ISIS live in Greece 2009

Eγώ που δεν τους είχα ξαναδεί έμεινα άναυδος με αυτά που είδα. Καταρχήν πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό σε συναυλία δεν είχα όρεξη να ακούσω μουσική την επόμενη. Με γέμισε υπερβολικά αυτό που είδα ρε παιδί μου.

ΟΚ, κι εγώ ήθελα να ακούσω κάποια κομμάτια όπως και οι περισσότεροι, αλλά δεν έδωσα δεκάρα που δεν τα έπαιξαν - ήξερα τι θα παίξουν άλλωστε. Σε ορισμένες στιγμές όμως έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάζει σαν υπνωτισμένος, τόσο στα κομμάτια του WR, όσο και στα παλιότερα.

Οι σκέψεις μου κατά τη διάρκεια του λάιβ και μετά ήταν σχεδόν οι ίδιες με όσα είπαν στα ποστ τους οι μπλίντιν και κρισπ. Δηλαδή πρόσεχα πως εκφράζεται η μουσική τους στο στυλ/κινησιολογία του Άαρον, από το Βacklit και μέχρι και το Altered Course είχα αποσβολωθεί, και όταν τελείωσε σκεφτόμουν “θέλω κι άλλο”, “μάλλον μόλις είδα την τοπ μπάντα των 00ς ενώ είναι ακόμα κραταιά” και “μόνο οι Neurosis πρέπει να είναι καλύτεροι” (τους οποίους δεν έχω δει).
Eπίσης να ξανατονίσω κάτι που ήδη ειπώθηκε, Fuzz is the new Ρόδον , το πρώτο πράγμα που είπαμε με την παρέα με το που πήραμε θέση στο χώρο. Βέβαια και 6 ευρώ η μπύρα το σπιτάκι τους.

Τέλος οι Τransitional δε μου άφησαν την εντύπωση ότι με ντράμερ θα ήταν άλλο πράγμα. Αυτοί που έκαναν τσατ όσο έπαιζαν θέλουν απαγχονισμό.

Α, και αν στη θέση τους ήταν οι Minsk όπως στους προηγούμενους σταθμούς της ευρωπαικής τουρνέ των Isis, μάλλον θα είχαμε δει τη συναυλία της δεκαετίας μόλις ένα μήνα πριν μπει η επόμενη.

Edit: άκυρο το τελευταίο, μάλλον όταν το γραφα θα σκεφτόμουν πως οι μινσκ είχαν μόλις τελειωσει ευρωπαικό τουρ και θα ήταν ωραίο να τους βλέπαμε.

Dalek είχαν στις άλλες ημερομηνίες…

Στην αρχή φορούσε shirt Dalek ο πληκτράς και μετά το πήρε ο κιθαρίστας.

To T Shirt της βραδιάς ήταν το Have A Nice Life που φορούσε ο Aaron. Ψαχτείτε.

Το οποίο βέβαια δεν κλάνει μία μπροστά στο ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ με το οποίο βασάνιζε την ταστιέρα του στο τέλος του Altered Course…

Ούτε βέβαια στις χλέπες του Aaron Turner που είχαν σχηματίσει “λίμνη” στη σκηνή :smiley:
Στα σοβαρά τώρα, έχω κολλήσει ακόμα στην προχθεσινή εμφάνιση των Isis καθώς ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις προσδοκίες μου. Δεν με νοιάζει σε ποια φάση βρίσκονται, αυτό που με νοιάζει είναι ότι έχουν 4 πολύ καλούς δίσκους (άλλοι εξαιρετικοί και άλλοι πολύ καλοί) κατά εμένα και αυτούς τους τίμησαν πάνω στη σκηνή και κυρίως το ζούσαν!

:lol:θεος οντως

μιας κ πιασαμε το κουτσομπολιο
ρε μαγκες τι κιθαριτσα κρατουσε? tele ηταν σε σχημα αλλα δεν ηταν fender

παντως θεωρω οτι καποια πραγματα ειναι πιο απλα
δεν χρειαζεται τοση αναλυση. Οσοι πηγαν καταλαβαν.

Και επισης ειναι αδικο για μπαντες που εχουν 10 χρονια μολις ζωης να εχεις απαιτηση να παιζουν απο τα 2-3 πρωτα κυριως. Προφανως για να υποστηριζουν τοσο τα καινουρια τους θεωρουν οτι εχουν να δωσουν ακομα πολλα οποτε ας μην προεξοφλουμε τπτ. (σκεφτειτε Priest και Painkiller:p)

Δυστυχως στην πρωτη πρωτη συναυλια δεν ημουν (αρχισα ν ακουω 6 μηνες μετα οταν αγορασα κατα τυχη το panopticon γιατι το επαιζε στο μετροπολις κ μ αρεσε -10 ευρω κιολας:D) αλλα πιο πολυ μ αρεσε η αλλη στο Αν. Απλα και τωρα γ@μησαν.
Στο Αν ειχαν γ@μησει πιο πολυ κατα την αποψη μου. Ηταν και η πρωτη μου φορα μαζι τους:hippy:

Αυτα.
ειναι Μπανταρα τελος8)

ξεπαρθενιασμα κ ετσ?:p…

καλη φαση που κατα γενικη ομολογια περασανε ολοι καλα στο λαιβ,και γω απο τους ISIS περιμενω ακομα αρκετα καλα,οχι αποκλειστικα απο δισκους(που πιστευω πως τοχουν,απλα εχουν μπει αλλα πραματα στη μεση τωρα),αλλα γουσταρω που στα λαιβ τους γ@μ@νε…

παντως για να πω και την καγκουρια μου
απο χθες εχω ενα κατσαβιδι πανω στον ενισχυτη της κιθαρας:lightsabre:

:metal:

Και ακόμα να μπει λουκέτο.

Αυτό που πε ο βλήδιν ότι θα μπορούσαν να είχαν παίξει τα κλασσικά τους αλλά επιμένουν στα καινούρια τους το γουστάρω. Δείχνει μαγκιά ρε παιδί μου. Άλλωστε και σε συνέντευξη όταν είχε βγει το in the abscence είχε πει ότι ήθελε να πάρουν άλλη πορεία, αφού δεν τον ικανοποιούσε η στασιμότητα.

Red rum το μπαρ ειχε jameson 12αρι! ταιριαζε αψογα με το λαιβ, γαμω τα παθη μου γαμω…!!! χαχαχ…Bleeding και γω χαρηκα ρε! τα λεμε soon:wink: