είσθε αλήτες κύριοι…
εεεεεεεεεεεεετσιιιιιιιιιιι… ωραία βραδιά λέμε
Χαχαχαχαχαχα!!!Ναι το ξεχασα ο λακαμας!!!Ειδα το σκυλι ανυσηχο και εγραψα γρηγορα το post για να παω να το ταισω!!!
[SPOILER]Η αληθεια ειναι οτι ακουγα και το The X Factor παραλληλα!:oops:[/SPOILER]
Astaldo αν αργησεις αυριο για τη δουλεια εγω δε φταιω,σε προειδοποιω!
Υπομονη ερχεται Σαβ/κο!
Αγνοόυσα παντελώς την ύπαρξή του. Φοβερή δουλειά.
Ω ρε φιλε που τα βρηκατε αυτο?? απιστευτο!! εχουμε πολυ διαβασμα μπροστα μας…!
:
:):)
Πραγματικα αυτο βρεθηκε εντελως τυχαια!
Iron Maiden’s gonna get us!!!
Bασικα, νομιζα ηταν πολυ γνωστο το συγκεκριμενο. :-s
Δηλαδη εγω το ξερω κατι χρονια απο τοτε που ειχα μεγαλες καψες με Iron Maiden.
Aπ’ οσο θυμαμαι, βεβαια, για τα τελευταια χρονια δε θα υπαρχει αντιστοιχο ινφο, γιατι ειχε σταματησει να ενημερωνεται.
Α μπράβο,θυμαμαι και γω να καίγομαι χρόνια πριν με αυτό:D
επος.
Απλά φοβερό! Άπειρο ρισπεκτ στον τύπο που έκανε τόσο κόπο κ τόση έρευνα για να το γράψει για την “αρρώστια” του και μόνο κ όχι για χρήματα!!
Προβλέπεται κάψιμο…
πωωω εκατσα μεσα και ακουσα ξανα και θυμηθηκα το concept του seventh son με στιχους επεξηγησεις και τα λοιπα που δινει ο τυπος και ειμαι κοντα στο να πω οτι τελικα ειναι το αγαπημενο μου maiden και οχι το piece of mind…βσκ δεν ξερω… αρρωστησαμε παλι…
πως γινεται ρε γαμω ενα αλμπουμ που το εχεις ακουσει αμετρητες φορες να μπορει να σου προκαλει τοσα συναισθηματα και να σε συναρπαζει σαν να το ακους πρωτη φορα?? πραγματικα απιστευτο…!!
and have a good sin… :papas::bow2::bow2:
Το βιβλίο το είχα εντοπίσει τυχαία τις προάλλες και ξέχασα να το ποστάρω. Μεγάλο ρησπεκτ στο παληκάρι, πολλά συγχαρητήρια του αξίζουν.
Οσο για το Seventh Son τις προάλλες αναρωτιόμουν πως ένα κομμάτι του και πιθανόν το καλύτερο της μπάντας (αν και όχι το αγαπημένο μου, ο τίτλος αυτός απονέμεται στο Where Eagles Dare) να με εκφράζει τόσο πολύ με τους στίχους του αυτή την περίοδο.
Το κομμάτι αυτό είναι το Infinite Dreams. Ποτέ δεν φανταζόμουν ένα κομμάτι Maiden να με εκφράζει τόσο πολύ με τους στίχους του.
Και χωρίς αυτό Maiden England δεν υφίσταται, μην λέμε μαλακίες!
Εγώ όσο περνά ο καιρός αρχίζω και πιστεύω πώς το άλμπουμ που με εκφράζει περισσότερο και μου αρέσει περισσότερο είναι τελικά το Somewhere in time
ΟΛΟΙ θα καταλήξετε αργά ή γρήγορα στο Somewhere γατάκια! :twisted:
Εγώ είμαι ήδη. Αμήν!
…το αυτό κιεγώ, συν το Piece Of Mind…αλληλούια:):!:
To pdf το ανακαλυψα πριν εναμισι χρονο, το ironmaidencommentary ειναι η [B]ΒΙΒΛΟΣ[/B] εδω και πολλα χρονια… Απιστευτη δουλεια και στα 2 και ειδικα για τυπους σαν εμενα που γουσταρω οταν ακουω μια μπαντα να αναλυω στιχους, concept, εξωφυλλα κτλ… Οσοι με ξερουν, καταλαβαινουν…
Οι Maiden με το Seventh Son Of A Seventh Son εφτασαν σε μια κορυφη που δεν εχει πατησει ποτε καμμια αλλη μπαντα. Και ναι το Infinite Dreams ειναι τοσο [B]ΕΠΟΣ[/B] που σε ανατριχιαζει καθε μα καθε φορα…
Piece of Mind, Somewhere in Time και Powerslave είναι η αγία τριάδα από τα αλμπουμ των Iron Maiden :papas: