δεν έχω ακούσει ακόμα το νέο τραγούδι, ούτε έχω δει το video.

κλασσικά οι οπαδοί θα αποθεώσουν ότι και να βγάλουν και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι δεν θα είναι καλό θα επιβεβαιώσουν τους εαυτούς του.

τελικά, οι μεταλλάδες χωρίζονται σε αυτούς που ακούνε maiden και σε αυτούς που άκουγαν maiden.

Outshined, έγραψες!!! :thumbup:

Εγώ μια χαρά ακούω ακόμα Maiden απλά θεωρώ τα 2 τελευταία τους δισκάκια μέτρια, είπαμε γούστα είναι αυτά. Και από αυτά που ακούω μέχρι τώρα από το καινούριο δεν ενθουσιάζομαι. Και το κακό είναι ότι και τα 2 κομμάτια είναι ψώφια συν ότι, κακά τα ψέμματα, δεν είναι metal. Πιο πολύ hard rock τα λες.

Ας πω και εγώ την γνώμη μου (αν και έχω λίγο περίεργα γούστα με μέιντεν, το αγαπημένο μου άλμπουμ είναι το x-factor, μετά τα 2 πρώτα).

Λοιπόν αρχικά σχετικά με το αν είναι μεταλ ή χαρντ ροκ. Είναι μέιντεν. Τώρα αν πρέπει με το ζόρι να πούμε τι μουσική παίζουν σε αυτά τα 2 τραγούδια, αν είναι χαρντ ροκ ή μέταλ, όπως ακούγετε στο αυτί του καθενός.

Δεν θα αρχίσω να τα ισοπεδώνω όλα, κρίνοντας απο 2 μέτρια τραγούδια. Σίγουρα ξενερώσαμε (με τον Eddie, με τα τραγούδια), αλλά υπομονή. Αν είναι τελευταίο δεν θα το αφήσουν έτσι (θέλω να ελπίζω).

Το βίντεο δεν το είδα ακόμα, έτσι και αλλιώς η μουσική μετράει. Αλλά θα το δω αφού οι περισσότεροι λένε ότι είναι ωραίο. Μήπως μου αρέσει και περισσότερο το κομμάτι. :stuck_out_tongue:

Α, και αυτός στο εξώφυλλο δεν είναι ο Eddie.[-X

Εγω πιστευω πως επιρρεαζει η προκαταληψη του στυλ: “τι να σου πουν και οι μειντεν στην εποχη μας…”
Κι ομως το ΑMOLAD ειναι ενας δισκος που λιγοι θα μπορουσαν να βγαλουν απο καθε αποψη…

lol@σύνολο διεθνούς τύπου.

Δε γράφονται εύκολα τέτοια κομμάτια…

στην αρχη καλα το πηγες, μετα το χασες κατ’εμε. κοψε τα α’πληθυντικο κτλ

ααα, και δεν εισαι εσυ αυτος που αποφασιζει ποιος ειναι ο eddie :wink:

φιλικα

πωω και εσεις πολλα ατομα ειστε ε?

οχι μονο μενετε αδιαφοροι, αλλα ειστε και ΑΝΤΙ-fanboyδες

βλακεια?τραγικο?το ξερουμε? ποτε το ακουσες ρε συ θηριο, πες και σε μας…
α οχι! το ξερουμε ολοι μας κιολας ε? γαμω!

Εγώ πάντως δεν την έχω αυτήν την προκατάληψη και ας φαίνεται κάτι τέτοιο, οι Maiden είναι τα τελευταία 15 χρόνια μια από τις 3-4 αγαπημένες μου μπάντες. Απλά τυχαίνει να μην με ενθουσιάζουν οι τελευταίες τους δουλείες.

Δεν μου αρεσει που με ειρωνευεσε φιλε. Δεν ειμαι υποχρεομενος να λεω στο καθενα τι κανω στην ζωη μου και τι γνωστους εχω και που. Ναι το ακουσα ολο και ναι δεν είναι καθολου καλο. Τωρα μπορεις να λυσαξεις με την iron maiden πορωση σου. Δεν με αφορα και πολύ. Εγω όπως ειδες δεν ειχα καμια δοση κακιας απεναντι τους. Χαρακτηρισα το αλμπουμ τους βλακεια αλλα αυτή μια δικη μου αποψη. Αποψη ολων μας είναι όμως ότι δεν γινεται να εχεις 30 χρονια μετα απαιτησεις από αυτους. Είναι φυσιολογικο. Ο καλλιτεχνης καποια στιγμη τελειωνει.