Iron Maiden

Σημερα θα εχει σε live streaming την εμφανιση των Iron Maiden στο Rock In Rio, γυρω στις 06.00 ωρα Ελλαδος βγαινουν, οσοι αντεχουν μην το χασουν.

[B][I]Seven deadly sins
Seven ways to win
Seven holy paths to hell
And your trip begins

Seven downward slopes
Seven bloodied hopes
Seven are your burning fires,
Seven your desires…[/I][/B]

:bow2:

Σε 1080p

Έκατσα και το είδα, φοβερή εμφάνιση απο την μπάντα, ο ήχος κακός στην αρχή βέβαια και τα μισά κ βάλε τύμπανα να μην ακούγονται δημιουργόντας ένα ασυνήθιστο ήχο για maiden. Ο Βρούτος σε εξαιρετική βραδιά χωρίς τα πολλά echo του πρόσφατου παρελθόντος πραγματικά θύμισε παλιές εποχές. Και οι Βραζιλιάνοι ξέρουν πως να χτυπάνε παλαμάκια στο Afraid to shoot strangers! (ειδικά στην 2η στροφή) :stuck_out_tongue:
Καμία έκπληξη στο σετλιστ, αυτό της τελευταίας περιοδείας παίζανε.

ε κοψε κατι για τον βρασιδα

Μου φάνηκε πάρα πολύ καλός. Εννοείται ότι δε ταξιδεύω στα 80s αλλά λίγο πιο μετά.

α οκ. γιατι ετσι όπως το ειπες νόμιζα οτι το πας πολυ πισω. γιατί στο βιντεο παιζει και βραχνάδα και ανάσες. αλλά ο πούστης ξέρει να παίζει τον κόσμο στα δάχτυλα

πείτε και για το μαλλί

Ξαναφήνει μαλλί γεγονός θετικόν.

Ότι καλύτερο δεν πέρασε από ελλάδα κορίτσια.

υπάρχει στιγμή που το έχει misfits style!!

Στον Εβδομο Υιό, σε κάθε συναυλία.

Δεν ξερω αν ξαναφηνει μαλλι, αλλα οταν σηκωνονται τα πλαϊνα ειναι σε φαση mad scientist και ετσι. Παντως σε φοβερη φορμα, σε αυτη την ηλικια να κανει αυτο το σοου και να τραγουδαει με αυτο τον τροπο αυτα τα κομματια ειναι αξιο θαυμασμου. Οπως ειπε και ο fake7

Ευελπιστω σε 2ο leg για Ευρωπη.

Μόλις ανακοίνωσαν 2 συναυλίες για το καλοκαίρι του 2014 σε Γερμανία.Δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για την ίδια περιοδεία ή διαφορετική ή τι θα παίξει με το setlist,αν τυχόν είναι όμως μια και καλά best of και τους φέρει κάποιος του χρόνου αντί για φέτος με Maiden England, ε τότε αυτός ο “κάποιος” είναι μ@λ@κας!!!

[U]Iron Maiden on tour 2014[/U]

Μωρέ ας τους φέρει κάποιος έστω και του χρόνου και δεν πειράζει που χάσαμε την Maiden England, τι να κάνουμε τώρα, απ’το τίποτα…

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Σε φάση:

[B][SIZE=3]ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ…[/SIZE][/B] Θα δωσουν και φετος συναυλιες… Το 'χα πει εγω… Και λογικα με Maiden England setlist παλι… Αυτα ειναι, μου σηκωθηκε κανονικα τωρα…

Be quick or be dead έλεγε κάπου…για προετοιμάσου…

Μακαρι να ανακοινωσουν και αλλες ημερομηνιες συντομα για να κανω τα κουμαντα μου…

ααα καλα…

μακαρι να εχουμε κανα δυνατο σετ