Iron Maiden - The Final Frontier

εεεεειιιι ακουσα τον δισκο…Εγω σαν χαζος πιστευα(ακουγοντας κιολας οτι ισως ειναι ο τελευταιος τους) οτι θα κανουν κατι απο τα παλια με την εννοια οτι ο δισκος δεν θα ηταν σαν τους τρεις προηγουμενους και θα ειχε μερικα πιο αμεσα-μικρα κομματια ισως και καποιον δυναμιτη…Βλεποντας τις διαρκειες βεβαια τα ονειρα εξανεμιστηκαν και δυστηχως ακουγοντας τον δισκο(οχι πολλες φορες ακομα) βλεπω οτι δεν ειναι κακος αλλα μαλλον μετριος επαναλαμβανομενος και βαρετος:(…Ισως ειμαι υπερβολικος-δεν ξερω- αλλα ακομα και στις πρωτες ακροασεις του amolad εβρισκα καινουρια πραγματα που υπο το πρισμα των maiden μου φαινονταν υπεργαματα(:roll:) ενω αυτη τη φορα εντοπιζω ελαχιστες καλες ιδεες αρκετες βαρετες και το χειροτερο αρκετες που εχουμε ακουσει στους τρεις προηγουμενους δισκους.Και αυτο μαλλον ειναι το χειροτερο…Επισης η φωνη του Bruce οσο περνανε τα χρονια πεφτει πολυ και φαινεται να ζοριζεται…

Παντως το starblind ειναι το πρωτο που ξεχωρισε για μενα δινοντας ενα διαφορετικο αερα στο δισκο…

http://www.ironmaidencommentary.com/?url=single29_lordoftheflies/commentary29_lordoftheflies&lang=eng&link=singles#track3

The band have been big fans of both The Who and UFO for a long time. Our first ever gig in LA was supporting UFO at Long Beach in 1981 and they were great to work with. Doing B sides it’s good paying tribute to people that you like and respect and recording songs that you like ? these two (Doctor Doctor , My Generation) were a case of that and were recorded at the same time.

Αν κατάλαβα καλά εχει δίκιο ο Floydized γιατί και εγώ σε όσα live έχω πάει την original έκδοση του κομματιού ακούω… Αυτο έλειπε κιόλας :lol:

Λοιπον :
Ο floydized ειπε οτι η εκδοση που ακουσε ηταν απο το Somewhere In Time (επομενως με Dickinson).

Στο λινκ που εστειλα αμα ψαξετε στα singles του Somewhere In Time ΔΕ θα βρειτε τη διασκευη. Η μονη ηχογραφημενη σε studio διασκευη του κομματιου ειναι b-side σε single του X-Factor…

να το ξαναπω?

και γω σε οσα live εχω παει ακουω το Doctor Doctor παιγμενο απο τους UFO , οχι απο τους Maiden…

καλα τελικα μν γιναμε. ο Floydized αντι να βαλει phenomenon εβαλε SIT … ναι τελος παντων γαματο.

Ok συμφωνώ σε αυτό νόμιζα ότι έλεγες για την έκδοση που βάζουν για intro στα live…

ζαλιστηκα…ΟΜΩΣ !!μηπως ο φλουδιζεδ ηθελε να πει το doctor doctor απο SIT(n) Strangers in the night και ξεχασε το N ?

ναι οκ, αυτο εννοουσε μαλλον. Μαλακια μου. Μην συνεχιστει ομως γιατι κουρασε…

επειδη τωρα την διαβασα ενα μεγαλο μπραβο στον Χρηστο Καραδημητρη για την κριτικη στο αλμπουμ…ειδικα για τις 2 πρωτες παραγραφους…

θαμπς απ και τετοια…8)

Well said…

Σχετικά με τον δίσκο το ριφάκι στο σημείο 6:22 μετά τα ιντερλούδια στο κομμάτι Talisman είναι μπόμπα…

Ρε παιδια δεν νομιζετε οτι το υπερεξαντλήσαμε το θεμα; :-k

Ναι να γίνει locked…

Και τι θα περιμενουμε να βγαλουν καινουριο album για να πουμε τα υπολοιπα ? :stuck_out_tongue:

εχουμε και τα singles, τιποτα b-sides :wink:

Σωστος!!! Ρε παιδια,υπαρχει κατι που θελω να ρωτησω: εχω βαρεθει να ακουω απο ολους σας οτι το satellite15…the final frontier ειναι μαπα.μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα του απο κομματια οπως το the trooper??:-k

…i smell gus in the air.!!!

αυτο που καθε μεταλλοπατερας θελει αλλα ντρεπεται να πει:

“αυτο δεν ειναι maiden”

:lol:

Οι Maiden καθοριζουν ποιοι ειναι

Ακριβως !! Ακομα και αν εχουμε λιωσει με τη δισκογραφια τους δεν θα τους πουμε εμεις τι ειναι maiden!!!

Τώρα αυτήν την ερώτηση θέλεις και την κάνεις? Απορώ…