Iron Maiden - The Final Frontier

Aπ’ το στομα σου και στου Bruce τ’ αυτι. 8)

http://www.youtube.com/results?search_query=dejavu+iron&aq=f

:metal: :metal: :metal: :metal: :metal: :metal:

fake το 7 φανταζομαι ειναι η ηλικια σου?

για πες και τον λογο

Από ότι κατάλαβα κάποια παιδιά από εδώ δεν ενθουσιάστηκαν από αυτά που μέχρι στιγμής έχουν ακούσει.Που είναι το κακό;
Ούτε εμένα μ’αρεσαν αυτά που άκουσα και πιστεύω πως το άλμπουμ θα κινείται σε τέτοια μουσικά μονοπάτια.Μακάρι να είμαι λάθος.
Τώρα το τι λένε οι δημοσιογράφοι ανά τον κόσμο στα διάφορα περιοδικά δεν με πολύ-απασχολεί κιόλας.Γούστα είναι αυτά.
Τώρα ίσως και να υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν μπάρμπα τον Smith και κουμπάρο τον Harris και σαφώς την έχουν πιο μεγάλη την Maidenια από κάποιους άλλους,οι οποίο δεν πρέπει και να λένε την άποψή τους.

Α και εγώ έχω παίξει με την κιθάρα που είχε στην World Slavery Tour ο Dickinson!Την έχει κρεμασμένη το δωμάτιό του!
Οπότε είμαι σχετικός και μπορώ να μιλάω

αν βγαλουν αλμπουμ με παραδοσιακη μουσικη και κλαρινα,θα ναι μειντεν ας πουμε…

φιλε,1 μηνα πριν την επισημη κυκλοφορια ακουσες το αλμπουμ μια φορα(μπορει και μιση) και μαλιστα εβγαλες και αποψη?καταρχην τοσοι κριτες προσπαθουν να βρουν κανα μεσο για να το παρουν τοσο νωρις και εσυ εκτος του οτι εισαι στην πλεονεκτικη θεση να το ακουσεις,του εκανες και εκτενη αναλυση,με το πορισμα να δειχνει οτι ειναι βλακεια…σορρυ,αλλα δε νομιζω να μην υπαρχει καποιος που γελασε διαβαζοντας το ποστ σου

Βασικα, νομιζω πρεπει να διεκδικησεις πνευματικα δικαιωματα. :smiley:

εκει ρε ποστη μου…ποσα χρονια; απο το 93; ας πουμε ναι…τα ιδια και τα ιδια…

καποτε μαζευομασταν σε παγκακια και μαλωναμε τωρα εχουμε τα φορα…

ω ναι!!! απο τοτε οι μαιδεν ξεπεραστηκαν, γερασαν, ηρθε η ωρα να το διαλυσουν, καλα μαιδεν ακου ακομας; ποσο χρονων εισαι; οι μαιδεν ηταν ο ντιανο, οι μαιδεν εχουν να βγαλουν καλο δισκο απο το 1ο, αντε διαλυστε το…

και ομως ειναι ακομα εδω οι κωλογεροι…

Up The Irons and The Pumpkins!!!

ΑμετανοητοςΘυμαΚομπλεξικοςΜαιδενας-3

Ακόμα μια track-by-track κριτική για το δίσκο.

1 month left…

Το videoclip δεν το βρήκα τόσο χάλια, ειδικά για videoclip Maiden που έτσι κι αλλιώς δεν είναι συγκλονιστικά.

Το κομμάτι δε μ’ άρεσε όμως. Καλύτερο από το El Dorado αλλά στο ίδιο στυλ που έχουν οι Maiden από το BNW και μετά.

Το άλμπουμ θα τ’ ακούσω όπως όλα των Maiden αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα δε νομίζω να πάρει θέση στη δισκοθήκη μου.

Ενημερωτικά το link δε δουλεύει…

να ρωτησω κατι ???αυτο τελικα ειναι το εξωφυλο του single ετσι???ξερει κανεις αν εχει ερθει στα δισκαδικα???

μαγκες το βρηκα απο το ebay και το τσιμπησα φυσικα…οποτε αναμονη και για το εξωφυλο γιατι αυτο ηταν του single…UP THE FUCKING IRONS…:D:D

γραψτε λαθος…

Στο evil bay υπαχρει το promo του el dorado σε 3 διαφορετικα formats (2 UK 1 US) τα οποια χτυπανε ακομα τρελλα ποσα. Μαλλον δεν θα κυκλοφορησει στα δισκαδικα ως single αν και κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος. Θα δουμε…

Τελικα το πηρες η δεν το πηρες απο το ebay? :slight_smile:

το πηρα το πηρα δεν υπαρχει κατι που να το χανω απο maiden…απλα νομιζα οτι ηταν το single του κοματιου μετα το καταλαβα…:D:Dφταιει η ζεστη!!!

πωπω τα αγγλικα στο δευτερο review ειναι τοσο εκνευριστικα που μου ηρθε να σπασω την οθωνη…αυτοι οι ιταλοι οι πουστηδες δεν μιλανε γρι και θελουνε να γραψουνε και review…

τουλαχιστον φαινεται να υπαρχουνε καλυτερα τραγουδια απο τα 2 που εχουν βγει και η αληθεια ειναι οτι ειναι απογοητευτικα για maiden…

Το El Dorado είναι αναμάσημα φουλ με χαζούς στίχους. Πριν μερικά χρόνια μπορεί να το γούσταρα, τώρα βαριέμαι να ακούσω και το υπόλοιπο αλμπουμ

E περίμενε να βγει ντε!!!

το el dorado ειναι αστειο, ενω το καινουριο ειναι απαραδεκτο…τραγικα αδιαφορα κομματια και τα δυο,με το ζορι ακουγονται μεχρι το τελος…το βιντεο κλαιν,ποτε ειχανε και καλο βιντεο οι μεηδεν δλδ(αν και το καινουριο ζεχνει τιμιοτις,‘12χρονα το κοινο μας,αναλογο βιντεο για αυτους θα κανουμε λοιπον’)…

κατα τ’αλλα και τα προηγουμενα ειχαν μαπες σινγκλες αλλα οχι αυτο το χαλι…ο δισκος κλαιν μαιν,θα αποκτηθει για καθαρα συλλεκτικους λογους μιας και ως τωρα δεν υπαρχει καποιο δειγμα να με ψησει να θελω να τον ακουσω εστω και λιγο…

:lol::lol::lol:
ποτε μη λες ποτε,εχει και μπουκλετ μεσα,που ξερεις!!?!!

Holy Smoke!! :stuck_out_tongue: