Εντάξει, αφού δεν είχε ερωτηματικό στο τέλος και η πρώτη λέξη δεν ήταν “μπ_ρώ”, καλά είσαι.
“ώξω γαμινεν”
Εγώ θα παρεξηγιόμουν αν ήμουν η γυναίκα σου
Έχουμε πάθει όλοι ένα κοκομπλόκο από εχθές ε?
γαμω την αφραγκια μου. δυστηχως οι οικογενειακες και οικονομικες υποχρεωσεις εχουν αυξηθει, και δεν μου ηταν δυνατο να κλεισω να παω καπου εστω και αυθυμερον.
εντωμεταξυ ευχομαι να ερθουν του χρονου ή τουλαχιστον να ειμαι λιγο καλυτερα οικονομικα να παρω και την γυναικα και να παμε.
Βαζεις Parchment αντι Writing,Hallowed ή Deja Vu αντι Madness κι εχεις το 3ο καλυτερο setlist ολων των εποχων μετα απο Live After Death και Maiden England…
ΥΓ.Εκανα λαθος,δεν χρειαστηκε ουτε καν ολοκληρο το πρωτο κομματι!Μονο του το πρωτο riff σκορπισε σε …72 κομματια τις συζητησεις και τις διαφωνιες…
Μήπως βρίσκεται σε κανέναν λινκ από το χθεσινό λάιβ, να πάρουμε μια γεύση και όσοι χθες κοιμόμασταν τον ύπνο του δικαίου; Αν έχει ανέβει κάπου, προφανώς.
Είσαι αρχηγός
Δεν ξέρω αν μου διέφυγε, αλλά δεν είδα να αναφέρει κάποιος το πόσο γαμάτα το έπαιξαν (το AtG).
Με εχει ηδη πιασει κατάθλιψη που δεν μπορω να παω εξω να τους δω.
Απο το setlist θα εβγαζα writing και celts αλλα οπως και να το κάνουμε γαμαει.
Απορω γιατι τοσα χρονια δεν κανανε κατι διαφορετικο στα setlist. Έχουνε ενα σωρο κομματια (και post 2000) να παίξουν.
Η ,ελαφρώς, αλλαγμένη εισαγωγή είναι πανέμορφη ενώ το τέλος με τον Bruce είναι εκσπερμάτωση
Καλα, φοβερη φωτογραφια. Φαινεσαι απιστευτα χαρουμενη (λογικο) αλλα κι ο Χαρρις φαινεται γνησια χαρουμενος που σε πετυχε!
Του είπες τίποτα να βγάλει το death of the Celts?
Χαχαχα όχι… Θα προτιμούσα είναι η αλήθεια το The Parchment
Κοιτα να δεις πως τα φέρνει η ρημάδα η ζωή… 13.390 ημέρες πουθενας και εν μια νυκτι, φασιο αηκο
Θέλουμε κολασμένα αλλά δεν είναι και τίποτα φοβερό σχέδιο
Με καλύτερο ήχο και πιο κοντινή απόσταση. O Αdrian έκατσε και έμαθε τα σόλο, τα παίζει σχεδόν ίδια με τον δίσκο