Isis - In The Absence Of Truth

Χαλαρά μια απο τις καλύτερες δουλειές της χρονιάς.
Δε γίνεται να βγάλουν κάτι απλά καλό αυτοί.
Αριστούργημα παίδες. Τα έκανα πάνω μου μιλάμε :slight_smile:
Πήγαν και άλλο μπροστά τον ήχο τους. Αχ! αυτές οι μελωδίες…

Πωπω χρονιά και αυτή, με My Dying Bride, Tool, Wolverine…και έχουμε ακόμα.

Ντάξει, τα 'πες όλα.
Δεν άφησες και κάτι. :wink:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ.

γκουχ γκουχ…σόρυ αλλά δε κρατιέμαι.

οκ, σου άρεσε το in the absence of truth. το καταλαβαίνω. όχι όμως και στα καλύτερα της χρονιάς. είμαι οπαδός των isis, αλλά πιστεύω ότι αν και είναι καλός δίσκος, έχουν βγάλει καλύτερα πράγματα. το panopticon για μένα ήταν καθαρό 10αρι, all time classic. δύσκολα το φτάνει το in the absence of truth.

επίσης, ανέφερες το tool στα καλύτερα της χρονιάς. βασικά, αν και μου αρέσουν πολύ, απορώ πως ο κόσμος το εξυμνεί τοσο, δίχως να το συγκρίνει με τα δύο προηγούμενα. ρε παιδιά, ήμαρτον. ντακσ, δε λέω, είναι οι tool, αλλά σκεφτείτε λίγο. πού ήταν η πρωτοπορία και οι μελωδίες;

στον πειραματικό χώρο βγήκαν φοβερές κυκλοφορίες, κυρίως από πρωτοεμφανιζόμενες μπάντες. αμα ακούσετε τα Giant Squid (doom, alternative, post), As Blood Runs Black (death, grind), Intronaut (κατα μια εννοια, στα χνάρια των mastodon), Russian Circles (tool/isis φάση), και πάλι μου μιλάτε για tool και isis, όσο και αν μου αρέσουν αυτές οι μπάντες, ε, τι να σας πω…

σορυ αν προσβληθεί κάποιος αλλά αυτη είναι η αποψή μου. :slight_smile:

Το καινούργιο Isis είναι πάρα πολύ καλό όντως. Και για μένα μέσα στα καλύτερα του 2006.

μην είσαι κότα, όταν λες την άποψή σου δε χρειάζεται να ζητάς συγνώμη :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Isis και Tool δεν έβγαλαν τις καλύτερες δουλειές τους (συμφωνούμε) αλλά για το 2006 είναι άνετα στο top 10.

τα ρέστα μου για Russian Circles !!!

IIIIIIISSSSSSSSIIIIIISSSSSSS RRRRUUUUULLLLLZZZZZZZ POST METAL PREVAILS

Προς novembre και λοιπούς:Επισκεφθείτε πάραυτα το παρακάτω site

http://tdbrecords.com/Tidesbandpage.htm
και κατεβάστε το “Resurface”

Οι Tides επιεικώς γα…ν και δέρνουν και σας περιμένουν,

Keep on Posting!

βασικα το δισκάκι αυτό το χω, αλλα δε το χω προσέξει πολύ. thanks for the info. θα κατσω να τ’ακούσω καλυτερα καποια στιγμη συντομα…

Wraio einai alla dn mporei na sigrithi me ta prohgoumena. Kathe fora pou to akouw niwthw les k kati leipei apo ekei mesa. :?

Οι ISIS είναι μπαντάρα! Το “In The Absence Of Truth” δισκάρα αλλα…το σοκ του Panopticon δεν το αγγίζει καν!!!
Το Panopticon (μαζί με τα “A Sun That Never Sets” ,“The eye of every storm” Neurosis) είναι σοκ ζωής!!!
Το “In The Absence Of Truth” toolίζει κι αυτό με ξενερώνει όχι γιατί οι tool δεν είναι οι tool (δεν χρειαζεται να πω κάτι παραπάνω) αλλά γιατί οι ISIS είναι οι ISIS και το Panopticon μου άλλαξε τη ζωή!

Giant Squid μεγάλη μπάντα!
Russian Circles προσκυνώ!!!
Μόλις άκουσα Tides-Resurface στο Myspace…Fuck Yeah!