Μαύροι, λευκοί, Κινέζοι, Ινδιάνοι, Ρομά κτλ., όλοι αδέρφια είμαστε εδώ μέσα.
Εισαι ο μονος που εχεις πιασει το νοημα
οπα οπα για καντο πιο λιανα αυτο. Δηλαδη οποιος ερχεται να πει την αποψη του δημιουργει ΤΟ ΧΑΟΣ???/? το ακουσαμε κι αυτο. ΤΟ χαος το δημιουργειται εσεις με την ακατασχετη ειρωνεια που χρησιμοποιουν μερικοι και τις ακραιες αποψει; (ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ Ο ΔΙΣΚΟΣ κλπ).
οχι και καλα εκανες.
αλλα μου φαινεται τραγικο. νταξ ειπαμε καμια ειρωνια και κανενα μπινελικακι λεει, αλλα μεχρι καποιο οριο…για μουσικη μιλαμε…οχι για ομαδες:D
τεσπα ελπιζω να ειναι αυτο που γραψατε,οτι ειναι καποιος γνωστος σας στο φορο που κανει πλακα με 2ο λογαριασμο…
o jordan ή ο isle of avalon?
ποιος ο λογος να τσακωνεστε και να βριζεστε ο δισκος σε καποιους αρεσει σε καποιους αλλους οχι δεν μπορειτε να τους αλλαξετε γνωμη:[-X
#-o#-o#-o#-o
ειμαι φιλος σας απο το φορο και κανω πλακα πανω στο νεο δισκο των IRON MAIDEN!!!
τελικα μερικους σας εχει φαει η μαλακια. Αμα σου αρεσει ο νεος δισκος πρεπει αξιωματικα να λες ψεματα ?
εμενα προσωπικα επειδη λειπει και η γυναικα 5 μερες τωρα στο χωριο, ναι με εχει φαει η μαλακια.
καποια τραγουδια οπως το coming home μου θυμιζουν πιο πολυ τις προσωπικες δουλειες του bruce παρα iron maiden…παντως ειναι τραγουδαρα!
ίσως το πιο αστείο thread ever! έχω λιώσει με ατάκες outlaw! περιμένω να πάρω τον δίσκο σε δυο - τρεις μέρες για να μπω και γω στη συζήτηση! χαχαχαχα ξανανιώθω 15άρης fanboy!:lol:
EpicusDoomicus = Ιsle
1+1 = 2 :lol:
και οι δύο μαζί =
Kαι καπως ετσι γραφτηκε το Powerslave…
:cold:
1+2=3:wink:
Ιsle, επειδη μπηκες δυναμικα στις καρδιες ολων μας, οφειλω καταρχας και γω να σε αντιμετωπισω με τον δεοντα σεβασμο:D
Οπωτε ρωταω: με βαση το bold παραπανω, οταν σου λεω εγω, ο χ, ο ψ οτι ο δισκος ειναι ψιλομαπε, εσενα γιατι η τεστοστερονη χτυπαει κοκκινο?
Τη γνωμΑΡΑ μας δεν λεμε? Εσυ ακου οσο γουσταρεις, μαγκια σου και καπελο σου…ΕΜΑΣ η γνωμη μας μπορει να ειναι ακριβως η αναποδη.
Που ακριβως σκαλωνεις?
Επειδη ειναι ακραια ισως λιγο? Εσενα δεν ειναι αντιστοιχα ακραια η δικη σου οτι ο δισκος γαμευει και χεζει κεραυνους? Σου ειπε κανεις ‘οχι, μην το λες αυτο’…Μαναμ μακαρι να το ακους για τον αιωνα τον απαντα, μακαρι σε βαθος χρονου να σου αρεσει πιο πολυ και απο το seven son…
Αλλα παρε πρεφα πως ειναι μια γνωμη μονο και οπως εγω διαβαζω την αποψαρα σου και δεν λεω τιποτα-γιατι ειναι αποψαρα σου εν παση περιπτωση-, ετσι και συ κανε το ιδιο…
περι isis,mastodon κτλ, εγω γουσταρω,χωνε και μη μασας, παιζει να γινεις και επιλογη σε ενα πολυ δηφοφιλες και αγαπητο πολλ του οφτοπικ σε λιγο καιρο:ok:
και ισως μετα απο αυτο
[SPOILER][SIZE=“5”]ΘΡΥΛΟΣ[/SIZE]
[SIZE=“4”]-ΥΛΟΣ[/SIZE]
[SIZE=“3”]-ΥΛΟΣ[/SIZE]
[SIZE=“2”]-ΥΛΟΣ[/SIZE]
[SIZE=“1”]-ΥΛΟΣ[/SIZE]
[/SPOILER]
Lupin φαινεται εισαι ενταξει ατομο και οχι σαν κατι καλοζωα που παρασιτουν στον σερβερ με ειρωνειες και ενα ματσο μαλακιες. Λοιπον οκ ισως υπερεβαλλα και γω μερικες φορες, αλλα δεν εχω συνηθισει να διαβαζψ τοσο αντιθετες αποψεις.
τις ειρωνειες μερικων εδω μσα δε μπορω.
Νομιζουν πως επειδη σε αρεσουν οι Maiden και βριζεις Nu Metal και αλλες τετοιες μαλακιες, δεν ακους τιποτα αλλο.
Πάντως κάτι που το έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν είναι ότι η φωνή του Dickinson έχει κλείσει αρκετά και αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από τον νέο τους δίσκο.
Και μην πεταχτεί κανένας και πει “τι μαλακίες λες” εκτός και αν δεν έχει ιδέα από Bruce και ιδιαίτερα στο παρελθόν
Ένας φίλος πριν είπε ότι έχει μπεί ο bleeding από τις διακοπές με δεύτερο λογαριασμό κ κάνει πλάκα χαχαχα:lol: θεός.
Κατα τα άλλα γουστάρω πράμα εδώ μέσα ενώ δεν έχω ακούσει νότα ακόμα,συνειδητά, πλην των 2πριν καιρό.
Σε αυτο δυστυχως δεν μπορει καποιος να κανει κατι,ενταξει εχει πεσει η αποδοση του,αυτο ειχε φανει ηδη απο τον προηγουμενο δισκο,τα χρονια περνανε μαγκες,δεν ειναι ευκολο να διατηρειται η φωνη συνεχως σε υψηλα επιπεδα.
Εντάξει άτομο ο Lupin
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Οχι παιδιά δεν ειρωνεύεται καθόλου
Τι να πώ ο τυπος είναι ο ορισμός του Άμπαλου και Αμουσού τύπου…