Συμφωνώ! Απο το '92 και μετά, όσο κι αν προσπαθούν, δεν πείθουν-τουλάχιστον εμένα!
Παρ’όλα αυτά, όπως γίνεται πάντα με τους μεγάλους έρωτες (!) πάντά ελπίζεις μέχρι την τελευταία στιγμή…
Οντως παντως δεν ειναι ο Eddie αυτος.Απο τοτε που ανακαλυψαν τον ψηφιακο κοσμο,μονο χελι δεν τον εκαναν!
Για το αλμπουμ,περιμενουμε και βλεπουμε…
:lol3:
ανυπομονω να βγει ο δισκος να τον ακουσω 3 φορες καπακια να χω μια πληρη αποψη θα χουν στανταρ καποιο δεκαλεπτο επος παλι…:D:D
Απόσπασμα από συνέντευξη του Janick Gers που μιλάει για το Final Frontier
We’re in progressive stage with the band now. We’re taking it to extremes. The new album, I’m really proud of it, 'cause the one song we released isn’t indicative of the rest of the album ? there’s so many different feels and ways of playing on the album. We go through some different attitudes and take you to different places. There’s a lot of long thematic tunes on this album. And some very varied music.
στην αρχη καλα το πηγες, μετα το χασες κατ’εμε. κοψε τα α’πληθυντικο κτλ
ααα, και δεν εισαι εσυ αυτος που αποφασιζει ποιος ειναι ο eddie
φιλικα
Προφανώς μιλάω για την πλειοψηφία. Σίγουρα θα υπάρχουν και άτομα που τους άρεσε ο eddie ή έστω τα τραγούδια.
ανυπομονω να βγει ο δισκος να τον ακουσω 3 φορες καπακια να χω μια πληρη αποψη θα χουν στανταρ καποιο δεκαλεπτο επος παλι…
Και εγώ αυτό λεω. Τι στο διάολο, δίσκος μέηντεν είναι.
τρομερη αποψη το “βλακεια” φαινεσαι ετσι σκεπτομενος, βαζεις τα πραγματα κατω, αναλυεις τραγουδια, μελωδιες, στιχους, feeling, αναλωνεσαι με το artwork, πραγματικα, εδωσες μια εμπεριστατομενη αποψη. χαιρομαι να συνομιλω με τοσο ψαγμενα ατομα, που συν τις αλλοις εχουν ακουσει και το αλμπουμ μαζι με τους καμια 30ρια δημοσιογραφους απτα μεγαλυτερα περιοδικα, καναλια και σιτες του κοσμου.
πλειοψηφια στο ροκινγκ?στο ελλαντα?στον “πωω πανε πεθαναν οι μαιντεν” ελληνα?στον πεταπανγκ και τους δημοσιογραφους?
Μα η Ελλάδα είναι παραδοσιακά Maiden-οχώρα ρε συ fake! Για του λόγου το αληθές τσέκαρε το Hammer του Φεβρουαρίου 2011. Δίσκος του μήνα Maiden-Final Frontier έχει κλείσει από τώρα. Καλα δεν συζητώ για καλύτερος μπασίστας/τραγουδιστής και ίσως καλύτερος κιθαρίστας.
Μην τα πάρεις ε!
Αντικειμενικά πάντα όλα αυτά ισχύουν γιατί απλά οι Maiden ήταν, είναι και θα είναι η Best band ever
(μα πόοοοοοσο πιο φανμποης να γίνω;; :lol::lol::lol:
:ρ κοολ ρε δεν τα χωνω σε οποιον ναναι! μονο στον φλαμμερ.
Εγω βασικα ειπα για την πλειοψηφια που ανεφερε ο Blah. και το που ακριβως εκανε την ερευνα.
Και βεβαια πιστευω οτι στην ελλαδα οτι και να γινει οι μαιδεν θαναι παντα επιτυχημενοι (οπως και αλλες μπαντες) αλλα αυτο δεν παει να πει πως δεν υπαρχουν ατομα που πραγματικα να ασχολουνται και να σκεφτονται ορθα.
Αν και στην ελλαδα ειναι περισσοτεροι οι κολλημενοι που τους “ΜΙΣΟΥΝ” απο αυτους που τους “ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ”
Δικη μου ερευνα
ρε μαν τι κολλημα εχεις φαει μαζι μου? πρεπει να απολογηθω που βρηκα ακρη και ακουσα το νεο maiden? ή πρεπει να κανω δισκοκριτικη δλδ για να σε πεισω? το αλμπουμ ειναι παροχημενη μαπα και δυσπεπτο για maiden στα δικα μου αυτια. πως θα γινει δλδ? ειναι μια υποκειμενικη γνωμη!! δικαιωμα μου δεν ειναι να πιστευω οτι ειναι βλακεια? δεν μπορει σε αυτη την κωλοχωρα να πεις κατι που δεν του αρεσει του αλλου για τους maiden? ημαρτον δλδ. μπηκες σε κανενα διεθνη site να δεις τι λενε η πλειοψηφια των Metalheads? πρεπει δλδ μονο επειδη ειναι maiden να αποθεωθει? το εαν πεθαναν ή οχι μουσικα δεν με αφορα και πολυ. εγραψα και πιο πανω οτι δεν με τρελαινουν κιολας αλλα τους σεβομαι.
τι φταιω εγω και οι δημογραφοι που το αλμπουμ ειναι κακο? ρε φιλε βαλε τις προτεραιοτητες σου σε μια σειρα και χαλαρωσε λιγο.
Σε όποιον δεν θα αρέσει το άλμπουμ θα είναι κολλημένος αντι-Maidenάκιας για τους μεν, σε όποιον αρέσει θα είναι κολλημένος Maidenάκιας για τους δε.
Deja vu φάση κι έτσι.
Well said
δεν προσφερεις τιποτα καινουργιο. boring
ε ναι, απτα 76 λεπτα εχουμε ακουσει τα 10 και βγαλαμε αποψη ξαφνικα…
Χρησιμοποίησε μέλλοντα με τη λέξη “θα”. Εννοεί αφού βγει το album, τότε σε όσους δεν τους αρέσει θα είναι anti-Maiden και σε όσους τους αρέσει θα είναι κολλημένοι.
για προηγουμενα ποστ λεω
Kαλα fake7 παρτο λίγο αλλιώς…μολις κυκλοφορήσει το αλμπουμ θα έχεις πολύ δουλεία να “διορθώνεις” τα γούστα τον μυρίων που θα μπαίνουν εδώ να γράφουν τη γνώμη τους…λολ κάπου καταντά γραφικό όμως. Κάλη και η πόρωση αλλά για μουσική μιλάμε όχι για ομάδες…
απο οτι φαινεται ο fake7 ειναι ο νταβατζης της συζητησης. οτι δεν του αρεσειι θα το κραζει. εισαι τραγικος φιλε… καλη συνεχεια στην αποστολη σου.
τουλαχιστον θα μιλαω με ατομα που εχουν ΑΚΟΥΣΕΙ το αλμπουμ