Στα της συναυλίας τώρα, νομίζω ότι με κάλυψαν πλήρως όλοι οι από πάνω: Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η εμφάνιση, τέλειος ήχος (με μόνη εξαίρεση τα φωνητικά τα οποία όντως μπροστά κατά διαστήματα δεν ακουγόντουσαν καθόλου), τρομερή απόδοση και ένα αναμενόμενο setlist το οποίο εμένα προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου. Το νέο Fuzz αποδεικνύεται ως ένας από τους ιδανικότερους χώρους για τέτοιου είδους συναυλίες, υπήρξε μόνο ένα μικρό ψιλοπροβληματάκι κατά την έξοδο αλλά κατά τα άλλα μιά χαρά!
Και επειδή πρέπει να γκρινιάξω και λίγο, θα πώ ένα τεράστιο FOAD σε όλα τα ηλίθια που κατά την διάρκεια του set των Transitional όχι μόνο δεν έβαλαν γλώσσα μέσα, αλλά τους κορόιδευαν κιόλας! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΒΟΔΙΑ!!! :x
Sorry guys, αλλά έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου…
Σωστός και αυτό αποδεικνύει πόσο πολλοί ήταν οι τουρίστες σήμερα.
Δε γίνεται οι Isis που στα ντουζένια (εποχή Panopticon) τους μάζευαν μια 700άρα με το ζόρι στο Ρόδον και μετά έπαιζαν στο ΑΝ, ξαφνικά να γεμίζουν χώρο 1000 και βάλε ατόμων ενώ έχουν κατά γενική ομολογία κυκλοφορήσει τα δύο πιο αδύναμα άλμπουμς τους (δεν είναι προσωπική γνώμη αυτό, από αυτά που διαβάζω το συμπεραίνω).
Απλά το post rock/metal έχει γίνει μόδα, αλλά όταν αυτοί που το βλέπουν έτσι έρχονται αντιμέτωποι με μια αρκετά πιο ακραία μουσική προσέγγιση όπως οι Transitional λογικό είναι να χλευάσουν.
Για να μην παρεξηγηθώ πάλι, δε λέω ότι πρέπει αναγκαστικά στον φίλο της μουσικής των Isis να αρέσουν οι Transitional (και εμένα άλλωστε απλά ΟΚ μου φάνηκαν), αλλά για να τους παίρνει o Turner μαζί του στην περιοδεία μάλλον δεν είναι για ειρωνεία.
Να πω ότι 'γω στους τρανζίσιοναλ καθόμανε πίσω πίσω, και έψαχνα μαξιλάρι. Δε μίλαγα, δε σχολίαζα, δε κορόιδευα, περίμενα να τελειώσουν. Αλλά ρε συ, αυτοί ήταν άθλιοι! JKB wannabes, ο ήχος των “drums” απαίσιος, ΠΟΛΛΗ επανάληψη, αλλά όχι όμορφη - Jesu επανάληψη, ΒΑΡΕΤΗ επανάληψη!
Απογοητεύτηκα, περίμενα κάτι καλύτερο για σαππόρτ Isis.
Χαχαχα… μας έπιασαν!! Πότε πρόλαβες και το είδες βρε θηρίο?? :lol: :lol:
Καλά, εντάξει, ούτε εγώ ξετρελάθηκα, αλλά σε γενικές γραμμές μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντες. Πιστεύω ότι αν είχαν λίγα περισσότερα φωνητικά δεν θα φαινόντουσαν τόσο επαναλαμβανόμενοι. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Δεν αρέσει το support σε κάποιον? Οκ, κανένα πρόβλημα. Όπως είπες και σύ, ας κάνει υπομονή όση ώρα παίζει ή ας βγεί έξω να κάνει μία βόλτα αν δεν αντέχει. Το να βρίσκεσαι μπροστά στην μπάντα και να χασκογελάς, να βρίζεις και να κοροϊδεύεις όπως έκαναν μερικοί σήμερα είναι όχι απλώς απαράδεκτο - ειναι ντροπή! Και ακόμα και αν δεν σέβονται την μπάντα, τουλάχιστον ας σεβαστούν τους γύρω τους που θέλουν να παρακολουθήσουν. Και να πώ γαμώτο μου ότι ήταν καμιά Ελληνική μπάντα που την βλέπουν συνέχεια να πώ εντάξει, αλλά ένα group σαν τους Transitional πότε θα έχουμε ξανά ευκαρία να τους δούμε?
Έχεις απόλυτο δίκιο. 'Ελα όμως που εδώ είναι Ελλάδα! Τίποτα δεν με εκπλήσει πλέον! [-X
Εγώ από την άλλη φοβάμαι ότι μόνο μερικά ΠΟΛΥ συγκεκριμένα ονόματα (Isis - Mastodon) είναι αυτά που τελικά έχουν γίνει μόδα, γιατί απ’ότι φαίνεται την υπόλοιπη σκηνή οι περισσότεροι την αγνοούν επιδεικτικά. Αν αναλογιστούμε το πόσες συναυλίες του είδους έγιναν φέτος και πόσο κόσμο μάζεψαν όλες μαζί ΣΥΝΟΛΙΚΑ, θα κάτσουμε να κλαίμε όλοι παρέα…
Γαμησαν ρε απλα! Πρωτη φορα τους βλεπω οποτε συγκριση δε μπορω να κανω.
