υπεροχα ητανε χτες:D
Στα συν της βραδιάς:
η εξαιρετική απόδοση των ISIS. Θαυμασμός και συγκίνηση.
Το κλαμπ, καθάρα σαν χωρητικότητα, μου φάνηκε αρκετά μεγαλο.
Στα πλην:
Το σαπορτ. Βαρέθηκα =/
Η έλλειψη εξαερισμού. Κάπνιζανε οι πάντες γύρω και ήταν κάπως αποπνικτικά. (υπάρχει και η τσιχλα νικορέτ,ε, στα φάρμακεία όλης της χώρας.)
Και του χρόνου!
Τά 'λεγα εγώ, όμως ο shaman το θεωρούσε φυσιολογικό! 8)
Εσένα γνώρισα χθες? <:
Κέντρο μπροστά?
Mαλλον οχι. Εγω μπροστα ημουν μεν αλλα δεξια
μαγκες τ να πω?
καλο τ λαιβ αλλα οι isis νομιζω οτι δυτυχως εγιναν μεγαλη μπαντα δυστυχως…
οι isis π κραταω απο χτες ηταν τ altered course…μονο εκει τρυπαρα και οι isis ειναι ενα τρυπαρισμα κ αυτο τ τρυπαρισμα δεν μ το βγαλε ουτε hall of the dead ουτε το threshold…αυτα
μη βάζεις κομικ από τόσο παλιά Βληδιν. Εκτιθεσαι. \:D/
To οτι ξεπουλήθηκαν έχει ειπωθεί εδώ και καιρό. Και γω πήγα μόνο και μόνο για την παρέα, γιατί πλέον βγάζουν μόνο σούπες και άσε που τους ακούει πολύς κόσμος.
Έχουν περάσει πια οι καλές εποχές που μάζευαν 20 άτομα με το ζόρι…
δυστυχώς δυστυχώς…
Είχαν μαζί τους το βινύλιο από Lotus Eaters? Και αν ναι πόσο?
ολες οι μεγαλες ροκ μπαντες εχουν ενιοτε 3 χαρακτηριστικες στιγμες στη πορεια τους
ειναι η στιγμη (1) που αγγιζουν το υψηλοτερο καλλιτεχνικα σημειο τους (λεγομενο στην αγγλικη γλωσσα ‘creative peak’)
ειναι η στιγμη (2) που γινονται ευρυτερα γνωστοι σε ενα μεγαλυτερο αριθμο ατομων κ ξεφευγουν απο τα στεγανα του λεγομενου ‘underground’/alternative/μας ξερουν 20 ατομα
κ τελος ειναι η στιγμη (3) που ‘πεθαινουν’ καλλιτεχνικα/βαζουν τον αυτοματο πιλοτο/βαριουνται κ απλα κανουν οτι κανουν γιατι ο κοσμος ακομα τους θελει αρκετα ωστε να δικαιολογουν στους εαυτους τους την υπαρξη τους
δεν ειναι κακο το (2) ειδικα αν το (1) εχει φτασει σχετικα νωρις ωστε να χαρει κ η μπαντα στην ωρα της (βλεπε porcupine tree που εγιναν γνωστοι οταν αρχιζαν να βγαζουν τους πιο αδυναμους δισκους στη καριερα τους απο in absentia κ μετα)
οι isis ειναι μεταξυ 1ου κ 2ου σημειου , ευτυχως για εμας (το 3ο νομιζω απεχει τουλαχιστον 5-10 χρονια)
αυτο που εννοουσε ο φιλος enter που ολοι πεσατε να τον φατε για το ορθογραφικο του λαθος (ω διδακτορες ορθογραφιας της σορβοννης κ της οξφορδης) ειναι οτι εχουν περασει το ‘peak’ σημειο τους , το οποιο ολοι σχεδον συμφωνουν οτι βρισκεται καπου μεταξυ oceanic κ panopticon (ή και celestial για να μην θυμωσω αυτους που τους ακουνε απο το 1ο ΕΡ σε κασσετα :p) κ οτι θα ηθελε να ειχε ακουσει στη συναυλια ενα 2ο panopticon
και θα συμφωνησω μαζι του, οτι ναι μαλλον εχουν περασει το creative peak τους ,εκτος εαν (κ μακαρι να συμβει συντομα) με βγαλουν ψευτη.κ γραψουν κατι εφαμιλλο του oceanic.
νομιζω οτι δεν εχω κανενα σοβαρο ορθογραφικο λαθος…αν εχω στειλτε μου ενα mickey mouse special edition πλιζ
θαρρω πως το μεγαλυτερο σου λαθος ειναι που θεωρεις πως μπαντες που γνωριζουν ηδη απηχηση αδυνατουν να φτάσουν σε καλλιτεχνικο ζενιθ.
οχι οτι ειναι κανα νεο αυτο
η σειρα των 1 , 2 ειναι αυθαιρετη
απλα στατιστικα συνηθως πρωτα ερχεται η δισκαρα κ μετα τα εκατομμυρια (ενιοτε δενε ρχονται ποτε τα εκατομμυρια κ μενει μονο η δισκαρα)
Ξαναλέω ότι τα κομμάτια του live ήταν γνωστά, όποιος ήθελε να ακούσει Oceanic και Panopticon, μπορούσε να το κάνει με χίλιους δυο άλλους τρόπους εκτός του να έρθει στο Fuzz.
σε βλεπω στο thread του θρυλου κ σε χαιρομαι τετοια αναλυση ουτε ο νικολακοπουλος στο ΦΩΣ
με το καλο να γινεις κ οπαδος της ΑΙΚ στοκχολμης
ok λοιπόν, έχει περάσει μια ολόκληρη μέρα από το λάιβ.
Ας το δούμε εκ του μακρόθεν.
3η επίσκεψη των Isis στην Ελλάδα. ναι.
Το 05 ήταν η πρώτη φορά. Και η πρώτη μας επαφή ως κοινό με το post-metal.
Αυτή η συναυλία πλέον έχει λάβει μυθικές διαστάσεις. Σημείο αναφοράς κιέτς. Στα μάτια μας πια ίσως να φαντάζει και καλύτερη απ’ότι πραγματικά ήταν. ίσως και όχι. Πάντως ναι, τους είδαμε τότε στην καλύτερη ίσως φάση της καριέρας τους. Αν και κάποιος που ίσως τους είχε δει την περίοδο του oceanic μπορεί να διαφωνήσει.
Το 07 στο Αν είχε την καλτίλα του, το οικογενειακό κλίμα, και τις πολύ ισχυρές δονήσεις.
Φέτος τι είχαμε?
Μια μπάντα που παραδέχεται και η ίδια ότι το συνθετικό της ζενίθ βρίσκεται κάποια χρόνια πίσω (βλ. το καινούργιο Live 5 που μόλις κυκλοφόρησε και έχει όλο το oceanic παιγμένο live), αλλά επιλέγει να επιμένει στο νέο υλικό της. Παρότι ξέρει πως μπορεί να βγάλει ένα σετ τίγκα στα so did we, the other ή ακόμα και poison eggs για τους ΤΡΟΥ κλπ. και να παραμιλάει ο κόσμος.
Και ρε πούστη μου, ΠΑΛΙ κάνει τον κόσμο να παραμιλάει! Αυτό στο χωριό μου το λέμε ΜΑΓΚΙΑ. Πλέον που τους έχω δει σε όοοολες αυτές τις φάσεις τους, καταλήγω ότι αυτή η μπάντα είναι η κορυφαία 00ς μπάντα. Και επί σκηνής οι μόνοι που τους ξεπερνάνε σε απόδοση είναι οι μέντορές τους, οι Neurosis.
Είδα τους Isis να μεγαλώνουν, και μεγάλωσα και γω μαζί τους. Και αντιγράφω από άλλο φόρουμ, αυτό που πιστεύω ότι συνοψίζει την αλήθεια για τους isis:
αλλα πως να το κανουμε υπηρξαν και σημερα εκεινες οι στιγμες που τους κοιταζες στη σκηνη και ελεγες “ποσο μα ποσο Μεγάλοι ρε πουστη”.
αυτό ακριβώς. τίποτε άλλο.
ωραιος.κ διχως ορθογραφικα λαθη.περνας
μου θυμησες κιολας να κατεβασω το live 5
το πουλαγαν στη συναυλια ? το τσιμπησε κανεις ???
γιεπ. 10 γιούρος, το τσίμπησα, αλλά δεν το’χω βάλει ακόμα να παίζει. Από αύριο.