Όντως τσιλ μαν, δεν θα σε φάμε.
Όχι ρε, θελω να βρίζω τα συγκροτήματα με την ησυχία μου.
Που είχα μείνει? Α ναι. Οι Metallica είναι ξεπουλήμενοι, οι Maiden ξεπερασμένοι και έχουν να βγάλουν δίσκο της προκοπής απο το Powerslave (το Somewhere in Time και 7th Son γεμάτοι άκυρους πειραματισμούς), οι Sabbath υπερεκτιμημένοι και ο Όζζυ δεν ξέρει να τραγουδάει, και οι Priest απλά ένα μαύρο χάλι. Α, και το πολλ είναι άκυρο.
Περιμένω αντιδράσεις μίσους απο κόσμο που δε καταλαβαίνει πότε κάνουμε πλάκα.
Θα έλεγα πάντως ότι το poll είναι άκυρο πέραν της πλάκας. Ξαναζητάω lock ‘n’ roll.
λοιπόν άκουσε να δεις κατι επειδή είμαστε αντρες θα ερθω απο εκει να σε σπασω στο ξύλο!! εισαι υποψήφιος για να γινεις μελος του διαολου!!
pot μπουρι απο φουσεκη
:lol: Έλα ρε, περιμένω! Αλλά θέλω να μαζευτείτε κι άλλοι ε! It’ s on! :lightsabre:
Και για να προκαλέσω ακόμα περισσότερο, να πω πως
η Madonna υπήρξε πολύ πιο επιδραστική στη μουσική απο τους Sabbath
Επί της ευκαιρίας, και επειδή ξέρω πως στα φόρα εύκολα παρερμηνεύεται το ύφος κάποιου, ας πω ένα “it’s cool” στον angus7pl για το “αγριεμένο” ύφος μου πάνω, αλλά να προσθέσω επίσης πως καλό θα είναι την επόμενη φορά που θα βιαστούμε να χαρακτηρίσουμε το ποστ κάποιου να κοιτάξουμε μήπως είναι χιουμοριστικό. (γιατί αλλιώς πραγματικά προκύπτουν προβλήματα :P)
Για το poll τα χουμε ξαναπεί, τι να γίνει, όσο ο κόσμος μπαίνει και γράφει την άποψη του δεν υπάρχει λόγος να το κλείσουμε.
Μα εννοειται οτι ειμαι cool, δεν τσαντιστηκα, απλα συζητηση κανουμε. Δεν ειχα προλαβει να δω τα προηγουμενα post, για αυτο απαντησα και δεν το εκανα με νευρα, απλα ειπα την γνωμη μου για κατι που ακουω πολυ συχνα…
οπότε την επόμενη φορά να διαβάζεις και τα προηγούμενα που έχουν γραφτεί.απλή συμβουλή και πάντα φιλικά, τέλος off.
μη τσιμπας ρε! χωσε! αυτοι μονο τους maiden και metallica βριζουν!
Όχι ρε. Βρίζουμε εξίσου Sabbath και Priest.
Ποιος ειναι ο Ozzy ρε παιδια που ξεπεσε απο ολοκληρο [SIZE=“7”]Iommi[/SIZE] στον [SIZE=“1”]Καραμητρουδη[/SIZE]… ΕΛΕΟΣ που λεει κι ο Γεωργιου!!! τοσο αμπαλος ειναι.[-X#-o
Καλο?:lol:
:lol::lol::lol::lol:
θυμιζει λιγο ενα βιντεο κλιπ των queen,αλλα δε θυμαμαι το τραγουδι
Metallica για μένα…
τι άκυρα thread είναι αυτά…
δεν μπορώ να ψηφίσω
οι sabbath ειναι οι πατερες…οι metallica το ποιο διασημο με την μεγαλυτερη εμπορικη επιτυχια metal group…οι priest τεραστειο και ιστορικο συγκροτημα…
αλλα το μεγαλυτερο heavy metal group ever για μενα ειναι οι maiden…
μα για ποιό λόγο φτιάχνονται τέτοια θρεντ ;;;; ΓΙΑΤΙ ;
για να δούμε ποιός την έχει πιο μεγάλη ; περισσότερο νόημα θα είχε . (εντάξει του Halford είναι εκτός ανταγωνισμού . )
φανμπόγια !
Εγω απεχω.
Δεν ξερω σε ποιο επιπεδο να συγκρινω τις μπαντες :?. Οπως και να το κανεις, ειναι κλασσικοι και οι 4 τους αλλα παρ’ολα αυτα ειναι διαφορετικες μπαντες. Διαφορετικο στυλ, διαφορετικες επιρροες κλπ κλπ
Ο,τι ναναι…Το να συγκρινεις συγκροτηματα με μοναδικο κοινο παρονομαστη τη δημοφηλια τους ειναι παντελως ανουσιο.Αλλα επειδη μου αρεσει να ψηφιζω, θα τα βαλω ΚΑΙ σε σειρα…λοιπον Maiden, Priest, Metallica, Sabbath.Να βαλουμε και τους Beatles την επομενη φορα, ειναι κι αυτοι πολυ γνωστοι:p
βαλτε και bathory
η τζινα βαρωνη γαμαει ολους λεμε τους φλωρους σαμπαθ κ μεταλλικα κ μαιντεν κ πριτς
[SIZE=“7”]τζινα μεταλ βαρωνη !!![/SIZE]