Εντάξει ρε παιδιά το πράμα έχει γίνει αηδία, σε λίγο θα έχουμε και σπόνσορες σε ομάδες και θα έχουμε septic flesh παναχαική, Rotting Christ Πανσεραικό κτλ.
Γιατι εχει γινει αηδια? Δεν ροταω επιθετικα αλλα ηθελα να ακουσω τη διαφορετικη σου γνωμη.
Εγω τη κρινω ως πολυ καλη κινηση κυριως για τους οπαδους συλλεκτες οπου ειναι και διαθεσιμο. Επιπλεον το ξυλινο κουτι που το περιβαλει δινει μια μεγαλυτερη αξια τοσο στο προιον οσο και στη περιοπτη θεση που βρισκεται στο σαλονι μου :D. Εξαλου εγινε αποδεκτη με πολλα χαμογελα και αστεισμους απο διαφορες ‘‘κουλτουρες’’ αλλα μαλλον ξεχασα οτι εμεις οι νεοελληνες εχουμε ιδεολογιες για τα παντα…εκτος για τη χωρα που ζουμε. :-k
Υ.Γ. Ειναι και αριστης ποιοτητας, προλαβαινω να παρω 2-3 ακομα για τις γιορτες! :lol:
Δεν τραβάω κάνα τρελό ζόρι αλλά το πράγμα έχει γίνει όπως με τις μπύρες ΘΥΡΑ 7, 13, σοκολάτες Παναθηναικός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και δε συμμαζεύεται. Είπαμε συλλεκτικά αντικείμενα για τους οπαδούς αλλά μην το χέσουμε, μη γίνουν όλοι σαν τους Kiss και κυκλοφορήσει μέχρι και Ζαρτιέρα Eddie(αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι μπορεί και να μην είμαι ενάντια σε αυτό το συγκεκριμμένο).
Απο τη στιγμη που στην Αγγλια βγηκαν μετοχες Iron Maiden(πριν καμια δεκαρια χρονια)εμενα προσωπικα μονο απιστευτο δε μου φαινεται.Φερτε μας και κανα μπουκαλι ρε παιδια.