Έκατσα και το είδα, φοβερή εμφάνιση απο την μπάντα, ο ήχος κακός στην αρχή βέβαια και τα μισά κ βάλε τύμπανα να μην ακούγονται δημιουργόντας ένα ασυνήθιστο ήχο για maiden. Ο Βρούτος σε εξαιρετική βραδιά χωρίς τα πολλά echo του πρόσφατου παρελθόντος πραγματικά θύμισε παλιές εποχές. Και οι Βραζιλιάνοι ξέρουν πως να χτυπάνε παλαμάκια στο Afraid to shoot strangers! (ειδικά στην 2η στροφή)
Καμία έκπληξη στο σετλιστ, αυτό της τελευταίας περιοδείας παίζανε.
α οκ. γιατι ετσι όπως το ειπες νόμιζα οτι το πας πολυ πισω. γιατί στο βιντεο παιζει και βραχνάδα και ανάσες. αλλά ο πούστης ξέρει να παίζει τον κόσμο στα δάχτυλα
Δεν ξερω αν ξαναφηνει μαλλι, αλλα οταν σηκωνονται τα πλαϊνα ειναι σε φαση mad scientist και ετσι. Παντως σε φοβερη φορμα, σε αυτη την ηλικια να κανει αυτο το σοου και να τραγουδαει με αυτο τον τροπο αυτα τα κομματια ειναι αξιο θαυμασμου. Οπως ειπε και ο fake7
Μόλις ανακοίνωσαν 2 συναυλίες για το καλοκαίρι του 2014 σε Γερμανία.Δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για την ίδια περιοδεία ή διαφορετική ή τι θα παίξει με το setlist,αν τυχόν είναι όμως μια και καλά best of και τους φέρει κάποιος του χρόνου αντί για φέτος με Maiden England, ε τότε αυτός ο “κάποιος” είναι μ@λ@κας!!!
[B][SIZE=3]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…[/SIZE][/B] Θα δωσουν και φετος συναυλιες… Το 'χα πει εγω… Και λογικα με Maiden England setlist παλι… Αυτα ειναι, μου σηκωθηκε κανονικα τωρα…