Iron Maiden - The Final Frontier

Ειδικη εκδοση για Ελλαδα… Γουσταρω τρελα… Και θα το παρουν και πιο πολλοι αφου θα ειναι και στα περιπτερα…

Και έλεγα να πάρω το LP και το deluxe… πάρε και την Greek Version τώρα!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η ΕΜΙ ξέρει

:lol::lol::lol:. Πόσο να κάνει άραγε?20 ευρώ?

Ε λογικά κάπου εκεί…

:blink:

sorry αλλα μιλάμε για περίπτερα??
παμε που παμε στο περίπτερο να πάρουμε μια απλη εφημερίδα και γυρίζουμε με 9 σακούλες πράγματα, τωρα θα αγοράζουμε και cd…??

Αυτό το final frontier με μια και μόνο ακρόαση με έστειλε κανονικά μετά τό καραμέτριο eldorado.Δε περίμενα να είναι τόσο καλό κομμάτι!!.. Ωραία πάμε ρε maiden.
Όσο αφορά τον Hako το έχει μαμήσει τα τελευταία 10 χρόνια με τις -πιο διπλωματικές κ απο τον Γιωργάκη- κριτικές του σε δίσκους/συναυλίες πολύ μπλα μπλα και από ουσία τίποτα.

Άντε πάλι…
Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος άλλος όσα λέει ο Κετιγένης στο link του Hammer που παραθέσατε;
Η ελληνική special edition θα είναι όντως προσαρμοσμένη στην μονή έκδοση που κυκλοφορεί παγκοσμίως;
Έχω κάνει προ-παραγγελία από τα τέλη Ιουνίου την “Limited edition Tin Sleeve” edition απ’ το Play.com (και δεν πρέπει να είμαι ο μόνος), καλό θα ήταν να ξέρω(-ουμε) με κάθε βεβαιότητα για να επενδύσουμε αναλόγως…

Λογικά καλύτερη θά’ναι η σπέσιαλ έκδοση, που θα βγει μόνο στα δισκάδικα…στα περίπτερα θα κάνει λιγότερο από 20 ευρώ, δεν υπάρχει άλλος λόγος να γίνει αυτό:):!:

λογικά, αυτή η χαζομάρα στα περίπτερα θα είναι η απλή έκδοση, απλά το κάνουν για να τσιμπήσουμε σαν καλά προβατάκια με το “έγχρωμο βιβλίο 32 σελίδων”, επίσης σιγά μη σκέφτηκαν οι maiden ή το management τους να βγάλουν ειδική ελληνική έκδοση για την αγαπημένη τους χώρα, εξυπνάδες των εταιρειών είναι για να τσιμπήσουν κανά φράγκο από αυτά που χάνουν με το downloading.

ο Κετιγένης δεν ξέρω τι έγραψε, αλλά έτσι κι αλλιώς μόνο βλακείες γράφει αυτός.

Αχαχα όντως, ο πιο καθυστερημένος συντάκτης που έχω πετύχει εδώ και δεκαετία τουλάχιστον

τι “καθυστερημένος”, αυτός δεν έχει ξεκινήσει καν.

Πωληση σε περιπτερο = Τσονταρισμα με ενα 2 σελιδο “περιοδικο” οπου το CD θα θεωρειται ενθετο αρα ΦΠΑ 0%. (ή 5,5%).
Τα κανει και o Σειρινακης αυτα (οχι του RH).

Θα πω στον περιπτερα μου μαζι με το καινουριο marie claire για την μανα μου να μου κρατησει και το καινουριο maiden :stuck_out_tongue:

Το άλμπουμ είναι 74 min. περίπου. Εύχομαι να μην είναι σε κάποια σημεία ανούσιο. Εισαγωγη ακουστική κανα διλεπτο, τραγούδι τίγκα στις ηλεκτρικές και κλείσιμο με ακουστικές μελωδίες κανα δίλεπτο. Χρόνος που σου ρχεται να χτυπηθείς 3-4 λεπτά. Δεν θα το αντέξω!#-o. Ας ξεφύγουν από αυτά τα μακροσκελή άλμπουμς. Ας βγάλουν διάρκεια 1 ώρα και το άλμπουμ να σκίζει!
Όσο για τη sp;ecial edition οκ τα κόλπα του marketing τα ξέρουμε.:stuck_out_tongue:
Για να ακούσουμε και τη φωνη του Bruce, αν την αλλοίωσε ο χρόνος…

