Iron Maiden τον Μάρτιο

Παιδιά με το video της συναυλίας γίνεται καμιά πρόοδος;

prospathw na to sikwsw alla to rapidshare exei oreksi simera…:? :? :? :? :? :?

opa molis ksekinise…tha ta sikwsw ena ena…mexri to vrady pisteuw na exw teleiwsei!!!8)

Η ποιότητα του υλικού πώς είναι;

Λογικα καλη θα ειναι, την αποσταση φοβαμαι…

Αναμένουμε με αγωνία…

Παίζει κανένα screenshot;

πάντως μία φημη που μάλλον έχει κάποια βάση λέει ότι ο Φοιβος ήταν μέταλλο στα τέλη 80’ς και ότι είχε βγάλει και instrumental demo εκεινη την εποχη…ε, ρε γέλια…:lol:

Και από πίσω τον μπούλη Γιάννη Βαρδή; :lol: :lol:

re seis…kanenas apo thessaloniki…paizei kanena tour bus gia ti sinavlia sti sofia??? aneta pigaina…

Γι’ αυτό το τελευταίο τραγούδι που έγραψε για την ΑΕΚ τελειώνει σαν το Am I Evil?:wink:

Πώς πάει το εγχείρημα;

@ freedom of rock, gigatron.

Άδικος κοπος. Μη μαλλώνετε, Η Lauren κοιμηθηκε μαζι μου το βραδυ. Οπως μου εκμυστηρεύτηκε, της αρέσει να “παίζει” με μερικούς αντρες (κορόιδα!!!). Α ρε freedom. Εξωχικά κλπ. Όπως λέει ο ΣαμπΡέλ : ταξε μου ταξε μου…!!!

Άντε να έρθει και το live

[QUOTE=dark_of_the_sun;102156 Η Lauren κοιμηθηκε μαζι μου το βραδυ.[/QUOTE]

Για να δουμε τι θα γινει αν το μαθει η Αγγελικη…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

:evil: :evil: :evil: Δεν έχω τί να απαντήσω. Άμα το πω κι εγω σ’αυτη την Ιταλίδα ή τί στο διαολο ηταν που μιλουσες μαζί της…

Μονο που με την Ιταλιδα απλα μιλαμε…:smiley: :smiley: :smiley:

οταν την βάζεις να σου λέει το Λύω λύεις λύει… σημαίνει οτι κρύβεται κάτι πρόστιχο εδω πέρα…

Ρε αλεκακι, θα σου κανω μια ερωτηση:

[SIZE=“7”]ΧΑΙΡΕΣΑΙ???[/SIZE]

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: [SIZE=“6”]ΝΑΙ ΠΟΛΥ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΩ MANAGER [/SIZE]

Σε εχω δει, εισαι τελειως αμπαλος…:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: