Ωπ, αυτος ειναι το πουλεν μου. :thumbup:
να ανοιξω κανενα θρεντ μεηντεν εναντιον σλιπνοτ,μπας και γελασουμε λιγο?
+1…
πάντως φίλε δεν έχεις ακούσει ποτέ σου slipknot και τους κάθε slipknot.έτσι τους κράζεις.και έτσι όπως το βλέπω ούτε και πρόκειται να ακούσεις κάτι άλλο.ζήσε στο δικό σου κόσμο των θαυμάτων και τα ξαναλέμε στην επόμενη κυκλοφορία των ΜΕΗΝΤΕΝ.
και σχετικά με κάποια που γράφτηκαν περί “σοβαρής μουσικής για ώριμους ανθρώπους που γράφουν πλέον οι ΜΕΗΝΤΕΝ” απλά λολ.
το πρόβλημα είναι πως τους ενδιέφεραν τόσο πολύ οι οπαδοί τους, που από το 1988 και έπειτα (τη χρονιά που κυκλοφόρησε ο τελευταίος μεγάλος ΜΕΗΝΤΕΝ δίσκος δηλαδής), κάνουν το ίδιο πράγμα.έτσι για να γουστάρουν να πούμε οι οπαδοί τους.η αλήθεια είναι πως αν εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια είχαν σταματήσει να βγάζουν δίσκους δε νομίζω να ενοχλούταν κανείς.
σε αντίθεση με τους μετάλικα π.χ. που προόδευσαν κάνοντας διαφορετικά πράγματα, άσχετα αν αυτό άρεσε ή δεν άρεσε σε πολλούς.
τεσπα, δύο φορές τον άκουσα το δίσκο και πολύ δύσκολα θα τον ξανακούσω.κουραστικός.
Μαυτον που θα γελασει περισσοτερο ο κοσμος θα ειναι με τον θρεντσταρτερ (εσενα στην προκειμενη περιπτωση) αμα γινει τετοιο θεμα. :lol:
Στα του δισκου τωρα, πανω-κατω αυτο που ειπε ο Γρακχος:
Δεν εχω ακουσει τον δισκο και ουτε σκοπευω να το κανω συντομα ή τελος παντων δεν το επιδιωκω αμεσα.
Δοξα τω θεω αμα θελω να ακουσω Maiden υπαρχουν ηδη 14 δισκοι.
Προεχουν αλλα πραγματα για να ακουσω αυτον τον καιρο.
ρε,δεν υπαρχει συγκριση μεηντεν με μεταλικα μστο συγκεκριμενο θεμα.αλλα ας τη σταματησουμε αυτη τη συζητηση καλυτερα γιατι προβλεπω γ`παγκοσμιο πολεμο:roll:
Αυτα τα θεματα ειναι παραδοσεις για τους (καηλες) μεταλαδες και περνανε με μερακι και αγαπη απο γενια σε γενια
μια φορά τον άκουσα ενώ διάβαζα, δεν πολυμετράει… το στυλ γενικά φαίνεται να είναι το κλασσικό πλέον μέηντεν των τελευταίων δίσκων.
το talisman που ακούω τώρα είναι πολύ ωραίο. ο ντικινσον αν και γενικά ακούγεται σα να μπήκε και να τα γραψε με τη μία στο στούντιο τα τραγούδια, εδώ πατάει σε πολύ όμορφες φωνητικές γραμμές. αυτά, πα να φάω και να δω καμμια ταινία, άλλη φορά τα υπόλοιπα
Kατσε ρε συ… Απ’οτι βλεπω τα περισσοτερα τραγουδια ειναι διαρκειας κοντα στο δεκαλεπτο. Πως ειναι δυνατον να διαμορφωνεις γνωμη με ενα φευγαλεο ακουσμα ταυτοχρονα με το διαβασμα και να βγαζεις πορισμα ‘‘δεν πολυμετραει’’ ?? :-k[-X
Αντε σοβαρευτειτε λιγο και πειτε τη ολοκληρωμενη αποψη σας οταν θα γινουν οι απαραιτητες ακροασεις.
για το νέο ΜΕΗΝΤΕΝ μιλάμε φίλος.
όχι για το νέο ΝΙΟΥΡΟΣΙΣ.
κράξτε τώρα…
:thumbup:
καλά, το given to the rising δεν ήταν και κάνας δύσκολος δίσκος. το ότι είναι αριστούργημα, είναι αδιάφορο.
αλλά ρε χορρορ, λύσε μου την απορία. πως γίνεται με μια ακρόαση να βγάζεις πόρισμα για δίσκους που ανήκουν σε μουσικές όπου ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ? :lol:
Για νεο δισκο της μεγαλυτερης μεταλ μπαντας ολων των εποχων μιλαμε φιλος.
οχι για τιποτα κατσαπλιαδικο που νομιζεις οτι ειναι και ‘‘απαιτητικο’’ ή ‘‘δυσκολοχωνευτο’’.
Αξιζει καλυτερης αντιμετωπισης.
Φρασεις του στυλ ‘‘ελα μωρε νεο μειντεν ειναι, το ακουω μια φορα στο χεσιμο και το εμπεδωσα’’ μονο γελιο προκαλουν.
Δεν το λεω προσωπικα μονο για σενα, αλλα επειδη το παρατηρησα και απο αλλους.
:offtopic: αλλά,
ναι, μόνο που από ΜΕΗΝΤΕΝ έχω λιώσει όλους τους δίσκους μέχρι και το seventh son… και σιγά τη δύσκολη μουσική που παίζουν τώρα ρε συ…
και το given to the rising μπροστά στο νέο MEHNTEN είναι ο πιο δύσνόητος δίσκος του σύμπαντος.ναι.
και τους νιουρόσις τυχαία τους ανέφερα ε?
πολύ σωστά τα λες.
εν έτει 1988
πωωωωωωωωωωωωω ρε φιλε παλι χαμος εγινε …ηθελα να ξερα αν μπορουσατε να τα πειτε face to face θα παιζατε και μπουνιες???:D:D εχω λιωσει το starblind κορυφη!!!
Τωρα μιλας εσυ που εκανες πολλ για το 1989, οταν η μουσικη που ασχολεισαι ξεκινα απο το '00. Αντε μην τα θυμηθω παλι και εκνευριστω ! #-o:p
Γιατι δηλαδη τωρα εχουμε βιονικα αυτια και αναβαθμισμενους εγκεφαλικους νευρωνες, οποτε χρειαζομαστε μιση ακροαση για εναν heavy metal δισκο ??
:!: Βασικα αυτο που σου ειπε ο Dude :
Μην κανεις τον εξυπνο για πραγματα που δεν κατεχεις.
Και στο λεω πραγματικα καλοπροαιρετα.
πρωτον : ΟΙ ΜΕταλλικα εχουν καταντησει σουργελα με τους “πειραματισμουυς τους”. Πανε οπου μυριζονται χρηματα. Αλλαζουν στυλ μονο γιαυτο και οχι επειδη ψαχνονται.
Λοιπον αυτο τελειωσε
Δευτερον : Εγω φιλαρακι ακουω συγκροτηματα που δεν τα χεις φανταστει καν. Δεν ακουω πολλα, αλλα τα ακουω προσεκτικα και τα μελεταω. Sabbath, Watchtower,Death σου λενε κατι? Απλα δε μπορω να ακουω κλαψομουνιες τυπου σκιπκνοτ, να βριζυν (και καλα) την ανθρωποτητα και να πετανε ατακες που σκεφτοταν ο γελοιος ο τραγουδιστης καθως την επαιζε μετα τον χωρισμο του απο τη γκομενα. ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΑΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ.
ΕΓΚΛΗΜΑ:!:
το 1989 γεννήθηκα.λογικό δεν είναι να ακούω πράγματα από τα 00’s?
isle of avalon: λολ, δεν έχω φανταστεί τους σάμπαθ:!:
δε μπαίνω στο τριπάκι να σου απαντήσω σοβαρά εδώ.
αν θέλετε ξεθάψτε το ιντερνετικό ρινγκ.εκεί μάλιστα…
Ναι μωρέ χαλαρά, και οι μεν και οι δε. Ενα αλμπουμ είναι, περι ορέξεως…αμα σε κάποιον αρέσει εμάς μας περισσέυει…εδώ άλλοι ακούνε r’n’b, pop και σκυλάδικα, σε αυτόν που τι βρίσκει με το 15ο αλμπουμ των μειντεν θα κολλήσουμε?
Αν και όταν δω το δημοψήφισμα του χαμερ για τα καλύτερα της χρονιάς μπορεί να αλλάξω στάση…:-s
ναι μωρε καταλαβαινω…εχεις δει και περισσοτερες κυκλοφοριες και συναυλιες των μαιδεν και μεταλλικα στο φορο απο εμενα…
αλλα ρε συ φορο ειναι -και πιστεψε με εχω μεγαααααααααλη εμπειρια απο φορα- ασε τον καθενα να γραφει οτι γουσταρει…
μην τα γαμαμε ολα το ονομα του χαβαλεκανωκατσεναπερασειηωρα…
μπορει να σου φαινεται εσενα παραξενο το “ΜΕΗΝΤΕΝ ΡΕ ΜΟΥΝΗΑ Ο ΧΑΡΡΙΣ ΣΑΣ ΜΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ” αλλα δεν ξερεις τι ειναι αυτος που το γραφει…εν τελει μπορει να ειναι ενας 16χρονος που τωρα αρχισε να ακουει μετσαλ…αστον να εκφραστει ελευθερα…φορο ειναι…μπορεις να σκεφτεις “ελα μωρε ας μην γραψω”…και να μην πατησεις το σαμπμιτ:wink:
θα μου πεις “κατσε ρε stein αν δεν απαντησω τι γουστο θα εχει το φορο;”…και δικιο θα εχεις…αλλα μην γραφεις σε αλλο τοπικ “μαζεψτε τους μεηντεναδες”
οποτε οταν ξεκινανε τα “δικα” σας μπινελικια, θα ξεκινησουν και των “αλλων”…
νταξ σε παω εσενα γιατι γουσταρω την ειρωνια σου:D
περιπολαρχης.
ολα καλα.
υγ:εχω την εντυπωση οτι αυτη η συζητηση πρεπει να εχει γινει στο φορο πολλες φορες:D
υγ2:εχω πιει και κατι μπυρες τωρα…
υγ3:it’s just music
υγ4:νταξ το “μεγαααααααααααλη εμπειρια απο φορο” ακουγεται πολυ “γαμαω” αλλα δεν ειναι ετσι.
δε μπαινεις στον κοπο να απαντησεις επειδη ξερεις (εσυ και ο καθε χορορ) οτι θα φατε τις ταπες σας.
Anyway, για να αλλαξω λιγο το κλιμα :
Η ελλάδα πως παει με τη σερβια ?