Iron maiden vs metallica vs judas priest vs black sabbath

Ε,ναι ρε ελλανορ ομως σε ολο το θρεντ αυτο λεμε,οτι δεν γινονται τετοιες συγκρισεις,απο το 2ο ποστ κιολας:p

Εγω ουτως ή αλλως σκατα παλιος ειμαι

τελος παντων.Κλινει εδω το θεμα.(το προσωπικα παντα το μπερδευω με τα greeklish)

Άσχετο/σχετικό, αλλά ξέρετε πόσο πολύ αναποδογυρίζει ολόκληρο το νόημα ενός πολλ αν αντί για “καλύτεροι” πούμε “ποιοί είναι οι αγαπημένοι σας”? Τουλάχιστον γίνεται λιγότερο άκυρο και ο καθένας μιλάει καθαρά με βάση τις προτιμήσεις του.

εδιτ. όχι, θα κρατηθώ, δε πρέπει. :stuck_out_tongue:

Τεραστια διαφορα.Στο ενα προυποθετεις οτι καποιος ειναι χειροτερος,στο αλλο λες ποιος σ’αρεσει πιο πολυ.Μπορει να σ’αρεσουν κια ολοι το ιδιο και να μην θεωρεις καποιον χειροτερο

ακριβως αυτο

Για μενα δεν υπαρχει διαφορα.

Σε τετοια μεγεθη, τον αγαπημενο σου, συνηθως, τον θεωρεις και καλυτερο.

Κι όμως, εμένα για παράδειγμα αγαπημένοι απο τους πάνω είναι (με πολύ μικρή διαφορά πάντως) οι Metallica. Με την καμία όμως δε τους θεωρώ “καλύτερους” απο τους Maiden ή απο τους Sabbath (αν είναι δυνατόν κιόλας!)

προσωπικα θεωρω πιο γαματους τους ΜΕΗΝΤΕΝ και πιο πρωτοπορους τους σαμπαθ

Κατσε ρε φιλε οι Σαμπαθ εφτιαξαν ενα ειδος, μεχρι τοτε ειχαμε την ροκ (στο σκληρο ηχο παντα) μετα απο αυτους ειχαμε και το μεταλ

Μυωπία Alert.

Ειναι απλο, υπαρχουν 2 τροποι να απαντησεις στο poll. Ειτε αντικειμενικα και με βαση την ιστορια και του τι εχει προσφερει ο καθενας και το αλλο υποκειμενικα με βαση το ποιους γουσταρεις πιο πολυ… Απο την στιγμη που και οι 4 εχουν προσφερει [SIZE=“3”]ΠΑΡΑ [/SIZE]πολλα, νομιζω οτι το θεμα παει περισσοτερο στο υποκειμενικο και στο τι θεωρει ο καθενας καλυτερο, τι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ πιο πολυ… Εγω… IRON MAIDEN, αλλα και οι υπολοιποι ειναι πολυ κοντα, ειδικα οι METALLICA πολυ,πολυ κοντα…

Μα φυσικά Iron Maiden!!!

Συμφωνω απόλυτα με αυτό το αρχαιότατο ποστ αλλα μιας και είναι μάλλον το μοναδικό Iron Maiden poll στο οποίο δεν έχω ψηφίσει ας τους ρίξω μια ψήφο για πλάκα…

maidenαδες νιωθετε την καυτη ανασα των metallicats στο πολλ:p:p:lol:

Τι να πουμε και μεις οι priest- αδες:p

εσεις θα αρχισετε τις προσευχες μπας και ανεβει το ποσοστο:p

we shall never surrender!!!

Οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο το thread, μιας και μιλαμε για ΘΗΡΙΑ, οι νικητες παντα θα ειναι οι ιδιοι…