Iron Maiden - The Final Frontier

Tι ειναι αυτο??
:?

θεση στο καινουριο ‘Αγαπαμε’ δεν παιρνεις παντως :slight_smile:

Ακόμα δεν σου έχει συγχωρέσει, ότι στήριξες τον travolta στο #2

Γαμώτο διέρευσε, πρέπει να το ακούσω.
Και έχετε γεμίσει πάλι 50 σελίδες από τότε που βγήκε, δεν μπορώ να δω τα σχόλια.
Up the Irons.

Δυο, τρεις φορες που το ακουσα, δε μου εμεινε τπτ. Μια συμπαθητικη μετριοτητα. Οκ θα αγορασθει (στις προσφορες) για αρχειακους λογους. Ακομα πιστευω παντως οτι απο το Fear of the Dark και μετα ο πιο αξιολογος δισκος των Maiden παραμενει το X-Factor.

Δεν θελω να ακουσω κατι πριν βγει ο δισκος, αλλα πραγματικα κουραστικα απιστευτα πολυ με τα post και τους τσακωμους σας… Ενταξει εχει γελιο ωρες ωρες, αλλα το παραγαμησατε… Ο καθενας εχει την γνωμη του, δεν χρειαζεται να το φτανουμε στα ακρα… Κατανταει κουραστικο, βαρετο, ανουσιο, παιδικο…

Πρεπει να ειμαστε περηφανοι παντως που ενω στον υπολοιπο κοσμο εχει κυκλοφορησει απο την Τριτη εδω ‘‘στη χωρα των καλυτερων ολων’’ η ετερεια προτιμησε να παει διακοπες μεχρι τις 23! Για να ακουσουμε τη παραγωγη του αλμπουμ οπως πρεπει!! Ειμαι ασχετος με το downloading και δεν ξερω που θα βρω τα κομματια σε 320 bytes (???) καλα το ειπα? :lol: Το μεγαλυτερο που βρηκα ηταν 200 και ο ηχος ειναι μπουκμενος, καμμια σχεση με τα promo!

Απο την αλλη ομως την ευχαριστουμε για ολα τα ποστς που θα γραφτουν εδω μεχρι τοτε :stuck_out_tongue: :lol:

Άσχετο με το δίσκο, αλλά πραγματικά τι διαφορά καταλαβαίνετε μεταξύ 192 και 320?
Εκτός του ότι πιάνει περισσότερο χώρο στο δίσκο.

Εγώ καμία.

Μαλλον σε ακουσαν και μολις το ειπες εσκασε μυτη σε 320! :stuck_out_tongue:

Άσχετο με το δίσκο, αλλά πραγματικά τι διαφορά καταλαβαίνετε μεταξύ 192 και 320?
Εκτός του ότι πιάνει περισσότερο χώρο στο δίσκο.

Εγώ καμία.

εχουν βιονικο αυτι αυτοι, κοινε ανθρωπε…

Ναι μαλλον, παρολα αυτα ομως το προβλημα αντιληψης υπαρχει ακομα, φαντασου να μην εγραφα το ποσο ‘‘muddy’’ ειναι ο ηχος :lol: Κοντουλη παω για μια βουτια να ξεβουλωσει το βιονικο μου αυτι. :lol:

Παντα καλοπροαιρετα τα αστεια παιδια.:slight_smile: Περιμενα σχολια για τα αλλα που εγραξα στο μυνημα, αλλα ολο εκπληξεις…

Ενώ στα 320 πιστεύεις ότι θα είναι σημαντικά λιγότερο Muddy?

Δοκίμασε με καλά ακουστικα και ίσως καταλάβεις διαφορά. Αν όχι θα είσαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος με περισσότερο χώρο στο σκληρό σου.

Ναι, η ποιοτητα του ηχου των Eldorado και TFF που εχω απο τα promo δεν εχουν καμμια σχεση με αυτο που κατεβασα. Εχουν εκπληκτικη παραγωγη. :slight_smile:

Παντα με ακουστικα!! Αλλα δεν πρεπει να εχω πανω απο 10 CD στο σκληρο :lol:

Ναι μωρέ, έχω δοκιμάσει και με ακουστικά και με ηχεία και με στέρεο.

Ρητορικό ήταν το ερώτημα, κάποιες διαφορές υπάρχουν αλλά σχεδόν απειροελάχιστες, αναντίστοιχες με το χώρο που πιάνει στο σκληρό και σίγουρα όχι αρκετές για να κρίνει κανείς διαφορετικά την ποιότητα του ήχου.

Τα promo προφανώς έχουν εξειδικευμένη επεξεργασία, διαφορετική από ένα απλό ριπάρισμα που βρίσκεις οπουδήποτε στο νετ.

γιατι ρε παιδια τοση αντιπαραθεση??ενας δισκος ειναι…δεν χρειαζεται να “υπερβαλουμε” τοσο…και εγω ειμαι fanboys:p…θα παρω τον δισκο γιατι μονο που ακουω την φωνη του Βρασιδα (σε καλη κατασταση η μη…),παθαινω ενα κατι της,αλλα ενταξει,καλος ή κακος ο δισκος θα τον ακουσω και αυτο ειναι ολο…ουτε θα μειωνω αλλα συγκροτηματα ουτε θα κρινω αλλους!it’s only music after all

Θα τον ακούσουμε, από cd, και θα βγάλουμε τα συμπερασματά μας…πολύ κατήφια πια…στα τελευταία δύο άλμπουμς ακούγα κακά λόγια και εμένα τουλάχιστον μου άρεσαν αρκετά:):!:

περιμενω τις 16 Αυγουστου να ακουσω το δισκο και να παθω μεγαλυτερη πλακα απο την παραγωγη

Πρωτη ακροαση τωρα, εντυπωσεις αργοτερα. Για την ωρα μια χαρα ακουγεται…

ξεχωριζω για την ωρα mother of mercy, η φωναρα του Bruce γαμει στο συγκεκριμενο.

Προσωπικα το album μου αρεσε παρα πολυ.Εχει φρεσκιες ιδεες(παρε κοσμε φρεσκο το ψαρι σημερα!!!) και εχει αρκετα νεα στοιχεια.Τα 5 τελευταια κομματια ειναι και τα καλυτερα κατ εμε.Επισεις η ερμηνεια του bruce στο coming home ειναι
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η:bow2: