Iron Maiden - The Final Frontier

:bow2::bow2:

και μη ξεχνάμε την πρώτη προσπάθεια για sleaze καταστάσεις: From here to eternity

:oops:

Τα δυο κομμάτια που άκουσα ήταν απογοητευτικά…

Κρίμα γιατί περίμενα κάτι πιο διαφορετικό βλέποντας τα μεγάλης διάρκειας τραγούδια στο tracklist.

Ιδωμεν… θα ακούσουμε και τα υπόλοιπα τραγούδια για να κρίνουμε καλύτερα. Τα πρώτα δείγματα όμως δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Η κριτική από το radio metal με μπέρδεψε λίγο.
Από την μια λέει ότι είναι πιο προγκ το άλμπουμ και ότι απ’ότι λέει τα μεγάλης διάρκειας κομμάτια είναι καλύτερα από του AMOLAD (μακάρι!) … αλλά από την άλλη ακούω πολλά για αφηγηματικές ερμηνείες από Ντικινσον και ακουστικά ιντρο…

Ακόμα ένα review από το Metalhammer.com

http://www.metalhammer.co.uk/news/iron-maiden-the-final-frontier-review/

άκουσα κι εγώ τα δύο κομμάτια και είδα και το βίντεο.η άποψή μου?

Δεν μπορω να πω οτι μολις ακουσα οτι οι Iron Maiden βγαζουν καινουργιο αλμπουμ αρχισα να ανυπομονω,βεβαια ειχα μια περιεργεια!Τα κομματια με αφησαν αδιαφορο αλλα πιστευω οτι και οι Maiden ηθελαν απλα να βγαλουν απλα ενα αξιοπρεπες δισκο!

Καλό το κλιπάκι…όχι κάτι που θα σε κολήσει στον τοίχο…αλλά καλό:):!:

Ειδα και εγω το βιντεο… Το οποιο αν και ειναι ενδιαφερον στην αρχη, στην πορεια δεν μου αρεσει καθολου και ειναι λιγο αστειο, πως να το κανουμε… Οσο για τo τραγουδι, μετριο, το El Dorado ειναι πολυ καλυτερο… Ειναι γνωστη η τρελα μου με Iron Madien, ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα ever και πιστευω οτι ο δισκος θα ειναι καλος, το ποσο δεν μπορω να το πω γιατι πολυ απλα δεν εχει βγει ακομα και δεν εχω το προφητικο χαρισμα που εχουν πολλοι εδω μεσα… Αλλα το The Final Frontier πολυ μετριοτητα για Maiden… Και ο Eddie συνεχιζει να μην μου αρεσει και να μην μου θυμιζει Eddie…

Μέχρι στιγμής ούτε το El dorado ,ούτε το Final Frontier μου άρεσαν .
Τα βρίσκω αρκετά κοινότυπα για Maiden (το λέω εγώ που προσκυνώ τους AC/DC ,ΜOTORHEAD,ROSE TATOO και άλλες μπάντες με “εξέλιξη” στην πορεία τους).
Ομως στην δική τους περίπτωση γνωρίζουμε όλοι τι μπορούν να γράψουν και να προσφέρουν και είναι πολύ περισσότερο απο το να πατενταρίσουν για τρίτη συνεχόμενη φορά τον τρόπο γραψίματος του X-Factor και του Fear of the Dark (του τραγουδιού).
Οτι και να λέμε είναι πολύ πιο ικανοί απο αυτό ακομά και όταν το κάνουν καλά (και στα 3 προηγούμενα album υπάρχουν πολύ καλά τραγούδια).
Πάντως έχω την εντύπωση οτι αυτήν την “κοινοτυπία” τη δημιουργούν σε μεγάλο βαθμό τα refrain ,περισσότερο ακόμα και απο τη δομή των τραγουδιών.

Υπέρανω σχολιασμού (για άλλη μια φορά) τα solo.Φοβεροί .-
Και για να μην ξεχνιόμαστε…UP THE IRONS
Αναμένουμε.

εγω επειδη μου την σπαει δεν μπορω να ακουσω ενα αλμπουμ απο τον υπολογιστη -δια μεσω αυτου εννοω- το ελ δοραδο που ακουσα ειναι…καλο.

οσο για τον καινουριο Εδδιε θα ηθελα να υπαρχουν τα φορα εκει back somewhere in time στα 80’ς οταν κυκλοφορησαν τον Εδδιε-ρομποτ :smiley: σιγουρα θα υπηρχαν ρεμαλια μεταλαδες με στενα τζιν και πονυ παπουτσια που θα εκραζαν :D:D

Αν και δεν μου αρεσει ο Eddie, αυτο που ειπες ειναι πολυ σωστο, οπως και οι Metallica ‘‘ξεπουληθηκαν’’ απο το Ride The Lightning επειδη εγραψαν’‘μπαλαντα’’ (Fade To Black)… Ειναι χρονιο αυτο το φαινομενο, θα ειχε πολυ γελιο να γινοταν αυτο που ειπες… :lol:

Εμενα παιδια το βιντεο του final frontier με απορροφησε την πρωτη φορα που το ειδα και δεν ακουσα το τραγουδι!! Με εφαγε η αγωνια για την τυχη του αστροναυτη!!!

Πες οτι απλα δε σ’ αρεσε το τραγουδι και κατι επρεπε να προσεξεις. :smiley:

Ακόμα ένα track by track review

χαχα, μπορει να εχεις και δικιο!! :stuck_out_tongue:

Δυναμιτης ηχος στο καινουριο Iron Maiden. Τελικα ο Dickinson ειχε δικιο οταν ελεγε οτι το mp3 El Dorado δεν αντιπροσωπευει την ηχητικη ποιοτητα του νεου αλμπουμ (ενω το videoclip του final frontier ειχε ακομα χειροτερο ηχο). Μακραν ο καλυτερος ηχος που ειχαν επι Shirley και μια απο τις καλυτερες παραγωγες σε αλμπουμ Iron Maiden γενικοτερα. Πολυ heavy ηχος με φανταστικες κιθαρες.

Πλεον δεν μπορω να περιμενω για το αλμπουμ !!!

Δυναμίτης ο ήχος με μπ3 ε. Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό. :lol::lol::lol:

Πετάχτε τα αίποντ, βλάπτουν σοβαρά τις γνώσεις περί ήχου.

Ακούστε κανά βινύλιο ή το πολύ κανά cd σε καλό στερεοφωνικό με ενισχυτή.

Τα μπ3 δε βγάζουν ούτε το μισό ήχο από αυτά.

Τα 3000 βινυλια και τα 2500 cds που εχω μαλλον μου δινουν μια ιδεα περι ηχου και metal γενικοτερα.

Τελος παντων εγω το mp3 το κατεβασα ετσι απο περιεργεια και επαθα σοκ με την ποιοτητα του ηχου (σε σχεση ακομα και με το mp3 που εβγαλε το γκρουπ στο site του ) . Τωρα εσυ γιατι αισθανθηκες την αναγκη να το παιξεις ξερολας και “ειδημονας” δεν το καταλαβαινω.

Μήπως γιατί έχω 7000 βινύλια και 5000 cd και ΣΕ ΕΧΩ ?

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!:!::smiley: