ISIS live in Greece 2009

πεσ μου τι ειπα παλι κ σε πληγωσα :frowning:

δεν σου αρεσει η παραγωγη του ? γιατι ? τι σε χαλαει ?

μιλα μου…:stuck_out_tongue:

χώνω στηθοσκόπιο στο ηχείο ψάχνοντας τις κιθάρες

αλλά εδώ είμαστε οφφτοπικ, πάμε στο άλλο αν θες

αντε παμε διπλα 8)

Πάτε και σε ξενοδοχείο άμα λάχει.

αμεσως στο πονηρο το μυαλο σου :stuck_out_tongue:

κρις κ εσενα σου ακουγεται μουφα ο ηχος του radiant ?

ελα κ εσυ διπλα ολοι οι καλοι χωρανε :stuck_out_tongue:

Hρθαν ετσι τα πραματα και πεφτει στην αδεια ορκομωσιας:D. Οποτε Isis την Κυριακη και απο Δευτερα παλι τα κεφαλια μεσα στον κουβα με τα σκατα… Tους Melvins τους χανω οριστικα, ισως σωσω Opeth… αν στον πρωτο μηνα θητειας εχω σωσει παντως 2 απο τις 3 συναυλιες που ημουν σιγουρος πως θα εχανα, τοτε καναμε καλη αρχη:)

Όπως έχω ξαναγράψει, δεν έχω ακούσει ούτε νότα από τα τελευταία 2 Isis και περιμένω το live να δω τι λένε.

αρχοντας !!!

Αυτά σε άλλους όχι σε τα μας.

κι οι ωρες λιγοστευουν!!!:D:D:D

Θα παρω απο ταμειο, υπερχλωμο να μην υπαρχουν. Ειναι μεγαλος χωρος δλδ, λιγο μεγαλυτερος σε σχεση με το παλιο Ροδον, αν ειναι σωστα οσα ειχα ακουσει.

1. μεχρι κ την ΠΑΟΚΑΡΑ θα χασω για παρτυ σας.

σπαστε τα ολα

1. πως σκατα πανε στο καινουριο φαζ με μ.μ.μ?

Κατεβαινεις στον σταθμο του ηλεκτρικου του Ταυρου και μετα ποδαρακια (δεν ξερω ποσο ακριβως.) Τσιμπα χαρτη http://maps.google.com/maps?f=q&q=Patriarchou+Ioakeim+1,+Tavros,+17778,+Greece&ie=UTF8&om=1&iwloc=addr
Εχω αρχισει και συνειδητοποιω τι προκειται να δω το βραδυ εδω και λιγες ωρες. 8)

υπενθυμίζω ότι το τρένο δουλεύει μόνο στο κομμάτι ειρήνη-ταύρος.

Νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι λεωφορείο από Πειραιώς λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια.

Εχει λιγοτερο ποδαροδρομο η ειναι πιο ευκολο; Γιατι απο Ταυρο βρισκεις 2-3 κεντρικους δρομους, ολους αριστερα και καθαρισες :stuck_out_tongue:

Το μετρό Ταύρου είναι μακριά κι έχει ποδαρόδρομο, λογικά θα υπάρχει λεωφορείο στην Πειραιώς που κάνει στάση Χαμοστέρνας. Δεν τα ξέρω και καλά.

049
815

Cool, αν και μάλλον θα πάω με ταξί.

Παλιοκαπιτάλα.