Όμορφη πόλη η Πράγα Και φέτος πήγα Βουδαπέστη(Όμορφη πόλη και αυτή ) για να δω τον Bruce σόλο
Ναι εννοείται. Εδω έχει γίνει πια συνήθεια .
Αααα και έλεγα να πάω. Αλλά τελικά προέκυψε ενα άλλο ταξίδι (Birmingham Arnold Classic - Ναι συνάντησα Arnold Schwarzenegger -και δεν πήγα + ότι ξενέρωσα κάπως που δε θα ερχόταν ο Roy Z.
Ναι κρίμα που δεν ήταν ο Roy αλλά πάλι ήταν πολύ ωραία η μπάντα !!!
Έλα ρε την έχω δει τη φωτό από Πράγα με Harris
Αλλά δε θυμάμαι που
Ελπίζω να τον πετύχω κάποια στιγμή
Σου το εύχομαι Έχω πετύχει και τον Gers στην Αθήνα, το 2022
Ήταν και κάποιοι άλλοι ξένοι fans μαζί εκει με Harris. Εγώ το 18 πέτυχα Gers Αθήνα
Μάρμαρο
Βλέπω τώρα τις τιμές και θυμάμαι που είχα δει το 2000 Brave new world tour Άγιο Κοσμά με 9.000 δραχμές κάπου 27€
27 ευρώ ? Θεέ μου χαχα
Κλεισαμε Μαδριτη κ αυριο θα κλεισω για Πραγα. Καλα τα-ξιδια σε ολους- ολες οπου πατε!
Εχε ανοιξει να φανταστω για fanclub η προπωληση; Λονδίνο στο London Stadium θα είναι ιστορικό live πάντως… Ισως δούμε και τίποτα εκπλήξεις…
Ναι gia to fc. Λονδινο αστο απο τι λενε κ στο forum θα γινει της ποπης
γιατί πάτε μακριά ; Το 2018 στη Μαλακάσα 50 ευρώ είχαμε δώσει . Δεν μιλάμε για πριν 24 χρόνια, μιλάμε για προ κοβιντ , πριν 6 χρόνια
Θυμάμαι Sonisphere 2011 με FOS 80 ευρω και μου ειχε φνει γαμα τα ακριβό. Οπως και σε πολύ κόσμο οπότε χαμηλή προσελευση για τετοια ονόματα. Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Gojira, Rotting Christ. Ενας θεος ξεει ποσο θα χρεωνοναν αυτό το line up τωρα. Αλλά από τις 7 φορές που έχω δει maiden, αυτή ήταν με διαφορά η χειρότερη
Στο sonisphere το 11 είχα πάρει εισιτήριο με 30 ευρώ κανονικό από ντόπιο που τους τα βάζαν μισή τιμή για όλη την φασαρία που γινόταν στο χωριό.
Σωστά, 50 ευρώ δώσαμε το 2018
50 ευρώ το '18 αλλά ήταν φεστιβάλ, το '07 στο ελληνικό είχε 55 ευρώ
Εκείνη τη συναυλία στο Ελληνικό την έχω σε μεγάλη εκτίμηση