Iron Maiden - The Final Frontier καλύτερο κομμάτι

Κ εγώ συνεχίζω να είμαι με την απορία. Γιατί παραμένει ξεκλείδωτο αυτό το θρέντ;;; :-s :?

Γιατί ομορφαίνει την ζωή μας:):!:

ποτε θα ανεβει η κριτικη του παοκτζη απο την χθεσικη εμφανιση τους στα τηλεοπτικα βραβεια του εθνους ?

ολα τα λεφτα το ντουετο bruce-πεγκη ζηνα στο where no man has gone before :smiley:

Έλεεεεοοοοοςςς…Πραγματικά τρόμαξα…στην αρχή νομιζα οτι κάπου έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε τα σονγς…!! Μετα σκέφτηκα οτι 8α έχουμε review απο δημοσιογράφο…που ακκουυνε το αλμπουμ πριιν βγει(στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ακολου8ουν συνεντευξεις και ετσι…)

Μαλλον 8εσ να μας ρωτήσεις για το καλήτερο tilte… τα υπολοιπα τα 8εωρω βλακείες μεχρι να βγει ο δίσκος…Τεσπα…καλητερο tiltle 8εωρώ το “Τhe antagonist” μόνο και μόνο γτ είναι κλασσικός Maiden tiltle…εννοώ δλδ—> βλέπε… the assasσin, the pilgrim, the prisoner, the trooper, the aftermath, the clansman…μιλάω για tiltle και μόνο σαν tiltle…δν μπαίνω στη διαδικασία να δω τι κρύωει απο πισω -_- 8α περιμενω να βγει το αλμπουμ να δω τι είναι!! χαχαχαχα :p:p:p

Ελπίζω να έχουμε ενα υπέροχο αλμπουμ!!

υ.γ λολ μολιs μου ήρ8ε και το el dorado (The Golden) hahahaaa :lol:

Η κριτικη για το τραγουδι The final frontier ειναι εγγυρη τουλαχιστον??
:stuck_out_tongue:

με τι title ομως να αντικαταστησουμε το αρχικο title στο παρον τοπικ,ωστε αυτο το title να μην παραπλανει τον μικρο φανμποη που θα διαβαζει εδω λαθος titles κομματιων, θα τα μπερδευει με τα οριτζιναλ titles και εν τελη θα ξενερωνει απο την λανθασμενη χρηση των titles?

:lol:

ψηφιστε εδω, η γνωμη σας μετραει, πλεον ολοι ειμαστε εξισου προνομιουχοι με τον Παοκτζη…

οποιος βρει ποιος τιτλος αντιστοιχει στον κανονικο κερδιζει πιεμ με ραπιδ των 6 κομμενων λεπτων εισαγωγης του where the wind blows στα οποια κυριαρχει το μπαντζο, η φυσαρμονικα και η αληθινη χιπικη διαθεση που προσπαθησε ο χαρις να περασει αρχικα σε ολοκληρο το δισκο-αλλα τον φαγαν οι ΠΡΟΓΚ επιρροες του-…

Πω ρε, είχα ξεχάσει οτι τον είχα ακούσει αυτόν τον δίσκο, και μάλιστα εδώ και καιρό…

Κλειδωστε το ρε μαλακες. #-o [-X