Iron Maiden - The Final Frontier

Βγαλτε τες εξω να τις μετρησουμε!! (τις συλλογες) :stuck_out_tongue:

το κάνανε ήδη :-s

Πωπω μεγάλες που τις έχετε! 8O

Εσκασε μυτη…

Ολόκληρο? Στα γνωστά μέρη??

Εμένα το El Dorado παίδες μου άρεσε πολύ, όχι η τρομερά πρωτότυπη σύνθεση αλλά μεγαλώνει μέσα σου με κάθε άκουσμα. Αεικίνητος και με σταθερή φωνητική απόδοση ο Bruce (ειδικά live):). Το The Final Frontier θα το ακούσω σύντομα. Θέλω να ρωτήσω κάτι παίδες: πέτυχε κανείς σας το CD single του El Dorado?

Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφόρησε μόνο ως promo σε ραδιοφωνα κλπ κλπ. Δεν υπάρχει επίσημη κυκλοφορία

Ναι ολοκληρο αλλα στα 128 kbps

Χμμ καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα, στα 128 θα είναι ψιλοχάλια.

Ακυρο μαγκες,μουφα ειναι…ξεκαρφωτο αλμπουμ,δεν ειναι το maiden

[SIZE=“7”]ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!![/SIZE]

edit: @prosatanic ναι, δεν παίζουν με αυτά όμως.μη θάβουμε τσάμπα από τώρα τις άλλες κυκλοφορίες.θα θαφτούν έτσι κι αλλιώς μια και καλή όταν ληκάρει…

ρε παιδες βγηκε το album στον ιντερνετ??

που το ακουσες φιλε το album??

Καλα αυτο με το ποσα βινυλια και cd εχει ο καθενας ηταν φοβερο…:stuck_out_tongue: Αν ‘‘εσκασε’’ πουθενα μυτη το cd στειλτε ενα p.m…

μιλησα με 2 συντακτες απο ελλαδα γνωστου περιοδικου που ακουσαν το album και μου ειπαν επι λεξη οτι ειναι ΧΑΛΙΑ!!!:-k
Γνωμες…αναμενουμε και εμεις για να βγαλουμε τα πορισματα μας:roll:

Και γιατι να τους πιστεψουμε?:lol:

Εγω διαβαζω τις κριτικες ξενων εντυπων και μονο χαλια δεν ειναι το αλμπουμ… μαλλον δεν εχουν δωσει χρηματα ακομα στους ‘‘εδω’’ συντακτες, αν και με τη κριση δεν χρειαζονται και πολλα…

Ρε παιδιά αν βρήκατε ολόκληρο το album στείλτε και απο δω κανα link…:stuck_out_tongue:

Ο, τι και να λεει ο καθενας, ειτε οτι ειναι χαλι μαυρο, ειτε οτι ειναι δισκαρα, αν δεν το ακουσουμε μονοι μας να βγαλουμε τα συμπερασματα μας… Υπομονη, πλησιαζει ο καιρος…

το καλο ειναι πως δεν υπαρχει κανενας που να λεει οτι ειναι μετριο…ολοι λενε ειτε δισκαρα ειτε χαλι μαυρο…οποτε μαλλον μεταφραζεται σε η εισαι fanboy η δεν εισαι.

και επειδη εγω ειμαι…:thumbup:

Απο τα 3 κομματια ποθ εχς ακούσει προσωπικα πιστεύω οτι εχει πιο πολλες cojones απο τα 2 τελευταια τα οποια τεχνικα ηταν αρτια αλλα μεχρι εκει!!