Κρασακι Iron Maiden

Μετα απτον καφε του mustaine και τα προφυλακτικα μανοwar,οι iron maiden χτυπανε δυνατα τη μπιζνα με ενα φινο κρασακι ονοματι “Eddies Evil Brew”

πηγη: http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=110313

αυτα ειναι…

Εντάξει ρε παιδιά το πράμα έχει γίνει αηδία, σε λίγο θα έχουμε και σπόνσορες σε ομάδες και θα έχουμε septic flesh παναχαική, Rotting Christ Πανσεραικό κτλ.

Δηλωνω υπερ του αποπανω μετρου. Για τις ομαδες δηλαδη.

Γιατι εχει γινει αηδια? Δεν ροταω επιθετικα αλλα ηθελα να ακουσω τη διαφορετικη σου γνωμη.

Εγω τη κρινω ως πολυ καλη κινηση κυριως για τους οπαδους συλλεκτες οπου ειναι και διαθεσιμο. Επιπλεον το ξυλινο κουτι που το περιβαλει δινει μια μεγαλυτερη αξια τοσο στο προιον οσο και στη περιοπτη θεση που βρισκεται στο σαλονι μου :D. Εξαλου εγινε αποδεκτη με πολλα χαμογελα και αστεισμους απο διαφορες ‘‘κουλτουρες’’ αλλα μαλλον ξεχασα οτι εμεις οι νεοελληνες εχουμε ιδεολογιες για τα παντα…εκτος για τη χωρα που ζουμε. :-k

Υ.Γ. Ειναι και αριστης ποιοτητας, προλαβαινω να παρω 2-3 ακομα για τις γιορτες! :lol:

Εννοειτε!!!:lol:

Δεν τραβάω κάνα τρελό ζόρι αλλά το πράγμα έχει γίνει όπως με τις μπύρες ΘΥΡΑ 7, 13, σοκολάτες Παναθηναικός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και δε συμμαζεύεται. Είπαμε συλλεκτικά αντικείμενα για τους οπαδούς αλλά μην το χέσουμε, μη γίνουν όλοι σαν τους Kiss και κυκλοφορήσει μέχρι και Ζαρτιέρα Eddie(αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι μπορεί και να μην είμαι ενάντια σε αυτό το συγκεκριμμένο).

ελεος πια

προφυλακτικα
καφεδες
κρασι

το επομενο τι θα ειναι βαζελινη και δονητης???

Απο τη στιγμη που στην Αγγλια βγηκαν μετοχες Iron Maiden(πριν καμια δεκαρια χρονια)εμενα προσωπικα μονο απιστευτο δε μου φαινεται.Φερτε μας και κανα μπουκαλι ρε παιδια.

ωραια παω να αγορασω ενα κομματι αιρον μειντεν…
χαχαχα

Λολ. Η συνηθεια που εγινε λατρεια:p

τι θες και εσυ???

παμε μαζι να μας κανουν και καλυτερη τιμη!

Περιμένω ποστ Σκούρτζου:!:

Γελοιοτητων συνεχεια…

πιστευω οτι το κρασακι του τσου ειναι καλυτερο κι εχει και καλυτερη διαφημηση.:stuck_out_tongue:

Η “αγελάδα” των Maiden έχει πάρα πολύ γάλα όπως φαίνεται.

Κάθε …εμπόριο για καλό.

Απο καποιον που βγαζει 2 best και ενα Live ανα χρονο,εγω περιμενω και απορυπαντικο σε λιγο…

…ελπιζω να μπορει να ξεπλενει και τις οποιες μαλακιες λεει ο καθενας.:!:

τι να πει κανεις…:roll:

εχεις υποψιν σου καμια??και γω το ιδιο ελπιζω,αν και δεν το βλεπω…

Όλα είναι εμπόριο, τι να κάνουμε? Πάντως πιο πολύ με πειράζουν οι κυκλοφορίες ανούσιων live και best of albums παρά το κρασάκι…χικ:!: