Aμα θες να κραξεις Leftallica και Shitknot, θα πρεπει να μαθεις να το κανεις σωστα. 8)
Θα πρεπει να περασεις απο Την Μεγαλη Του Night*Sky Σχολη ! :blues:
Εχω προυπηρεσια τρια χρονια εδω μεσα, ζητα και την γνωμη απο αρκετα μελη να σου πουνε για το πως μπορεις να κανεις ενα τοπικ μπουρδελο στο λεπτο…:twisted:
Και να σκεφτείς ότι λατρεύω Maiden, ντάξει το ΑΜΟΛΑΔ το βρήκα μέτριο αλλά για Dance Of Death πχ έχω τσακωθεί με κόσμο υποστηρίζοντας ότι No More Lies και New Frontier είναι κομματάρες (Montsegur, Paschedale ύμνοι ασυζητητί).
Και δε με ενοχλεί ο οποιοσδήποτε να βγει να πει ότι ο δίσκος γαμαει δέκα σύμπαντα ταυτόχρονα. Αλλά με ενοχλεί να τον ενοχλεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να πει πως είναι κουραστικό άλμπουμ.
Τεσπά, κι εγώ μπύρες πίνω, κάτι κάιζερ δηλαδή αλλά στην αναβροχία καλές είναι και ακούω το δίσκο και το Coming Home είναι κομματάρα, αλλά τα δυο πρώτα γιατί, γιατί, γιατί τόσο χάλια?
Καλά αυτό σίγουρα να το περιμένεις… Εδώ δεν έβγαζαν album και έμπαιναν στα καλύτερα της χρονιάς…:lol:
Απλά μην πετύχεις και κανά τραγούδι μέσα σε κανα αφιέρωμα για τα 200 καλύτερα που είναι και πρόσφατο (καλή ώρα No.109 Dance of Death#-o)
Απλά οι Μέηντεν του ΣΗΜΕΡΑ πολλούς μας έχουν χάσει εδώ και κάποια χρόνια (εμένα προσωπικά μάλλον από το Dance of Death, γιατί το Brave New World το θεωρούσα και το θεωρώ δισκάρα. Την τελευταία που έβγαλαν.) Νομίζετε ότι δε θα μας άρεσε να μπορούν να βγάζουν ακόμα δισκάρες οι Μέηντεν; Σοβαρά ρε παιδιά; Το συγκρότημα με το οποίο μεγαλώσαμε; Φυσικά και θα γουστάραμε. Αλλά δεν μπορούν πια, τί να κάνουμε τώρα. Και το απογοητευτικό είναι ότι πολλοί οπαδοί τους (ναι, σε σας μιλάω) επιμένουν και τώρα και πάντα με φανατισμό σε μια λογική “μόνο Μέηντεν ρε μουνιά”, κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα αγνοώντας ένα σωρό μπάντες που ΔΕΝ ακούγονται σαν Σλίπνοτ π.χ., αλλά σαν τους παλιούς καλούς Μέηντεν, έχοντας όμως τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερη καύλα και όρεξη από τους τωρινούς Μέηντεν. Ρε παιδιά. Αμαρτία. Υπάρχουν κι αλλού Μεηντενιές που βγάζουν Μεηντάνια. Και εγώ δε μπαίνω καν στη λογική ότι “έχουμε 2010 και όχι, λέει, 1988”. Στ’ αρχίδια μας, αλλά. Αυτά.
Μάγκες δεν είναι δυνατόν κάποιος πιστεύω ότι έχει μπει με 2ο account και σας δουλεύει κανονικότατα… Δεν είναι δυνατόν να μην έχει μπει στο Δημοψίφισμα '80 και '88 και να μην τα έχει κάνει λίμπα γιατί δεν βρίσκονται οι Iron Maiden στην πρώτη θέση… Εδώ τα κάνει με την καινούργια κυκλοφορία…
Όχι μην το λες είναι πολυ καλό… Εμένα όπως ανάφερα σε προηγούμενο post μου θυμίζει maiden πρώτης περιόδου… Κοφτά ριφ και κολλητικό ρεφρέν… Μου αρέσει αρκετά μπορώ να πω…