Iron Maiden - The Final Frontier

Εγω παντως βρισκω διαφορα στα 192 και στα 320. ειναι πολυ πιο καθαρος ο ηχος στα 320 και γενικα πολυ καλυτερη η ποιοτητα… Να ρωτησω κατι ξερει κανεις τι θα γινει με τις ‘‘διακοπες’’ της ΕΜΙ? Θα βγει κανονικα στις 18 που ειχαν πει, ε?

μπορεισ να δωσεισ link για τα 320?
που το βρηκες?

ντάξει, μόνο δάκρυα συγκίνισης. Μόνο.
Ισλεοφτέτοιε, αν ΔΕΝ είσαι ο White Zombie είσαι απλά ο καλύτερος χρήστης της χρονιάς.
Φιλιά σε όλους, πάω να προλάβω το ΚΤΕΛ για παραλία.

και μην ξεχνάτε:

[SIZE=“5”]ΠΟΙΟΙ ΜΕΗΝΤΕΝ ΜΩΡΕ?[/SIZE] :bleh:

Που εισαι αρχοντα???:slight_smile:
Καλες βουτιες!!!

Να κάνω κεγώ μια απλή απορία…
Πως βγαίνουν τα τραγούδια προς τα έξω,πριν την επίσιμη ημερομηνία ??
Δεν είναι αρκετά αντι επαγγελματικό για τόσο μεγάλο μέγεθος συγκροτήματος και ειδικά δισκογραφικής εταιρίας? :-k

[B]εδω κ 7 ωρες

υπαρχει κ σε κανονικη cd εκδοση flac 8) κανονικα απο επισημο cd -accurate rip[/B]

[SPOILER]
[B]01 Iron Maiden Satellite 15… The Final Frontier.flac 56.42 MB
02 Iron Maiden El Dorado.flac 46.54 MB
03 Iron Maiden Mother Of Mercy.flac 34.38 MB
04 Iron Maiden Coming Home.flac 39.67 MB
05 Iron Maiden The Alchemist.flac 31.15 MB
06 Iron Maiden Isle Of Avalon.flac 60.87 MB
07 Iron Maiden Starblind.flac 51.02 MB
08 Iron Maiden The Talisman.flac 56.75 MB
09 Iron Maiden The Man Who Would Be King.flac 52.79 MB
10 Iron Maiden When The Wild Wind Blows.flac 67.20 MB
Iron Maiden The Final Frontier.log 5.18 KB
Iron Maiden The Final Frontier.m3u 881.00 B
The Final Frontier.cue 1.64 KB

Ripped via EAC using settings defined in the wiki[/B][/SPOILER]

και στο ερωτημα 192/320 kbps mp3

320>192 σε επιπεδο ποιοτητας

επισης υποτιθεται οτι ο ηχος στα 320 kbps ειναι σαν του cd

αλλα εγω λεω εχε το σε flac ποιοτητα να εισαι κομπλε κ αρχοντας

πλεον μονο flac.mp3 ειναι λυση αναγκης/μονο για κανα ipod

Εχει κυκλοφορησει σε i tunes και κυριως γιαυτο… ::slight_smile:

posa gurismata kanei o dickinson sto mother of mercy?? to kommati oso to akouw ,toso perissotero mou aresei. polu kali sunthesi.oi kithares mou fainetai oti akougontai polu kalutera se sxesi me to amolad.episis,polu oraio solo sto coming home,denei me to kommati para polu kala.De kserw , enw o diskos exei kommatares, den ginetai na uparxei to el dorado mesa.to vlepeis dipla sta upoloipa kommatia kai ksenerwneis.Episis,to alchemist,fwnitika exei 4 diaforetika parts.tha perimena oi protes strofes na einai ligo pio gemates mousika,alla isws auto to kanoun gia na dwsoun emfasi sta upoloipa parts tou kommatiou.na akougetai pio emfatiko oso proxoraei to tragoudi.To starblind einai makran to pio omorfo kommati pou exoun grapsei ta teleutaia 5 xronia.

Δίσκος πολύ πάνω από τις προσδοκίες μου… Από το «the alchemist» δε και μετά γίνεται αριστουργηματικός? Ειδικά το δεύτερο μισό του δίσκου σπέρνει!! Γενικά πάρα πάρα πολύ καλός…

ΟΣΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ!!
TO the talisman EINAI AΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!
up the irons
και ειχα απογοητευτει ασχημα με τα πρωτα 2 που ειχαν βγει!
το αλμπουμ ειναι πολυ καλο!

Εμ οκ δεν είναι ο καλύτερος δίσκος στην ιστορία αλλά εσύ το γα…ες, ψόφησε και καπάκι σοδόμησες στο πτώμα!!!

Εντάξει μια χαρά είναι το δισκάκι!

εμενα παντως ο δισκος, απο οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα, μου “βρωμαει”(με την καλη εννοια) πολυ Smith!!!Δεν θυμαμαι πως ειναι τα credits στα κομματια,αλλα αυτο μου βγαζει σαν εντυπωση…8)

μεσα εισαι φιλε! εχει συγγραψει 7/10 τραγουδια του δισκου!!!

Τον ακουω εδω και μερες τον δισκο και μου φαινεται κλασεις ανωτερος απο τον προηγουμενο,οπως πολλοι ειπαν ειδικα το δευτερο μερος του ειναι απιαστο!

