Wasting Love…τι μου θυμισες τωρα.Οταν το χα πρωτακουσει στην Donnington version,το υπεργαμηστερο σολο του ειχε φαει καμια 200αρια repeats.
Α ρε Maiden γαμω!!
Wasting Love…τι μου θυμισες τωρα.Οταν το χα πρωτακουσει στην Donnington version,το υπεργαμηστερο σολο του ειχε φαει καμια 200αρια repeats.
Α ρε Maiden γαμω!!
Οτι και να γραψουν,αν εχει γαματα riffs και τον χαρρις να μας λεει για εφιαλτες του!
The X-Factor αδέρφια! Μικρότερος το έκραζα, αλλά μερικά πράγματα ωριμάζουν μέσα μας. και άλλα όχι.
:?:?:?:?
Piece of Mind. Γεμάτο υπερκομματάρες.
Μιλαμε για τους[SIZE=“4”] IRON MAIDEN[/SIZE], εχουν βγαλει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αλμπουμ και ειναι το [SIZE=“3”]ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ[/SIZE] απο πολλες αποψεις συγκροτημα [SIZE=“3”]EVER[/SIZE]…:bow2::bow2::respect:
Το αγαπημενο μου αλμπουμ ομως ειναι αδιαμφισβήτητα το [SIZE=“4”]SEVENTH SON OF A SEVENTH SON . . .:bow2::bow2::bow2: [/SIZE]Απλα το αγαπημενο μου αλμπουμ στην ιστορια της μουσικης, απλα [SIZE=“3”]Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο[/SIZE]…
[SIZE=“4”]UP THE IRONS[/SIZE]
7th son all the way
+10000000000000000000000000000000000 :D:D:D
ο φιλε αυτό είναι δύσκολο… θα πω το
7th son of the 7th son
Και καλα θα κανεις…
[SIZE=“3”]ΘΑ[/SIZE] γραψουνε και γαμω τα αλμπουμ γιατι το εχουν ακομα και θα ειναι καλυτερο απο το AMOLAD… Θυμηθειτε το αυτο… Και θα ερθουν το καλοκαιρι Ελλαδα να γινει χαμος…:D:bounce:
Μακράν το καλύτερο άλμπουμ των Iron Maiden είναι το Seventh son of a Seventh son.Όλα τα κομμάτια του άλπουμ τα σπάνε…!!!Δεύτερο έρχεται το Piece of Mind και μετά το Brave New World.
Τα 4 στα οποία έχω καταλήξει είναι τα Somewhere in Time, Seventh Son, Killers και Powerslave, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Αν πρέπει να διαλέξω ένα, αυτό είναι το Somewhere γιατί με φτιάχνει αυτός ο ήχος του στις κιθάρες, ίσως ο καλύτερος που έχω ακούσει ποτέ σε metal δίσκο.
Ο τελευταίος πραγματικά καλός δίσκος των Maiden ήταν το Brave New World :!:
Πραγματικά άψογος ναι. Ο τελευταίος πολύ καλός είναι το ΑΜΟΛΑΔ:!:
Εσύ αν δεν ακούσεις σύντομα ΣΑΜΠΑΘ ΜΕ ΟΖΖΥ μην ξαναγράψεις για ΜΕΤΑΛ :!:
ΣΤΡΑΒΑΔΙ :!:
LIVE AFTER DEATH.
well played, sir
Mια ντουζινα χρονια μπροστα πηγες !
Nα κάνω και μια ηλίθια ερώτηση…
από που κι ως που είναι μέσα στο πολλ το X-Factor, τα Brave New World, Dance of Death, A Matter of Life and Death και όχι το Fear of the Dark??? :-k:-k:-k:-k
edit.
KAI TO KILLERS???
Πιο άμπαλο πολλ την άλλη φορά.
Τόση μεγάλη πατάτα το Dance of Death, και ούτε έναν ψήφο ; Βασικά δεν το έχω ακούσει ποτέ , απλά είπα να ρωτήσω…