Iron Maiden

Tώρα κάτι γίνεται… Όμορφα :slightly_smiling_face:

1 Like

καλά τώρα που το βγάλανε, θα το παίζουν τα επομενα 120 χρόνια. χαχα ή και όχι.

Λειπει αλλο ενα απο somewhere

Να δούμε τα 1-2 τελευταία…

1 Like

Κλειστε με dejavu ή loneliness να κλαψουνε μανουλες

8 Likes

Μακάρι, αν και βλέπω Evil That Men do ή κανένα Trooper.

Wasted Years…

1 Like
4 Likes

Νταξει προβλεπε maiden , δεν θα έχει άλλη έκπληξη

wasted years

2 Likes

Απλά από αύριο παίρνεις το death of the Celts και το αφήνεις στην άκρη. Στην θέση του βάζεις ένα killers κ όλα τέλεια

2 Likes

Κλείσαμε. Καλά ήταν

1 Like

Ένα The Parchment θα έλεγα εγώ.
Επίσης, δε θα με χαλούσε να βγει ένα εκ των Can I Play With Madness, Heaven Can Wait ή Wasted Years (όσο κι αν τα αγαπάω) για κάτι πιο deep cut (Loneliness-γκουχ-Deja Vu).

Βέβαια με αυτό το σετ θα πάμε στο εξής, δεν αλλάζει οπότε σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Τα 2 μεγαλύτερα deep cuts είχαν σποιλεριαστεί βέβαια, οπότε πήρε λίγο το στοιχείο της έκπληξης.

4 Likes

Η μοναδικη maiden συναυλια που δεν θα ακουσω το hallowed

4 Likes

Συμφωνώ με το heaven can… Θα ήθελα ένα loneliness στην θέση του. Killers θα ήθελα για κάτι πιο άμεσο κ γρήγορο συγκριτικά με το πιο αργό Parchment (ίσως το καλύτερο του δίσκου οκ) Επίσης σας έλειψε το hallowed? Εμένα όχι

3 Likes

Εμένα μου έτυχε εδώ:

και βλέποντας το σετ λιστ τότε, καταλαβαίνει κανείς γιατί έγραψα κάποια τραγούδια που θα προτιμούσα να λείπουν φέτος! Αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω πως ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου από άποψη εκπλήξεων.

3 Likes

Απίθανο σέτλιστ !!! Άντε πάμε δυνατά !!! Scream for me Prague :metal::metal::metal:

5 Likes

Time Machine
Days Of Future Past

Δυο απο τα καλυτερα τραγουδια του Senjutsu, δεν ξερω τι λετε πιο πανω. Σε Hell On Earth και Death Of The Celts ειναι ευκαιρια για σουβλακια, υπνο, κατουρημα ή ολα τα αποπανω.

Σοκ, δεν ηξερα οτι το Caught Somewhere In Time ειχαν να το παιξουν απο το 1987. Πως ειναι δυνατον τετοια κομματαρα να μην μπηκε σε κανενα σετλιστ τους 35 χρονια? Χιλιες φορες καλυτερο απο τον Μεγαλεξανδρο.

4 Likes

Συμφωνώ με το μισό post :stuck_out_tongue:

2 Likes

Caught θα χωραγε σε οποιοδήποτε best of του θηρίου, ακομα και αν ήταν best of με 10-15 κομμάτια

5 Likes