Θα γράψω εδώ και όχι στο θρεντ της συναυλίας για να μην είμαι οφφ τόπικ :")
Πρώτον και πιο άσχετον, παίζει ο αδερφός μου κιθάρα στο δωμάτιο, λέω “τι κομματάρα είναι αυτή γαμώ το σπιτάκι”, μου λέει από το x factor, fortunes of war, πραγματικά τι κομματάρα ε, μακάρι να την ακούγαμε και με έναν σοβαρό τραγουδιστή (!) .
Ξέρω ότι πολλοί γουστάρετε x factor, “υποτιμημένη δισκάρα” κλπ, εγώ θυμάμαι να το ακούω σε βραδινή βόλτα στην παραλία και να θέλω να πετάξω το μπ3 πλέηερ στη θάλασσα από τα νεύρα μου με το πόσο ΦΛΑΤ και αδιάφορος είναι ο γαμημένος ο Blaze. Ακόμα και στο Sign Of The Cross, δεν ακούγεται ο πούστης, σκεφτόμουν “οκ αυτή τη στιγμή ακούω κάτι Μεγάλο” και όποτε έμπαινε η φωνή ήθελα να πέσω στη θάλασσα μαζί με το μπ3 πλέηερ. Εγώ, που είμαι γνωστός για τα επίπεδα ηρεμίας μου (99% αυτή τη στιγμή). Ναι οκ δε φταίει αυτός, δεν πήγε μόνος του, κάτι θα ήξερε ο Harris, τον αδίκησαν στα λάιβ γιατί δεν έριχναν το κούρδισμα και δεν μπορούσε να ακολουθμπλαμπλαμπλα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, δεν τον αντέχω, συγγνώμη. Θα ακούσω ξανά τον δίσκο όμως τις επόμενες μέρες γιατί το Fortunes είναι κομματάρα και ούτε που το θυμόμουν, περίεργο τόσο ήρεμος που ήμουν. Γενικά μετά το λάιβ παίζουν μόνο Maiden, Dickinson, dvd, βιβλία, και με αυτό θέλω να πάω στο
Δεύτερον, άσχετα με τα προσωπικά γούστα του καθενός για το Book Of Souls (το βάζω πιο ψηλά απ’όσο ο καθένας εδώ μέσα μάλλον αλλά δεν έχει σημασία), μαλάκες, αυτός ο δίσκος έχει τραγούδια με τη φωνή ενός θεού που είχε καρκίνο μεγέθους μπάλας γκολφ στον λαιμό και στη γλώσσα και περίμενε να τελειώσει τις ηχογραφήσεις για να πάει να το κοιτάξει. Και στο λάιβ που είδαμε πριν 3 βδομάδες, ο ίδιος θεός που πέρασε τέτοιο καρκίνο είχε ΑΥΤΗΝ την απόδοση στη φωνή και έτρεχε έτσι πάνω στη σκηνή λες και ήταν 20χρονος που ήπιε 3 ρεντ μπουλ. Διαβάζοντας το κεφάλαιο για τον καρκίνο στο βιβλίο και βλέποντας και το dvd Scream For Me Sarajevo για το πόσο σημαντικό ήταν αυτό που έκανε τότε, Bruce, είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ γαμώ τον τίμιο σταυρό :")
2:40, παίζει να το έχω δει 666 φορές σερί.
Και επειδή πολύ πολιτισμένο ποστ ήταν μέχρι τώρα, καλά σας γαμάει όλους το Tyranny Of Souls και ο Roy o Z <3