Ο ChrisP το 'χει πιάσει το νόημα!
Εννοείται έξω με ολόκληρο το stageshow και ήχο αψεγάδιαστο και όχι μαλακάσα με ενισχυτές “ΜΑΝΟΣ” και ήχο όπου φυσάει ο άνεμος… #-o [-X
Ο ChrisP το 'χει πιάσει το νόημα!
Εννοείται έξω με ολόκληρο το stageshow και ήχο αψεγάδιαστο και όχι μαλακάσα με ενισχυτές “ΜΑΝΟΣ” και ήχο όπου φυσάει ο άνεμος… #-o [-X
:lol: :lol: #-o :lol: #-o :lol:
Λες εδω να μη το εχουνε το stageshow? Στο AMOLAD live το ειχαν παντως…
:lol: Αχαχαχα! ΘΕΟΣ!!! ΤΕΛΟΣ!
Εντάξει τι να λέμε τώρα. Ανατρίχιασα με το poster…
Πάντως τις τελευταίες μέρες σκεφτόμουν ότι το BNW είναι ο αγαπημένος μου Maiden δίσκος. Δε θεωρώ ότι είναι το καλύτερό τους (7th son is my name…) όμως με αγγίζει παραπάνω από κάθε άλλο.
Anyway, πυραμίδες…καπνοί…Churchill’s Speech…Aces High και Ξύλο!!!
Γιατι νομιζω οτι το θρεντ θα παρει φωτια?:-s :roll: :roll:
Ναι, αλλά εκεί ήταν αρένα σε κλειστό!
Στη Μαλακάσα αναλόγως τις συνθήκες και την περίοδο, μπορεί να το φέρουν, μπορεί και όχι! (π.χ. βλέπε Metallica που δεν τους επέτρεψαν να χρησιμοποιήσουν το υλικό που είχαν στη διάθεσή τους… )
Το θέμα είναι ότι δεν το ρισκάρεις να τους δεις Ελλάδα σε τέτοιο tour… Εγώ τουλάχιστον…
Και αν είναι να πας να δεις μια φορά τους Maiden έξω (τους έχω δεί ήδη και έξω, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!), τί καλύτερο από αυτή τη φορά με αυτά τα σκηνικά! 8)
Θα εκπληρώσεις και το όνειρό σου να δεις τις video-κασσέτες “Live After Death” και “Maiden England” ζωντανά μπροστά σου και σε όλο τους το μεγαλείο! :yahoo:
Ναι! Βεβαια ειναι το Ελληνικο κοινο που δεν θελω να το χασω… Κοιτα, μεσα θα τους δω σιγουρα, για εξω ψηνομαι αγρια ομως… Εξαλλου, ενα ταξιδακι στο εξωτερικο το οφειλω στον εαυτο μου…8)
Ωχ καταλαβα πριξημο για ενα χρονο.
Εγώ αρχίζω και πρήζομαι ήδη…
:lol:
Blasphemy.
Το poster όντως είναι φοβερό.
Alexander The Great :please: ?
Μητσο και Φριντομ το καλοκαιρι εχουμε φυγει εξω για Μαιντεν κτλ.Θα οργανωσουμε μεγαλη ροκιν εξορμηση στο καλυτερο ευρωπαικο φεστιβαλ και θα τα σπασουμε ολα.
Φυγαμε ρε.
Καλοκαίρι και εγώ θέλω να κρατήσω λεφτά για να πάω εξωτερικό, οπότε με κόβω να τους βλέπω εκεί και με ποιό λογική τιμή από εδώ ενώ άμα πάω σε κανένα φεστιβαλ θα μπορέσω να δώ και άλλες γκρουπάρες…
Για το πρήξιμο … μία είναι η λύση!
Τόσα threads υπάρχουν για nu / alternative / hardcore!
Αφήστε αυτό για τους κολλημένους και δεινοσαυρικούς μεταλλάδες!
[SPOILER] :har:
:lol: [/SPOILER]
Χαχα! Το φετινό καλοκαίρι τέλειωσε πριν 6 μέρες και εμείς κάνουμε σχέδια για το επόμενο…
Τέσπα!
Άκου τί γίνεται μέσα στο άπλυστο και αχόρταγο μυαλό μου!
Περιμένω ευρωπαϊκό tour κυρίως από KISS και κατά δεύτερον από τους AC/DC!
Αν κλείσουν κάπου αυτοί (ειδικά οι πρώτοι), ΠΡΕΠΕΙ να πάω! :yes:
Επίσης στις 4 - 6 Ιουλίου στο Bad Arolsen του Hessen της Γερμανίας, ως γνωστόν, οι Manowar θα παίξουν ολόκληρα τα πρώτα 6 albums τους!!! Δεν χάνεται αυτό το σκηνικό! :roll:
Όπως επίσης, επιβάλλεται να πετάξω μια φορά με τις περίφημες Bruce Air flights, έχοντας τον Dickinson πιλότο! Δηλαδή μεταφορά από το Gatwick σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (όποια διαλέξουν) και επιστροφή πάλι σε αυτό! Γιατί είπαμε ότι Μαλακάσα και πυραμίδες ΔΕΝ ταιριάζουν…
Πολλά μαζεύτηκαν πάλι και δεν ήρθε ακόμα η άνοιξη που εκεί και αν θα έχουμε εκπλήξεις που δεν φανταζόμαστε… :-k
Καλά να είμαστε και θα δούμε μέχρι τότε… :roll:
Πάντως, με βλέπω και αυτόν τον Ιούνιο 1 - 2 φορές Ευρώπη, εκτός και αν έχουμε τίποτα πιο έκτακτο εξ Αμερικής και τρέχουμε και δεν φτάνουμε…
Οι Πυραμιδες δεν ταιριαζουνε με Μαλακασσα…
Οι Πυραμιδες του Pwerslave ΠΑΝΤΟΥ κολλανε!!!
Οφ τόπικ μόουντ ον:
Οι πυραμίδες πάνε παντού8)
Οφ τόπικ μόουντ οφ.
αντε ρε maiden δεν το χανω…θα τους φερουν σιγουρα ελλαδα…θα γινει της πουτανας…:bounce: :bounce: :yahoo: :band: :band:
Ε ναι ειναι νωρις ακομα,αλλα αυτα που λες δεν χανονται ευκολα…Αρχισα να ψηνομαι απο τωρα εγω
Αυτά είναι!!!
=D> =D> =D> =D> =D> =D>
μαιδεν1979: Ο ήχος στο graspop στους maiden πώς ήταν?
Από άποψη ποιότητας και ευκρίνειας ήταν άψογος!
Καθαρός, όλα τα όργανα σε ισορροπία κ.τ.λ.
Το μόνο μου παράπονο, ας πούμε, ήταν η ένταση!
Μπορούσε λίγο παραπάνω (όχι μόνο οι Maiden, αλλά και οι Aerosmith και ο Ozzy και οι Sabbath!), αλλά για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο ήταν δυνατός, αλλά ως εκεί!
Δεν προκαλούσε και προβλήματα ακοής, όπως π.χ. στο Wacken κάποιες φορές ή στο Donington!
Όπως και να χει, ήταν ο καλύτερος ήχος που έχω ακούσει από τις 8 φορές που τους έχω δει live!
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ…
:lol: