Angel_In_Black katarxas na se sugxaro gia tin kali sou mnimi pou thimithikes ta post peri sebastian bach,nightwish klp !
Oso afora afta pou egrapses sumfono apoluta peri kosmou kai na dialeksei live klp klp den eipa kati antitheto…ego apo to mistho mou afino stin akri xrimata kai tha pao se ola ta megala events tou kalokeriou,alloi pou den exoun lefta na pane se ola as dialeksoun, polu kala tha kanoun! Oso gia maiden vs sabbath sigoura i logiki leei sabbath giati maiden exoume ksanadei alla ti na kaneis…
Petagome sfina se kapia topics kai sxoliazo kapia polu kits pragmata pou diavazo kai erxome sto amin…dld esy de varethikes na vlepeis 1 stous 10 metalades/rockades na exei fan club gia tin agapimeni tou banda kai o kathenas na exei kai kala gnorimies me ton tade upefthino?To oti milisan mia fora alloi to megalopoioun kai lene oti exoun filaraki sti didi kai einai i pigi mou kai ego eimai o magas me tis gnorimies kai eseis kathiste kai glipste me na sas po tis politimes plirofories mou. Afto einai to ufaki pou vlepo oxi apla ston axlgreece alla ston kathe tupiko-meso-ellina-metala-idriti fan club kai de apla de goustaro kseroles kai atoma pou mas epidiknioun tis gnorimies tous.
Oso gia fimes pou theloume na akoume apo proto xeri mexri tora den eipe kaneis kati egiro ektos apo to Ghideous…aftos odos prepei na exei gnorimies kai kala kanei…