Hey hey, καιρό έχω να δηλώσω παρουσία σε αυτό το forum…
Μιας και πάω μόνος, αν τo metro έχει τελειώσει την ώρα που τελειώνει η συναυλία και κάποιος που πάει προς Δουκίσσης Πλακεντίας/Χαλάνδρι μεριά (εγώ πάω Γέρακα) θέλει να μοιραστεί λεφτά για taxi, ας μιλήσει στον τυπά με τη μπλούζα Stolen Babies.
Δεν νομίζω να φοράει κανένας άλλος μπλούζα Stolen Babies, και αν ναι, θα μας βρείτε μαζί μιας και θα του έχω πιάσει κουβέντα.
:thumbup:
Μην μπείτε στον κόπο να απαντήσετε μέσω forum για τώρα, έφυγα!
ΜΑΓΕΙΑ!ΜΑΓΕΙΑ!ΜΑΓΕΙΑ!ΜΑΓΕΙΑ!ΕΠΟΣ!
Τι να λεμε τωρα.Νομιζω δεν χρειαζονται πολλες κουβεντες για να περιγραψεις αυτη τη μπαντα.Πραγματικα σημερα περασα τελεια.Μπορει να ηταν και η καλυτερη συναυλια για μενα φετος.Πραγματικο παθος.Ερωτας ρε πουστη μου αυτη η μπαντα.Παιξανε τα γνωστα(εχουμε δει setlist) αλλα στα τετοια μας.Τα καινουργια ακουγονται πολυ καλυτερα απο οτι στο αλμπουμ.Η αποδοση της μπαντας φοβερη και τουλαχιστον εκει που ημουν ο ηχος ηταν πολυ καλος.Ο χωρος και αυτος πολυ ωραιος και αρκετα μεγαλος.Γενικα σημερα ηταν ολα τελεια.Και το merchandise:lol:
Οι Transitional ηταν πολυ καλοι αν και τους εθαψε λιγο ο ηχος.Αξιζουν ψαξιμο και προσοχη.Λιγο ξενερα που ηταν μονο δυο ατομα,χωρις νταρμερ.Παντος καλη μπαντα και αυτοι.
Η βραδια ομως ανοικει σε μια μπαντα και μονο.ΙΣΙΣ ρεεεεεεεεε!Ερωτας.
Τρανσισιοναλ θα αγορασω cd για να με κοιμιζουν οταν εχω αυπνιες.Πολυ υπνος ρε παιδακι μου.Που ειναι ο ντραμερ ο πληκτρας και ο δευτερος κιθαριστας οεο?
ISIS απλα σπερματα παντου.Καβλα ειναι η μονη λεξη που μπορει να περιγραψει αυτη την εμφανιση.Μπαντα με τιτανοτεραστια ΠΑΠΑΡΙΑ.
Παρα πολυ καλος ηχος και το νεο Φαζ μου θυμισε λιγο Ροδον
Eh… Αν και οι Isis είναι από καιρό ένα από τα αγαπημένα μου metal συγκροτήματα, η συναυλία δε με άφησε ιδιαίτερα ευχαριστημένο.
Ο ήχος πίσω ήταν καλός? Ήμουν κάγκελο μα τα φωνητικά ήταν πλήρως ανύπαρκτα. Και πριν ο οποιοσδήποτε πει το γνωστό και μη εξερεταίο “αν θες να ακούς άντε πίσω”, πρέπει να πω ότι έχω πάει σε αρκετά live σε ΟΛΑ απο τα οποία ήμουν μπροστά, και στα περισσότερα ο ήχος ήταν άριστος.
Ίσως είχα θέσει τα standard μου πολύ υψηλά μετά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (Ulver Αθήνα και Yann Tiersen στην Πάτρα), αλλά ναι… Το συγκρότημα σε ότι έπαιξε τα έσπασε μα, τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ, ο ήχος τους το χάλασε, και ένα ελαφρώς διαφοροποιημένο playlist δε θα ήταν άσχημο. Το Carry ήταν η πιο απίστευτη κορύφωση της συναυλίας, γιατί όχι και κανένα The Other να τελειώσουμε?
Α, και οι Transitional έπαιζαν αρκετά όμορφη μουσική αλλά δεν είναι με καμία δύναμη live μπάντα. Πιο πολύ playback ήταν, με αυτούς να είναι στη σκηνή για να αντιπροσωπεύουν τη μουσική…
Τι να πω και τι να περιγράψω. Όσοι ήταν εκεί ξέρουν, όσοι δεν ήταν δεν θα μάθουν ποτέ αλλά καλύτερα που δεν ήρθαν γιατί θα λιώναμε από τη ζέστη και τα ισοπεδωτικά κύματα ενέργειας που εκλύονταν από ένα εκ των 4-5 κορυφαίων γκρουπ της τρέχουσας δεκαετίας. Δεν είχα ακούσει νότα από τους τελευταίους δύο δίσκους. Μαγεύτηκα. Θα φανεί βαρύ, αλλά έχω την αίσθηση ότι γράπωσα ίσως λίγη από την εξωγήινη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στα early 70’s live των Pink Floyd. Ο Aaron Turner είναι από άλλη διάσταση, η εναρμόνιση των κινήσεων του κορμιού του με τη μουσική είναι καθηλωτική. Οι Isis δεν δίνουν συναυλίες. Κάνουν τελετές και δημιουργούν μια διαφορετική πραγματικότητα. Ο κόσμος μου σήμερα το βράδυ έχει αλλάξει…
Οι Transitional ήταν ΟΚ, ισχύει ότι είπε ο Bleedin’.
Βασικά έχουν για ευαγγέλιο το ντεμπούτο ΕΡ των Jesu.
To νέο Fuzz είναι καταπληκτικός χώρος.
Άκουσα βέβαια κάποια αρνητικά σχόλια για τον ήχο, αν και εκεί που ήμουν εγώ άκουγα μια χαρά (εκτός από το πρώτο κομμάτι που θάφτηκε).
Απλά παρακολουθώ καιρό αυτά που γραφετε χωρίς να επεμβάινω. Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Χωρος: Το Fuzz είναι ωραίος χώρος -ένα ποιο μεγάλο Gagarin- με καλή ακουστική. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η έλλειψη εξαερισμού. Επειδή είμαστε Ελληνάρες προφανως και καπνίζαμε αλλά η ατμόσφαιρα αποπνικτηκή. Δεν συζητάω δε για εξωστη που εκεί λές και είμασταν σε επιστράτευση σε βαγόνι και μας στέλνανε στον Εβρο… (Έκανα τις γύρες μου πάνω - κάτω.)
Support: Η ποιό άκυρη μη live μπάντα. Αίσχος και παρακμή. Θα μπορούσαν να βάλουν μια άλλη μπαντούλα να ανοίξει αλλά όχι. Drone μεταλ αλλά ρε παιδία μην μου βάζεις στο winamp ναουμε τις λούπες και παίζεις απο πάνω. Τα υπεραπλοικα τύμπανα σου τα παίζει και o barman με το ροζ μπλουζάκι. Ελεος. Τι συναίσθημα να βγάλεις σε ανθρώπους που περιμένουν να δούν Isis?! Μόνο απο αυτό με χάσανε. Δεν μπορώ να τους κρίνω μουσικά, είχα ξενερώσει.
Isis: Μπάντα αρχιδάτη και καραμπουζουκλίδικη. Τέλος. Το φχαριστηθήκαμε. Απο σκηνική παρουσία, ήχο και ό,τι θές.Θα θελα και άλλα κομμάτια αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αξιζαν.
Σε σχέση με το 2005 δεν μπορώ να κρίνω. Αυτή η συναυλία έχει περάσει στην σφαίρα των μαγικών αναμνήσεων. Και μαλακία να ήταν την έχω επιχρυσώσει στην μνήμη μου.
ARGO kai VASANISTIKO thanato se olous tous kapnistes. aneksairetws. na sapisoun ena-ena ta organa tous alla me tetoio rythmo wste na zisoun ews otou sapisei kai to teleytaio en mesw frixtwn ponwn. kai xwris morfinh.