:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγραψε!!! Και ο ιδιος συνεχισε να τραγουδαει… ΘΕΟΣ!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγραψε!!! Και ο ιδιος συνεχισε να τραγουδαει… ΘΕΟΣ!!!
lol ρε σεισ πριν λίγω τα έβλεπα …
Ρε 'σεις αν μπορείτε βάζετε και τίτλο για να ξέρουμε τι πρόκειται να δούμε, είναι κουραστικό έτσι!
Iron Maiden will continue their trend of releasing a live album for every studio album after Bruce confirmed that the bands performance at Donnington was filmed for a DVD. No further information is available but we would expect a release early next year is Steve is happy with the mixing and late 2009 if he insists on re-editting every single shot as has been rumoured for some time is often the case…
Source:www.maidenfans.com
OI MAIDEN EINAI OI KAΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒRUCE!!!
Σα φατσες οχι Βασσιλη, δεν παιζει συγκριση.
Σαν φατσα, σαν στυλ, σαν φωνη… Δεν υπαρχει ρε συγκριση… Με τον Bruce απεκτησαν και metal “εμαφανιση”, κατι που ο Paul δεν εβγαζε…
Aφού ο Di`Anno ήταν πάνκης.
Καλα σαν φατσα ο Dianno ηταν πολυ πιο ωραιο αγορι… Ο Dickinson ειναι τελειως αγγλοφατσα…
Τωρα σαν φωνη ενταξει δεν υπαρχει συγκριση…
Ομως μην ξεχναμε οτι τα Iron Maiden και Killers ειναι και αυτα κλασικοι (κλασικοτατοι θα ελεγα) δισκοι πλεον… Και σε αυτους συμμετεχει (και συνθετει) ΚΑΙ ο Dianno… Αλλο που τωρα τον εχει παρει η κατρακυλα…
Ετσι!!!:thumbup: Μεγαλη αδυναμια μου οι 2 πρωτοι δισκοι!!
Οι maiden με τον Paul δεν ξερω αν θα ηταν εκει που ειναι σημερα…[-X [-X
O freedomofrock χωρίς τα spam δε ξέρω αν θα ήταν εκεί που είναι σήμερα [-X
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol2:
Συμφωνω, αλλωστε νομιζω οτι και ο ιδιος ο Dianno δεν ειχε καμια ορεξη για εμφανισεις σε αρενες και γενικα τετοια δημοσιοτητα που απεκτησαν στη συνεχεια οι Maiden… Επισης συμφωνω οτι ο Dickinson ειναι φωναρα και ΠΟΛΥ καλος συνθετης… Αλλο αυτο και αλλο να απαξιωνουμε πληρως τον Dianno…
Δεν τον απαξιωνω, καθε αλλο… Εχει κανει καταπλικτηκες ερμηνεις… Αλλα οχι και να συγκριθει με τον Βρασιδα…
Ακόμα και μετά από τόσο καιρό, ο τελευταίος τους είναι πραγματικά καλός δίσκος. Έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε από αυτούς; Άκουγονται μεγάλη μπάντα.
Από ότι έχω καταλάβει από το τόπικ του AMOLAD, αυτός είναι ο καλύτερος τους… Δεν έχουν κάτι καλύτερο!!!
Dance of Death,Brave New Wrold,7nth Son of the 7nth Son,Somewhere in time.Diski pou prepi na paris oposdipote.Efoson tous akousis tha paris kai tous ipolipous dun wory
Mlkies…