Παρολαυτα,απο εχθες παιζει η flac εκδοση και δυστηχως ακουγεται και αυτη μπουκωμενη.Δεν πιστευω πως ολα τα rip ειναι κακης ποιοτητας,μαλλον εμενα κατι δεν μου αρεσει…[-X

να και ενας σωστος ανθρωπος

το χ-factor είναι θεϊκή δισκαρα και ο ήχος στο καινούριο ανάλογα με το κομμάτι ειναι μπουκωμένος…
και ειναι μπουκωμένος λιιιιγο παραπάνω εκει που δεν έχει να πει κάτι το(καθε) κομμάτι…περίεργο…για να μην πω τίποτα άλλο…

Έξω έχει 40 βαθμούς κι εγώ ακούω το φάιναλ φροντίερ. Μάλλον είμαι άρρωστος, ή μάλλον αυτό θα πει επιστροφή στην κόλαση της αθήνας.:lol:

Λοιπόν, τον περίμενα χειρότερο το δίσκο, αλλά διαψεύστηκα. Συμπαθητική μετριότητα όντως, για το παραδοσιακό χέβι μέταλ είναι καλό.

Έχει κάποιες καλές στιγμές όντως. Το στυλ ίδιο με αυτό που έχουν υιοθετήσει μετά το BNW. Ακούγεται ευχάριστα, χωρίς να μπορεί να ψαρώσει το έμπειρο αυτί σε καμία περίπτωση. Σόρυ, αλλά μερικά γκάλοπινγκ του μπάσου και ένα ριφ κάργα αξεπτικό/σαξονικό (ομώνυμο τρακ) δε μπορεί να συγκινήσουν κάποιον που τα έχει ακούσει κατά κόρον και πολύ καλύτερα στο παρελθόν. Ενδεικτικά τα αναφέρω, γιατί δε θέλω να ψειρίσω δέκα τραγούδια χάνοντας τη γενική εικόνα.

Έχουν προσπαθήσει να γράψουν μεγάλα τραγούδια και σε κάποια τους βγαίνει σε άλλα όχι. Αυτό δεν απέχει τρομερά από το γενικό τρεντ της εποχής στο σκληρό ήχο. Γενικώς αν τον δει κάποιος όπως πρέπει, σαν το 15ο δίσκο μεγάλης μπάντας που έχει γίνει μια πολυεθνική στο χώρο της σκληρής μουσικής, στέκεται εκεί που πρέπει, χωρίς να διασύρει το όνομά της, αλλά χωρίς πηγαίνει κι ένα βήμα παραπέρα όπως γινόταν με προηγούμενες κυκλοφορίες της.

Το θέμα είναι τι περιμένει πλέον κάποιος από το όνομα-μεγαθήριο ΙΜ μετά από 30 χρόνια δισκογραφίας τους. Εγώ δεν περιμένω τίποτα ιδιαίτερο, γιατί τα άτομα έχοντας μεγαλουργήσει στο παρελθόν, είναι φανερό πως είναι παγιδευμένα στα ακούσματά τους, στις συνταγές που τους έκαναν μεγαθήριο και στις εμπορικές επιταγές για το πελατολόγιό τους. Αρκετά λογικό. Πλέον όμως τα πάντα έχουν αλλάξει στη μουσική, υπάρχουν μπάντες με μεγαλύτερη και πιο update τεχνογνωσία στο ίδιο ή συναφές αντικείμενο, με μεγαλύτερο πάθος και διάθεση, κι ας μην έχουν απαραίτητα μεγαλύτερο ταλέντο. Οι οποίες με λιγότερα μέσα και πόρους στη διάθεσή τους μπορούν να βγάλουν πιο δελεαστικό αποτέλεσμα-πακετάκι.

Ίσως να τον ξανακούσω το δίσκο για να έχω και μια ωριμότερη άποψη, άλλωστε δεν ακούστηκε ενοχλητικός ούτε ελκυστικός στα ταπεινά αυτάκια μου.

Αυτά για τον ήχο τα βλέπω και γελάω. Μια χαρά είναι και στα 192, και στα 256 και στα 320. Όπως επίσης γελάω και με τις γενικότερες διαμάχες. Μάλλον έτσι πάει το πράγμα, με DM και FF, να έχει 30 νέα ακάουντς που μπαίνουν για να ζωγραφίσουν και να προσφέρουν απλόχερο γέλιο.

Red Rum δηλαδή δεν άκουσες ουτε ενα κομμάτι που όλα τα όργανα να ακούγονται σαν αχταρμάς απο τον πολύ σαματά…??
τότε μάλλον πρέπει να ακούσω και το cd…

Ειλικρινά όχι. Το πολύ αυτό που έχουμε ακούσει να μην είναι η τελική μίξη, αλλά και πάλι, δεν εντόπισα πουθενά πρόβλημα, και πραγματικά τον άκουσα αρκετά προσεκτικά. Το μόνο που δε μου έκανε καλή εντύπωση είναι η μπότα που από το πρώτο τρακ μου φάνηκε υπερτριγκαρισμένη. Και γιαυτό θα διατηρούσα επιφυλάξεις όμως γιατί τα unedited τύμπανα είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση. Το eldorado που είχα ακούσει όταν βγήκε είχε πολύ χειρότερο ήχο τότε (λογικό όμως αφού ήταν από youtube).

οκ…φερ ιναφ