Iron Maiden

Μετά το 7th son, μόνο το Brave New World σαν σύνολο μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στα έπη τους.
Το AMOLAD καλό είναι και το Fear Of The Dark έχει τις στιγμές του.

Όταν οι Maiden έχουν να επιδείξουν όλοκληρα Piece of Mind, Powerslave, Somewhere In Time ή ακόμα και τα πρώτα τους με τον Di Anno ή και το Number of the Beast, που αν και περιέχει ύμνους για μένα υστερεί λίγο σε σχέση με αυτά που ακολούθησαν στα 80s, πώς είναι δυνατόν να μπαίνει στα κορυφαία τους το Fear of the Dark (εκεί που για μένα φαίνεται το πόσο έλειπε από το συγκρότημα ο καλύτερος κιθαρίστας του…) ;

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι μόνο όταν έγινε “”“reunion”"" κυκλοφόρησε δίσκος άνω του μετρίου (συγκεκριμένα πολύ καλός).

Ρε τί άλλο θα ακούσουμε??
Ποιό x factor και @@@@διές???
Τα καλύτερα maiden albums είναι τα:

The Number Of The Beast
Powerslave
Seventh Son
Brave New World

Αλλά το υπέρτατο όλων (όπως είχε πεί τελείως σοβαρά ένας φίλος που το έπαιζε maidenάς πριν κάτι χρόνια),είναι το Best Of The Beast:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τα καλύτερα για μένα ανα κατηγορίες:

[ol]
[li]Iron Maiden, Powerslave, Seventh Son[/li]
[li]Number of the Beast, Somewhere in Time, Piece of Mind[/li]
[li]Killers, No Prayer for the Dying, Brave New World[/li]
[li]Fear of the Dark, X-Factor[/li]
[li]Dance of Death, A Matter of Life and Death[/li]
[li]Virtual XI :p[/li][/ol]

νιώθω άσχημα που το Somewhere in Time πχ δεν είναι στην πρώτη κατηγορία αλλά αν το βάλω στην πρώτη δεν θα είναι ισάξιο του Seventh Son. Αυτό μου τη σπάει στους Maiden. Που το Heaven Can Wait και το Children of the Damned βρίσκονται στην δεύτερη κατηγορία :p.

Ελπιζω το Piece of Mind απλα να το ξεχασες:p

Ήθελα να το βάλω πρώτη κατηγορία και λέω άσε να το βάλω δεύτερη αλλά μετά νόμιζα ότι το χα βάλει πρώτη και ιδού τα αποτελέσματα :p.

για μένα οι καλύεροι/αγαπημένοι είναι:

1. Iron Maiden
    2.The Number Of The Beast
    3.Seventh Son…
    4.Piece Of Mind
    5.Powerslave

Κλασσικά πράματα!

Με αφορμή το πόστ του φίλτατου Pumpkin, μήπως το Piece Of Mind(το προσωπικό αγαπημένο μου) το θυμούνται όλοι τελευταίο ή είναι η εντύπωση μου απλά?

2η κατηγορία το βαλα μαν εξήγησα :stuck_out_tongue:

Δεν αναφερόμουν σε σένα, γενικά μιλάω.

8O 8O 8O 8O

Το Fear Of The Dark είναι το δικό μου αγαπημένο.
Από την άλλη στον πάτο για`μενα βρίσκεται το Dance Of Death, που πέρα από 3-4 κομμάτια μου ακούγεται σαν αναμάσημα της δισκάρας Brave New World, καθώς και το Virtual XI που μου ακούγεται σαν αναμάσημα του πολύ
καλού The X Factor…

Τεράστια μπάντα όμως ε. Άκουσα το ΑΜΟΛΑΝΤ πρώτη φορά χθες και μόνο καλά λόγια έχω να πω. Έχουν κι άλλα στο ίδιο ύφος;

Ίσως οι ίδιοι οι Maiden να μην του χουν δώσει όση σημασία θα πρεπε. Δηλαδή πέρα από το Trooper και το Revelations που καμιά φορά παίζεται δεν παίζουν κάτι άλλο…Εκτός αν έχει σκαλώσει το μυαλό μου βραδιάτικα…

έχεις δίκιο σε αυτό. Αν κρίνει κανείς από τη συμμετοχή τραγουδιών από το συγκεκριμμένο στα setlist των συναυλιών, θα νομίσει κανείς ότι είναι single όχι ολοκληρωμένο album.

και Where Eagles Dare εχουν παιξει νομιζω και απο οτι μου χουν πει Flight of Icarus οταν ειχε παιξει στο Λυκαβηττο ο Βρασιδας…

Επαιζαν και die with your boots σε 2 περιοδειες προσφατα και where eagles dare στο early days.Να δω ποτε θα παιξουν τη κομματαρα to tame a land-dune!8)

Βασικα ποτε αλλα ας μη καρφωνομαστε!:stuck_out_tongue:

Ξεφύλλιζα ξανά σήμερα το βιβλιαράκι από το Seventh Son of a Seventh Son και κάπου στις τελευταίες σελίδες πρόσεξα μια φωτογραφία με μια ομάδα ποδοσφαίρου… Ο δέυτερος τύπος από δεξια, στην κάτω σειρά, δεν είναι σαν τον Ulrich; :stuck_out_tongue:

Link, link!!!

o μονος λογος που γραφω εδω, ειναι για να φυγει αυτο το 777 ποστς, που με τσουζει στα ματια. 778 τωρα.

Έχεις το 777 post:vibrate:

Kαι έχεις δίκιο ίδιος έιναι:|
Ο Lars του …And Justice