Εν τω μεταξύ το amazon είχε τα τα δύο του Blaze με 21,5 λίρες στην αρχή και τώρα τα πήγε 28. Αλητεία! Όλη η μούργα στο amazon!
Λιγοτερο απο ενα μηνα εγω,παω Αμβουργο
fixed
Αν βγάλουμε το Β side του No Prayer For the Dying (το Can I Play with Madness δλδ) συμφωνώ.
Κάτι λάθος λέτε, δεν έχουμε 14 Απριλίου του 2009.
γιομίζω με μοναστηριακές και δεν σε πιάνω
Μάλλον δεν είναι τόοοσο διάσημο για να μην το ξέρω
Αν καταλαβαίνω καλά συμφωνάς πάντως ε…το γαμημένο μοναστήρι της φιξ με κάνει να δείχνω χαζός
Εννοεί το ομώνυμο των Maiden
Αφαιρείς τα 29 χρόνια από τις 14.4.2009 = 14.4.1980 (τσέκαρα wikipedia, όντως τότε κυκλοφόρησε). Τώρα αν το ομώνυμο είναι το καλύτερο των Maiden, δεν ξέρω, ίσως…
Αλλά το καλύτερο “όλων των εποχών” (fixed again) είναι το Seventh Son
αχαχαχαχα…ούτε καν…μόνο κάτι γραφικοί τύποι σαν τον Παντελή υποστηρίζουν τέτοιες ανακρίβειες
Δεν γίνεται να είναι το 7SOA7S το καλύτερο όλων των εποχών για πολλούς λόγους και ο κυριότερος είναι η επιδραστικότητα. Κατά τα άλλα 10αρι ακατέβατο
Φυσικά και δε γίνεται να είναι το καλύτερο όλων των εποχών όταν υπάρχει το Somewhere In Time.
Για μένα πάντως είναι στα 3 αγαπημένα μου Maiden…
Kαι μένα. Μαζί με το Somewhere και το ομώνυμο.
ο καλύτερος ολων των εποχων απλα και ομορφα
Ναι μωρέ…όπως θέλει ο καθένας. Απλά δεν συμφωνώ that’s all. Δισκάρα έτσι κι αλλιώς
Στην θέση του Somewhere…βάλε το Number… και αυτά είναι τα δικά μου
ναι βρε εννοείτε αυτο.Είπαμε οι αποψεις ειναι σαν τις Κ!@#$#%δες Καταλαβαίνω πάνως τι εννοείς περι επιδραστικότητας και θα συμφωνήσω.
Αυτό ακριβώς.