Περιμένεις ο δίσκος να μην είναι έτσι όπως λες?? Χλωμό σε κόβω…

Υπάρχει αυτό το τζαζζζζζ του καλιτέχνη που θέλει να δείξει το έργο του στη καλύτερη μορφή, κατά την γνώμη του-η οποία βαρένει και περρισότερο απ’την δική μας, και δεν τον αφήνει να δει κάποια πράγματα.
Μακάρι νά μην πετάς ούτε δευτερόλεπτο απ’τα 74 min, και όλα αυτά που γράφω να είναι ανούσιες φράσεις:):!:

Ο καθε καλλιτεχνης δημιουργει και κυκλοφορει αυτο που θεωρει κατα την γνωμη του καλυτερο και πιο αντιπροσωπευτικο της φασης στην οποια βρισκεται… Το πως θα ειναι ο δισκος και ποσο θα αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο θεμα και πρεπει να περιμενουμε τουλαχιστον 18 μερες ακομα για να πει ο καθενας την γνωμη του… Το οτι αυτο με την ειδικη εκδοση ειναι κολπο του marketing ειναι δεδομενο, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με χαλαει που θα κυκλοφορησει μονο στην Ελλαδα η εκδοση αυτη… Δεν σκοπευα να παρω οσες εκδοσεις εβγαιναν αλλωστε για να φορτωθω και αλλη μια…

Αν είναι σε καλή τιμή, θα την προτιμήσω, την περιπτεράδικη…αν και η σπέσιαλ έκδοση με το παιχνίδι, είναι αρκούντος δελεαστική…αλλά πόσα;:):!:

κριτικη μπορει να γινει σε αυτα που εχουμε δει-ακουσει ως τωρα τις μελλοντολογικες προβλεψεις εγω τις αφηνω για τους επιδοξους μυριαμ και τζοσουα των φορουμς-φμπ κλπ

για αυτα λοιπον…το εξωφυλλο ειναι γελοιο τραγικο και απευθυνεται σε 15χρονους.δεν μπορω να καταλαβω πως ο χαρις δεχτηκε να βγει αυτο το πραγμα

το the final frontier ειναι μια χαρα για τα γουστα μου και το βρισκω ανωςτερο απο τα τελευταια 2 αλμπουμ openers τους.εχει ωραια φωνητικα ,στοιχους και τελεια σολος που καιρο εχω να ακουσω απο μειντεν.του ματερ του ελειπε ο αυθορμητισμος στην κι8αρα.μονο αδιαφορο σημειο το ρεφρεν αλλα φοβερη γεφυρα

οσο για το ελ ντοραντο παρα τη γεματη διαρκεια ειναι μαλλον αδιαφορο .ενδιαφερον οι καλπαζουσες κιθαρες που θυμιζουν τρουπερ[στο πολυ βαθος] ωραια και η κομικ αισθητικη στο εξωφυλλο του αλλα μεχρι εκει…αντε και συμπαθητικη η γεφυρα κατα τα αλλα μετρια σολο χωρις λογο τετοια διαρκεια ασχημα φωνητικα για ντικινσον και στοιχοι για γελια…ακου el dorado come and play…ημαρτον

κατι αλλο ενδιαφερον ειναι η σειρα των τραγουδιων στο δισκο.πρωτα εχουμε 5 πιο μικρα σε διαρκεια κομματια και μετα τα 5 μεγαλα που 99% θα ειναι προγκ.δε νομιζω ναναι τυχαιο αυτο και μαλλον η μπαντα εχει ‘χωρισει’ το δισκο σε 2 μερη ενα για αυτα που ζηταγαν οι οπαδοι με μικροτερα και πιο γρηγορα κομματια και ενα προγκ που γουσταρουν οι ιδιοι να παιζουν

τι θα ειναι ο δισκος δεν ξερω απο αυτα που εχω δει ως τωρα ομως ειμαι αισιοδοξος για κατι ανωτερο των τελευταιων 2.σε πωλησεις αναμενεται να σκισει ενω απο κριτικες και τετοια ως γνωστον στην ελλαδα οταν βγαζουν δισκο τετοιες μπαντες οτι και να ειναι σε καποιυς αρεσει απο πριν και καποιοι το μισουν απο πριν

υγ δεν ειναι μυστικο οτι πολλοι φανς μαλλον περιμενουν απλα να περασει η περιοδος final frontier και να γινει η 3η ιστορικη περιοδεια με σετ παρομοιο με τοθ ντονιγκτον 92…