GRACCHUS BABEUF
Σιγά τα αίματα ρε!
Καλά ΕΣΥ ειδικά ως πωρωμένος γαύρος μη ρωτάς τίποτα για πέναλτι. Θα πέσει κανένα ταβάνι να σε πλακώσει και μετά με ποιανού τα ποστ θα πνιγόμαστε;
Άκου λίγο Μικροθεριέ, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Αν συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση, να δηλαδή, πώς να στο πω, ΘΑ ΦΑΩ ΜΠΑΝ! Και δε θέλω να φάω μπαν. Γουστάρω να γράφω στο ρόκιν να’ουμ’.
ρε…την παλευεις? WTF???
ειδες καπου κατι το οποιο μεταφραζεται "οπως γουσταρεις " τωρα…ή απλα ψηνεσαι για διαδικτυακα μπαχαλα?
εισαι Φανμποϊς…
Κι εμενα μου αρεσουν ΠΟΛΥ !!
αρκετα για να τους ακουω χρονια και να γουσταρω ακομη!
αλλα οκ…μηπως η καραμελα ειναι το μονο μελανο τους σημειο και γιάυτο σε χαλαει?
γιατι ειναι μεν ΥΠΑΡΚΤΟ θεμα αλλα πιστευω οτι περα απο αυτη διαπιστωση ΔΕΝ τους "ακουμπαει"τιποτε αλλο.
Ρε ξεκολλήστε λίγο με τους Zeppelin. Τα τραγούδια που και καλά κλέψανε είναι κάτι αντίστοιχο με τα δικά μας δημοτικά. Δεν ξέρουμε τον συνθέτη. Το ότι τα ακούσαμε από διάφορους μπλουζμεν νωρίτερα δεν τα κάνει αυτόματα δικά τους.
Παντως, ασχετα αν εχεις δικιο ή οχι, αυτο που λες ειναι κατι σαν το “ναι, ο ωσφπ παιρνει πετσινα πρωταθληματα, αλλα μπορει να το κανει οποτε του καυλωνει και οι υπολοιποι πρεπει να λενε και ευχαριστω”.
What’s next for MAIDEN? “At the moment we’re in daydreaming mode,” says Dickinson. “We’re trying to get ideas and things, but towards the end of the year we’re going to get together to plan our new record. We haven’t made any tour plans for next tour. That’s at least a year and a bit away.” The group will probably have a more balanced set list on the next tour. “My gut feeling is that we’ll play selected songs from the new album and a mixture of stuff from several albums we haven’t picked from yet — like ‘Brave New World’ and some of the other more recent albums.”
[SIZE=“3”]AFRAID TO SHOOT STRANGERS[/SIZE] ρεεε και αφήστε μας να πεθάνουμε αξιοπρεπώς!
10 χρόνια άπαιχτο είναι πολλά για την υπέρτατη τραγουδάρα! Ξύπνα Harris!!!
Χωστε με τη σειρα:Strange World,Purgatory,Children Of The Damned,To Tame A Land,The Loneliness of The Long Distance Runner,Infinite Dreams,Alexander,Only The Good Die Young,Be Quick Or Be Dead και Afraid To Shoot Strangers.
3 απο αυτα να βαλουν(η 2 απο τα bold),παω και γω να τους ξαναδω οξω.Ανετα…