Iron Maiden - The Final Frontier

Μπορει να μην το εθεσα σωστα …αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε τι εννοω

Εγώ πάντως δεν μπορώ να μπω καν σε διαδικασία να συγκρίνω κομμάτια των Maiden από τα 90’s και δώθε με τα 80’s γιατί είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Η διαφορά ποιότητας είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Να συγκρίνουμε τους τελευταίους δίσκους μεταξύ τους ok δεν υπάρχει θέμα.

αυτο που καθε [SIZE=“6”]μεταλλοπατερας [/SIZE]θελει αλλα ντρεπεται να πει:

“αυτο δεν ειναι maiden”

και εννοειται πως αυτοι καθοριζουν την μουσικη τους και συνεχιζουμε να γουσταρουμε, απλα οπως ερωτηθηκε, ποια η διαφορα του trooper κτλ. τι να κανουμε καποιοι ειναι τοσο κολλημενοι με τα 80s των maiden δηλαδη μεταλλοπατερες. Συν τοις αλλοις, οι ιδιοι που παραπονιουνται για τα επαναλαμβανωμενα σετλιστς ειναι και αυτοι που οριωνται για τις ελλειψεις σε “κλασσικα(=80s) τραγουδια” σε περιοδειες amolad και tff.

ΜΟΥΣΙΚΑ το TROOPER ειναι μιλια μακρυα.κιθαρες,ντραμς, φωνη του bruce.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ειναι ενα σημα κατατεθεν των maiden και ενα ακομα λιθαρακι στην ταυτοτητα της μουσικης των 80s.

ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΑ ,και μονο που ειναι all time classic και παιζεται παντα και ο κοσμος λιωνει απο κατω ,τα λεει ολα.Μαζι με το aces high ειναι τα πιο maiden live κομματια(+hallowed,+fear,+number) που ειναι τοσο κλασσικα και πορωτικα που παντα τα ζητας σε ενα live τους.

Το final Frontier(το τραγουδι) ποτε δε θα παιχτει live σε καθε περιοδεια τους,ποτε δε θα πορωσει τοσο πολυ κοσμο, ποτε δε θα τραγουδηθει τοσο πολυ, ποτε ποτε ποτε…

ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 112121971669329634626396632 BEST συλλογες των maiden που θα κυκλοφορησει η EMI.

Κοιτάχτε feedback να γελάσετε λέμε :lol:

http://feedback.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback2&ftab=FeedbackAsSeller&userid=the_sound_of_metal&iid=290465985308&de=off&items=25&interval=0&page=1

Μόνο εδώ αυτά #-o

κοιταξτε προσωπικα το αλμπουμ θελει χρονο κ περισσοτερη προσοχη
οταν το πρωτοακουσα απογοητευτηκα…Μαλιστα για πρωτη φορα ενιωσα απογοητευμενος απο τα καινουρια μαιδεν(ναι δηλωνω οπαδος των τριων τελευταιων δισκων τους)αλλα οσο περισσοτερο το ακους τοσο σου φαινεται καλυτερο.εχει καποια καλα τραγουδια(mother of mercy γαματο γ μενα πχ)
αλλα σιγουρα το βρισκω το χειροτερο απο τον καιρο του reunion
τεσπα

μαγκες μια ερωτηση
η ελληνικη εκδοση εχει κατι περισσοτερο???
αξιζει να την αγορασεις?ή απλως ειναι το βιβλιαρακι αυτουσιο σε Α4??
εγω προσωπικα εχω αγορασει τη μισσιον εντισιον απο Αμερικη για $10…
οχι σαν εδω που μας την πουλανε 17e…

είχα πει οτι θα το κάνω και εγω με αυτήν την έκδοση αλλά βαριέμαι την ζωή μου…
πάντως μια χαρά λεφτά βγαίνουν έτσι…

συμφωνα με τη wikipedia το αλμπουμ εχει χτυπησει πρωτια σε 27 χωρες.σιγουρα μουσικη πρωτια δεν ειναι ,αλλα εμπορικα εχει παει παρα πολυ καλα.

