Iron Maiden vs Judas Priest

Ε,όχι ερε παιδιά και το “beyond the realms of death” ή το “exciter” s&m rock.Σε λιγό θα πείτε ότι στο rocka rolla έκανε guest ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!:lol:

Αννα, μαλλον κάνενα εικοσάχρονο θα είναι για να το γράφει αυτο. Αλλά και πάλι…

Εκτός κι αν κάνει πλάκα.

Οπως εχω γραψει, οι αυθεντικοι judas ήταν αυτοι των 70’s (αντε και λιγο των 80’s μεχρι το turbo).
Αλμπουμς οπως το[B] killing machine[/B] η το[B] british steel[/B] μα και άλλα, δεν ξαναβγαινουν.

[U]Δωστε βαση στο “αυθεντικοι”. Δεν ειναι τυχαιο.[/U]

Και για να μην υπαρξει παρεξηγηση, εννοειται πως δεν υφισταται κανενα προβλημα με τους εικοσαρηδες. Βεβαιως και δεν το γραφω υποτιμητικα. Σε καμια περιπτωση.

πφφ καθόλου υποτιμητικα, μόνο το “μαλακιστήρι” από δίπλα έλειπε. Νομίζω ότι είναι προφανές ότι τρόλαρα από τη βαρεμάρα μου αλλά μου κάνεις πάσα για να μιλήσω σοβαρά και να πω ότι πρέπει να διαφωτίσεις ακόμα περισσότερο τον αδαή κοσμάκη. Εκτός από τα αυθεντικά ροκ κλάμπ και τους αυθεντικούς πριστ θα πρέπει να φανερώσεις και άλλες αυθεντικές αλήθειες περί αυθεντικοτήτων αφού φαίνεται να είσαι αυθεντία στην αυθεντικότητα και να πεις ότι το αυθεντικό Raider είχε καλύτερη γεύση πριν μετονομαστεί σε Twix ή το Jif καθάριζε καλύτερα τους νεροχύτες πριν μετονομαστεί σε Cif

Χιλια συγγνωμη.Δεν θα ξαναγινει :frowning:

[B][SIZE=“5”]Κλαιω!!![/SIZE][/B]

LET THE MADNESS BEGIN!

επειδη δε βλεπω να λυνεται η διαφωνια με λογια λεω να ριξουμε καμια μπουνια
να κανουμε θρεντ στο οφ τοπικ ‘‘μαχη των αληθινων τιτανων’’ να κανονισουμε ωρα και μερος

Τρολαρες απο την βαρεμαρα σου, ή οσα γραφεις τα εννοεις τελικα? Ξεκαθαρισε το, διοτι οπως διαπιστωνει κανεις, το ενα αντικρουει το αλλο σε αυτα που γραφεις.

Αμα ειναι να βαριεμαι να ξερω κι εγω να καθομαι να γραφω οτι μαλακια μου κατεβαινει στον εγκεφαλο.

Και μαλλον επεσα εξω στην ηλικια (…)

Για τα υπολοιπα, ειτε Raider ειτε Twix ειτε Jif η Cif το ιδιο μου κανουν. Εμπορευσιμα προιοντα ειναι. Καμια σχεση με αυθεντικοτητα.

Επισης η αυθεντια ειναι διαφορετικη εννοια. Ανοιξε κανα λεξικο να δεις την ετυμολογια των λεξεων.

Πολυ καλο!!!

Τα τρολαρίσματα μου φοράνε καμπαρντίνα, μαύρο γυαλί και κρατάνε εφημερίδα για να μπορεί μόνο ο Captain Obvious να εξαλείψει την εγκληματική δραστηριότητα τους.

Αυθεντικό είναι το Jack Daniels που γίνεται με τον μάστρο Jack στα αποστακτήρια του Tennessee να πετάει τάπες στα βαρέλια μέχρι να χτυπήσουν το χείλος του βαρελιού. Αυθεντία είναι αυτός που μπορεί να καταλάβει ότι ο μάστρο Jack είχε αρκετή υπομονή ώστε να ρίξει αρκετές τάπες μέχρι να πετύχει το χείλος και τότε να βγάλει το Ουίσκυ και δε βαρέθηκε να πάει για να αρμέξει τις γελάδες ή ότι ο μαστρο Jack από το Tennessee δεν είναι στην πραγματικότητα κάποιος κυρ μήτσος από τα Τρίκαλα που έριξε κρυφά βενζίνη μέσα στο ποτό για να συμπληρώσει το μείγμα

Εγω που ειμαι και με τους δυο τι να κανω?Το βρηκα,οσο εσεις θα δερνεστε εγω θα βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο!:lol:
Και μετα τις μπουφλες θα παμε για φαγητο σαν τους γαλατες!:stuck_out_tongue:

ναι ναι για να μαθαίνουν οι φλώροι στο thread των fake τιτάνων τι θα πεί μάχη
Θα πέσουν και στοιχήματα

Ευχαριστω.Τα λεω που και που!

Αλλες μπαλες επαιζε το συγκροτημα παιδες.

Οι Metallica [SPOILER]trollwars[/SPOILER]

δε μασαμε μια ρεε!
MAIDEN ΡΕ ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ!

φτωχοι που ειστε οι μεηντενακηδες

Μία παρατήρηση μόνο. Εντάξει Μεηντενάδες, προτιμάτε Μέηντεν, το καταλαβαίνω, κανείς δεν είνα τέλειος, αλλά μη λέτε “καλοί οι Πριστ αλλά ΘΕΟΙ είναι μόνο οι ΜΕΗΝΤΕΝ”, γιατί αυτός ο τίτλος είναι πιασμένος. Να βρείτε άλλον. Να πάτε αλλού.

troll mode on

για κανα american idol καλοι ειστε οι πρησταδες:p

Πφφφφ

You can do better than that.

Εδώ δεν έχω καταθέσει αποψάρα ε;

Maiden λοιπόν και αν πλέον σπάνια βάζω κάτι από τις 2 αυτές μπάντες (αν και σήμερα έφαγα φλασιά και μετά από λίγο καιρό έβαλα το brave new world :stuck_out_tongue: ). Priest ποτέ δεν υπήρξα μεγάλος φαν αν και υπάρχουν άλμπουμ που φυσικά δεν έχω άλλη επιλογή από το να προσκυνήσω. Δηλαδή εκείνο το defenders και το φυσικά το Painkiller και εγώ δεν ξέρω πόσο συχνά τα έβαζα όταν τα αγόρασα σε cd. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί σε λιώσιμο όταν αγόρασα το somewhere in time, αν ήταν βινύλιο θα είχε λιώσει 10 φορές ως τώρα :stuck_out_tongue: