http://www.metalhammer.co.uk/news/metal-hammer-to-release-iron-maidens-first-ever-3d-magazine-cover/
Βαλτε ακουστικα και ακουστε…Ο ΗΧΟΣ ΜΑΜΑΕΙ ΑΠΛΑ…Ο BRUCE ΤΟ ΙΔΙΟ
Εγκώ αρέσει!!!
Ετσιιιιιιι…8)
ο ηχος γαμαει, το κομματι γαμιεται και παλι…μικρο καλαθι…
El Dorado δε μ’ αρέσει
Final Frontier ομορφούλι
Συμπαθητικά και τα 2.
[QUOTE=dude;930784]El Dorado δε μ’ αρέσει
Final Frontier ομορφούλι[/QUOT E]
True
Ε μη τα θελουμε και ολα δικα μας:p
Καλος ο ηχος και σε κεφια ο Bruce, αλλα το κομματι χωρις να ειναι ασχημο, δεν μου πολυαρεσει, μετριο…
Τι κανουν για να πουλησουν? Παντως γαματο ειναι…
Μαλλον παμε για ακομα ενα σουπερ αλμπουμ με βαση τα μυνηματα που λαμβανω…
κανονιζω αναλογη ακροαση για 12/08
Για οσους ενδιαφερονται samples 30 sec απο ολα τα τραγουδια του νεου δισκου
http://www.full-metal-shop.de/p6-i5099964777221/the-final-frontier/index.html
Στο καινουριο Metal Hammer που βγηκε σημερα του βαζει 8 και η κριτικη ειναι καλη χωρις να δειχνει οτι τρελαθηκε κιολας ο Χακος που την γραφει…
Λεει οτι τα Mother Of Mercy, Coming Home και The Alchemist ειναι φοβερα και θα γουσταρει ο κοσμος, το The Final Frontier λεει οτι ειναι αποκαρδιωτικο και οτι το El Dorado εχει πολλα χαρακτηριστικα του ηχου τους με τον καλπασμο και το ρεφραιν, αλλα δεν ανταποκρινεται των προσδοκιων… Για τα υπολοιπα 5 κομματια λεει οτι αποτελουν επικες/prog/μεγαλοπνοες συνθεσεις και καλυτερα θεωρει τα Isle Of Avalon, The Talisman, When The Wild Wind Blows… Μετα ακολουθουν τα Starblind και The Man Who Would Be King.
Δεν δινω μεγαλη σημασια στις κριτικες αν δεν ακουσω κατι μονος μου, αλλα την ποσταρα για οποιον θελει να ξερει… Αντε να δουμε, πλησιαζει ο καιρος…
το ότι άρεσε στον Χάκο δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό ε.
καλα δεν πιστευω να δινεις βαση στα λογια του χακου
λαθος αλλο διαβασα εγω.ξεχνα οτι γραφω#-o
Η ελληνική special limited edition του ?The Final Frontier? θα διατίθεται σε όλα τα σημεία διανομής Τύπου
καλημέρα μάστορα, ένα μίλκο, ένα κρουασάν τσάμπιον, τη μέτροσπορ και το καινούριο μέιντεν.
:lol::lol::lol:
το talisman ειναι το The Legacy απτο προηγουμενο αλμπουμ…δε παιζει να ναι τοσο ιδιο…
O Χάκος είναι και γνωστός φανμποϋς βέβαια… τουλάχιστον συμφωνω μαζί του για τα 2 κομμάτια που έχω ακούσει.