να και το αποσπασμα,

To date, the album has debuted at number one in twenty seven countries worldwide. It is the first Iron Maiden album to debut at number one in the United Kingdom charts since 1992’s Fear of the Dark, having sold 44,385 copies in the first week.The Final Frontier debuted at number four in the Billboard 200 with 63,000 units sold, the highest position the band has ever reached in the United States.

καλα δεν ξερετε ποιος φορουμιτης ειναι αυτος?

spiros ts επανερχομαι αυριο με απαντηση :wink:

no1 και στην ελλαδα το final frontier.ειδικοι μουσικολογοι καθηγητες φωνητικης καντε κανενα μαθημα στον bruce kai ton steve.πραγματικα διαβαζω μερικα σχολια και απορω με τη χολη που βγαζουν.αφου λετε με τοση ευκολια για δισολιες ριφς πως επρεπε να ειναι η γεφυρα στο καθε κομματι, γραψτε εσεις, καντε συγκροτημα να μην ξανακουσουμε τους maiden που δεν εχουν κατι αλλο να δωσουν.δεν εχουν να αποδειξουν τιποτα και σε κανεναν.παντα τον πρωτο θα τον χτυπανε και αυτο κανουν καποιοι.αλλα οσα δε φτανει η αλεπου…το ειπα και το ξαναλεω.το χειροτερο κομματι τους θα μπορουσε να ειναι ο υμνος οποιουδηποτε αλλου συγκροτηματος.αυτο τα λεει ολα.

μπρους μπρους!

Ρε πούστη δεν παίζει, επίτηδες το κάνουνε. Εκεί που πάνε να ηρεμήσουνε λίγο τα πράγματα σ’ αυτό το ρημάδι το θρεντ, τσουπ να σου ο καυλωμένος Μπρους Μπρους και ο όποιος Μπρους Μπρους που κατακεραυνώνει τους άπιστους που τολμάνε να μην προσκυνάνε τους σημερινούς Μέηντεν. Αρκετά με το φλέημιν όμως ε. Σας ικετεύω, στοπ δις μάντνεςς.

γράκχους γράκχους!

γρακχος, δεν είσαι καλύτερος εν προκειμένω. και δεν έχεις και 5 ποστς για να σε δικαιολογήσω.

Πάντως δεν νομίζω να υπάρχει πιο epic topic εδώ μέσα άσχετα σε ποια ομάδα ανήκετε!!!

Τουλάχιστον εγώ ρε Νίκο δεν κάνω φλέημιν ξέρω γω.

Τεσπα, αν σας την έσπασα κι εγώ ζητώ συγνώμη.

bruce bruce απο το νέο έτος που θα τρως με κουπόνια μην παραπονεθεις για αυτούς που κυβερνάνε(?)…να πας εσύ να κυβερνήσεις…

The Man Who Would Be King” The Final Frontier / Ηarris

"[B][The Alchemist](http://www.youtube.com/watch?v=oq7wNt8upJ4)[/B]"  The Chemical Wedding / Dickinson,Roy Z

Για ακουστε το τελειωμα και των δυο τραγουδιων

ευτυχως το χειμωνα που θα τρωω με κουπονια θα ακουω τον final frontier και θα μου περναει η πεινα.πραγματικα τωρα ολες οι αποψεις ειναι σεβαστες.απλα εγω ειμαι υποκειμενικος με τους maiden και το παραδεχομαι.και μονο που οι maiden ειναι ζωντανος οργανισμος, βγαζουν ακομα metal δισκους κι οχι φλωροτραγουδα για το mtv,που στα live που βλεπω sto youtube πετανε,μου αρκει.αν δειτε τα σχολια ολων γιατην final frontier tour, τα καλυτερα λενε.κι ευτυχως που εγινε ο δισκος νο1 και στην ελλαδα.γιατι μπορει να ερθουν να παιξουν κι εδω και να προσφερουν 2 ωρες μαγειας.τωρα αν παιξουν παλια η καινουρια δε με απασχολει.τον bruce να λεει scream for me athinai να δω κι ας τραγουδησει και τον τηλεφωνικο καταλογο.

γιατι αλλιως δεν θα ερχονταν???μια χαρα την εχουν βρει εδω με τα 70ρια στα εισητηρια…περιμενετε και θα σκασουν το καλοκαιρι…