Iron Maiden

Βασικά το “Somewhere…” πρέπει να παιχτεί κάποια στιγμή ολόκληρο.-

Μπααα [-X…πιο πιθανο είναι να πεισει ο Harris τους υπολοιπους να παιξουνε ολο το Virtual παρά το Somewhere.Τι κόλλημα ρε γαμωτη μου με αυτον τον δισκο που έχει φούστης δεν μπορω να καταλαβω.Τον Dickinson αντε πες τον καταλαβαινω γιατι δεν συμμετειχε ουσιαστικα αλλά τον Harris…Τι να πεις…

Η περιοδεία το 1986 για το Somewhere in Time δεν έχει ούτε για δείγμα κάποια επαγγελματικά ηχογραφημένη συναυλία ή έστω ένα τραγούδι βρε αδερφέ. Μιλάμε για το απόλυτο σνομπ.

Μόνο κάτι τέτοια υπάρχουν με χάλια ήχο

Κάπου είχα πετύχει ένα full show από τη Σουηδία από εκείνη την περιοδεία με ήχο που ψιλοπαλευόταν αλλά βαριέμαι να ψάχνω τώρα :stuck_out_tongue:

^ Από τους πλέον άστοχους τίτλους τραγουδιών.

[SPOILER][/SPOILER]

Τα σπανε παντως σε αυτη τη φαση.Γρηγορο βρωμικο iron maiden μεταλ.8)

Ψάξε για Rosemont, 11/03/1987. Υπάρχει βίντεο 12 τραγουδιών, επαγγελματικό, αλλά και audio.

Αυτά είναι!!

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=21857

Και ελπίζω να τηρήσουν αυτά που λέγαν (νομίζω ο Smith και ο Bruce το είχαν δηλώσει) περί πιο straightforward, επιθετικού, και back to the roots ήχο γιατί από 7λεπτα έπη στέρεψαν όπως φάνηκε στο TFF…

Επιστροφή στον ήχο του Killers ΤΑΧΙΣΤΑ!

Σαν χθες(30 Μαιου) συμπληρωθηκαν 13 χρονια απο την κυκλοφορια του τιτανιου Brave New World.8)

Τι δισκαρα!!

Ο πιο υπερτιμημένος δίσκος ever :stuck_out_tongue:

Υ.Γ: Sorry υπάρχει και το Scenes from a memory

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω καθετα,οριζοντια και κεκλιμενα!Για τους Dream Theater συμφωνω γιατι τους απεχθανομαι.

Θα συμφωνήσω. Και στα δύο.

Σορρυ κιολας αλλα ενα εχω να πω…

Εισαστε παλτα… Το Brave New World ειναι τελειοτητα απο την αρχη ως το τελος και ισως το καλυτερο reunion album ever.

Κάτι “Τελείως Ξένοι” απαξιούν και ν’ ασχοληθούν ακόμα, μ’ αυτό που μόλις πέταξες.

Να πω απλα οτι ηταν αναμενομενη η συγκεκριμενη εκτιμηση του πολλαπλου υποδειγματος παλινδρομησης του Ανγκους, καθως το τελευταιο καθοριζεται σε μεγαλο βαθμο απ’το πληθος και το ειδος του δειγματος παρατηρησεων του, και στο συνολο τους αυτες (για τον συγκεκριμενο) ειναι: οι [U]Αρομεδεν[/U].Το τυπικο σφαλμα της εκτιμησης θα μπορουσε να ειναι μικροτερο αλλα οι: [U]Μαστοντον[/U] δε το χουν διαλυσει ακομα.