Η μαλακια ειναι οτι τους ειδα στα μισα γιατι αργησα λιγο να παω αλλα εμεινα καταευχαριστημενος.
Πραγματικα συμφωνω με οσους ελεγαν οτι στα live τους ακουγονται καλυτερα και απο τα album tracks. Ειδικα τα κομματια του Wavering Radiance ειχαν μεγαλη διαφορα ρε.
Οκ και πριν το θεωρουσα δισκαρα αλλα εχθες μου ηρθε η γκαυλα.
Βασικά απο την χθεσινή βραδιά κρατάω μόνο ότι γνώρισα τον οπλαρχηγό!!τα άλλα είναι για τους άλλους…
Βασικά duclinea, threshold of transormation όπως τα είπε bleedin…εξωγήινο κομμάτι riffάρες, επικό τελείωμα τι να λέμε…Carry που στο τέλος πήγε να μου ξεκολλήσει το κεφάλι…altered course τριπ αντάξιο του time of ye life στους cbp…απίστευτη ενέργια ώς μπάντα…
Εγώ ήμουν πίσω και ο ήχος ήταν πολύ καλός…δεν το περίμενα και όντως αφού δεν θάφτηκαν τα κομμάτια του wavering είχαν άλλο αέρα…
Το support δεν μου άρεσε…δεν ξέρω αλλά η μουσική που παίζανε μου φάνηκε πραγματικά πολύ βαρετή…
Συνθήκες ώρες ώρες αποπνιχτηκές…δεν θέλω να ανοίξει κουβέντα, είμαι μη καπνιστής αλλά το να καπνίζει κάποιος ειδικά σε τέτοιους χώρους μου φαίνεται το πιο εγωιστικό πράγμα που μπορεί να υπάρξει…τι να πω…
Οι Isis ειναι απο τις αγαπημενες μου μπαντες, πραγμα το οποιο μετα το χτεσινο μπορω να το βροντοφωναζω και δεν νομιζω οτι θα με απογοητευσουν ευκολα στο μελλον. καρδουλες
Ειχα παει αρκετα απροετοιμαστη, δεν ειχα καταλαβει τι θα εβλεπα και βγηκα σαν κοτοπουλο. Ακομα μαγεμενη ειμαι, δεν ξερω για σας. Το καινουριο αλμπουμ ειναι απιθανο live και μαλλον θα το ακουω με αλλο αυτι (:p) απο δω και μπρος (οχι οτι δεν μ’ αρεσε πριν). Ο χωρος πολυ καλος, ημουν πισω κεντρο και ακουγα τα παντα τζιτζι.
Αχ, αντε και του χρονου
Ωραιο το Φαζ ανετος χωρος - εισοδος-εξοδος-σκαλες κτλ. Ανετο και μεγαλο. Γαμω:)
Μαλακια τα 2 ευρω για να μας κρατησουν τα μπουφαν.
Και τεραστια μαλακια ο εξαερισμος. Ειδικα πισω εβγαινα εξω για να παιρνω αερα. Στο τελος ομως που εκανα ενα ντου πιο μπροστα φτιαξαν λιγο τα πραγματα:p
Οι Transitional δεν μ αρεσε που βγηκαν 2 ατομα. Παντως η μουσικη κατι ελεγε ανα στιγμες.
Οσον αφορα το live των Isis. Σχετικα με το κοσμο: Την προηγουμενη φορα που ηταν στο Αν νομιζω οτι απλα ηταν μια κακη στιγμη των διοργανωτων(εχω την εντυπωση οτι αν ηταν αλλου θα μαζευε καμια 1000 ατομα). Στο Αν ημασταν 500 (τυχεροι). Οποτε στην αρχη ξενερωσα λιγο μιας κ δεν ειχα τα παληκαρια των Isis στο 1 μετρο απο μενα. Ομως ειχαν ΗΧΑΡΑ. Γαμω τις μπαντες κτλ κτλ. Επειδη ομως τους εχω σε τοση εκτιμηση θα γουσταρα κανα μισαωρακι παραπανω. Αν και οσο παιζουν λιωνουν οποτε λογικο να κουραστηκαν. Το νιωθουν αυτο που κανουν (ετσι φαινεται).
Τσιμπησα κ cdακι τζαμπε στο τελος.
υ.γ. μα να μου τελειωσει ο αναπτηρας???#-o
υ.γ.2 Που θα βρουμε λεφτα ρε τωρα για Kultur Shock, Melvins, Bordelo κ Opeth? εεεε???
Τι μισαωράκι, όλο το βράδι θα καθόμουν εκεί και θα χάζευα και θα κοπανιόμουν!
Αν οι Isis δεν νιώθουν αυτά που παίζουν στη σκηνή τότε καμιά μπάντα δεν τα νιώθει.
H δευτερη καλυτερη συναυλια που ειδα φετος στην Ελλαδα μετα απο NIN. Με μπολικη δοση τυχης επεσε στην αδεια ορκομωσιας και ετσι δεν τους εχασα για αλλη μια φορα (2005 αγνοια, 2007 εκτος Ελλαδος).
Το καλυτερο “φαρμακο” στον εγκεφαλο για τις δυσκολιες που ερχονται, αυτη η συναυλια