Iron Maiden τον Μάρτιο

8O Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι ωραία κοπέλα!! Ίσα ίσα! [-X Γλυκύτατη! Αλλά εσείς το παρακάνατε!! :stuck_out_tongue:
Όσο για τη ζήλεια… υπάρχουν πιο ωραίες για να ζηλέψω! :-k Πάντως πλάκα θα είχε να είχα για μια μέρα τον Steve μπαμπά! :lol:

Ποσο ποιο ωραιες??8)

Εντάξει ρε παιδιά!
Είπαμε, για Αγγλίδα η Lauren είναι πάρα πολύ καλή, άλλα όχι και να πάθουμε την πλάκα μας! :–

Υπάρχουν πολλές πιο ωραίες… :roll:

Σωστα…:slight_smile: Ειναι και η Simons…:smiley: :smiley:

Μέσα σε αυτό το παραλλήρημα, να προσθέσω ότι ο Bruce είναι γλύκας!! :lol: Χαχαχα! Σαν κατσικάκι έκανε!
Συν ότι μ’αρέσουν οι πιλότοι. :lol3:

Μεσα σ’αυτο το παραληρημα να πω οτι ειδαμε και τον Φοιβο εκει.:stuck_out_tongue:

Αυτο τωρα γιατι χρειαζοταν να το πεις?#-o

Ποιον Φοιβο?

Εψαχνε να βρει τι θα ξεσηκώσει πάλι για να γράψει κομμάτι ο παλιομαλάκας…

:lol: :lol:

Για να ξενερωσω τους αλλους με την Layren.:har:

Δεν ξενερωνουμε ποτε!!!8) 8) 8)

Γραφανε μαζι τραγουδια?
Ουαου.

8O :-k :?

Μακάρι! Να εμπνευστεί τίποτα πιο heavy, μπας και υποφέρουμε λιγότερο…!

:lol: :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:
Πιθανον!

as ksekiniso n simmetexo se afto to forum grafontas gia afti ti sinavlia.leo loipon k go me ti seira m ti dikia m empeiria k gnomi apo xthes:
oeoeoeoe maiden maiden
oeoeoeoe maiden maiden
ακόμα πονάει ο σβέρκος μου,δεν μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου καλά-καλά.αυτό το headbanging είναι πολύ κουραστικό αλλα μου αρέσει :smiley: πάντως οι συναυλίες δεν είναι για κοντούς.εγώ-όντας κοντούλα και κάνοντας τη βλακεία να μην κάτσουμε στις κερκίδες-ταλαιπωρήθηκα πολύ και με δυσκολία έβλεπα.ήταν και ψηλοί μπροστά μου,αίσχος! πάντως κατάφερα και τα είδα σχεδόν όλα.
κατά τις 5 φτάσαμε στο ελληνικό και ήδη είχε μαζευτεί κόσμος.ευτυχώς είχαν ανοίξει τις πόρτες και δεν περιμέναμε έξω. μόλις μπήκαμε μέσα,πήγαμε να κάτσουμε μπροστά με την ελπίδα να βλέπουμε αλλα όταν άρχισαν τα σπρωξίδια και ο φίλος μου έφαγε αγκωνιά στη μύτη και εγώ κόντεψα να γίνω χαλκομανία,μετακινηθήκαμε λίγο πιο πίσω,προς τη μεριά του murray.μέχρι τις 8 δεν περνούσε η ώρα.
στις 8 βγήκε η lauren.είχα ακούσει 4 τραγούδια της και ήξερα το style της το οποιο δεν με πολυενθουσιαζε,άσε που τσίριζε κιόλας.ωραία κοπέλα αλλα αν δεν ήταν κόρη του harris,ούτε στην αγγλία δε θα την ήξεραν.
στις 9.15 βγήκαν οι θεοί!καταπληκτικό show-όπως πάντα άλλωστε-ο bruce να τρέχει πάνω-κάτω σαν κατσίκι-όπως πάντα άλλωστε.το tank και ο eddie να βγαίνει μέσα από αυτό μου άρεσε πολύ.το setlist πολύ καλο-ευτυχώς δεν έπαιξαν ολόκληρο το AMOLAD αλλα το μισό και τα 5 κομμάτια που ήθελα-αν αντι για το “these colours don`t run” επαιζαν το “the pilgrim” ακομα καλυτερα. το the evil that μεν do δεν περίμενα να το παίξουν. είπαμε και χρονια πολλά στον harry,μας υποσχέθηκε και ο bruce ότι θα μας έρθουν το καλοκαίρι.ΑΥΤΟ ΤΟ ALEXANDER THE GREAT ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ? ΑΦΟY OΛΟΙ ΤΟ ΖΗΤAΝΕ!EΤΣΙ ΤΙΜHΣ EΝΕΚΕΝ.
γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη-περισσότερο από το 2005-αν και σε κάποια σημεία-ειδικά στο different world ο ήχος δεν ήταν και πολύ καλός.UP THE IRONS ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛA ΣΤΙΣ ΠΙΑΤEΛΕΣ!
P.S. tin katara m rixno sto tram,tetoia talaiporia-eidika stin epistrofi-dn tin exo ksanazisei.mia ora sardelopoiisis dn antexotan!

Ενα “πρασινο” τραγουδακι παραλλαγμενο απο μενα για τους Θεους της παγκοσμιας μουσικης σκηνης:

Εισαι το πιο πορωτικο hard rock
Εισαι η μαστουρα που δεν λεει να μ’αφησει
Στις συναυλιες παντα σε ακολουθω
Να τραγουδαω ποσο μ’εχεις αρρωστησει
Μονο τον Eddie εχω για Θεο
Και στη ζωη μου ολα τα’χω παρατησει
Το live ητανε ισοπεδωτικο
Και το μυαλο μου εχεις κανει να κολλησει

Και Maiden ολε ολε ολε
Και Maiden ολε ολε ολεω…

ΥΓ: το These colours don’t tun ειναι ΕΠΟΣ!!!
ΥΓ2: 2-3 τραγουδακια να ειχε ακομα που να μην τα περιμεναμε θα ηταν ο,τι καλυτερο εχει συμβει ποτε…

+1…!:slight_smile:

Gigatron και freedomofrock…το ξεσκίσατε στο off-topic, έλεος!
Έχε χάρη που είχαμε όλοι δουλειές το απόγευμα/βράδυ…

Egw eida kai tin Ina Lazopoulou afti ti montela.:stuck_out_tongue: Osa agorakia itan ekei girw ali8orisane.:lol:

Episis itane leei i Louka ape3w apo to stadio kai ekraze tous maiden oti spane tous tafous leei kai oti einai satanistes.:lol: To xasa re gmt to kalo :lol::lol::lol: