ISIS live in Greece 2009

Στο λάηβ θα πάμε, δεν είναι τα κομμάτια που γάμησαν τους ISIS, οι παραγωγές είναι

γαμώ τον Barresi μου μέσα.

CoL μ’αρέσανε, απλά δεν είναι Isis επί σκηνής.
Σας λέω να ξεκολλήσετε με το σετλίστ, γιατί δεν πρόκειται για μπάντα που θα έρθει να παίξει τα σουξέ της για να μας διασκεδάσει. Γενικώς νομίζω πως οι άισις είναι ακόμα ψηλά και είναι κρίμα να αρχίσουμε τα γραφικά μεταλλάδικα “παίξε κάνα παλιό να γίνει της πουτάνας ρε μουνή. παίξε θρασ!”
Και ο σάμαν έχει δίκιο. Και όσο κι αν μας χαλάει η παραγωγή στα δυο τελευταία, επί σκηνής αυτή η μπάντα είναι το κάτι άλλο.
Τώρα εσύ βέβαια που έχεις να κάνεις και ταξίδι έχεις χίλια (βανίλια) δίκια, αλλά σκέψου το καλύτερα.

ντάξει, άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε όμως. σίγουρα φταίει και η παραγωγή, αλλά όχι μόνο. ποιός δεν ξενέρωσε (στην πρώτη ακρόαση) όταν μετά το γαμηστερό πρώτο λεπτό του Stone to Wake a Serpent μπαίνουν τα αρχιξενέρωτα καθαρά φωνητικά? tes-pa.

This message is hidden because dude is on your ignore list.

Nαι.

Τους Isis βλέπεις, όχι τους Motley Crue.

#0119 σήμερα.

Αντε, σοβαρευτείτε.

δηλαδη αν παιξει ολο το absence και τιποτα αλλο ας πουμε, εσεις θα ειστε οκ?

την προηγούμενη φορά που το παίξανε όλο όχι μόνο δεν ξενερώσαμε αλλά είχαμε και κάτι κάβλες [SIZE=“7”]ΝΑ![/SIZE]

Άμα ακούς isis, γουστάρεις isis, και δεν έχεις δει isis, έρχεσαι. τέλος.

ειχες παει εχοντας φαει βιαγκρα ε ??? καλη φαση.

Υπήρξαν άλλοι 18 ήρωες που πήραν σήμερα εισιτήριο Isis? Γιατί εγώ στο Ticket House μόνο άτομα που είχαν έρθει για U2 έβλεπα (ένας ρώτησε αν έχουν φοιτητικά :lol:).

rofl.

Θεός ο τύπος γενικά, κλασική φλωρόφατσα που η πιο “ροκ” συναυλία της ζωής του πρέπει να ήταν Μύρωνας Στρατής ή στην καλύτερη Χατζηγιάννης. Ήταν μαζί με τη γκόμενα και κοίταζαν με τις ώρες το πλάνο του ΟΑΚΑ με τις τιμές, αρχικά λεει “όχι αρένα, είναι χάλια” (μετάφραση: πού να στέκομαι τόσες ώρες όρθιος?). Μετά όμως η τύπισσα απέκλεισε όλες τις άλλες επιλογές είτε επειδή δεν θα έβλεπαν καλά είτε επειδή ήταν ακριβά οπότε διέταξε αρένα και ο ταλαίπωρος φλώρος υπάκουσε.

επικο fail ο τυπος λεμε

Ε βρε awake περίμενα περισσότερα (καντήλια) από σένα :Ρ

Γιατί, αυτός νομίζεις δεν ρωτάει τη γκόμενά του πού να πάρουν εισιτήρια? Χοχο.

εχω χαλασει ειναι γεγονος τελευταια :stuck_out_tongue:

ρε συ κρις με πληγωνεις … με εχεις κοψει για τοσο ευνουχισμενο τυπο :stuck_out_tongue: ?

οσον αφορα τις ‘γκομενες’ τις εχω απαρνηθει ετοιμαζομαι να παω για μοναχος 8)

θα σκασει κανεις σας ulver ???

Θα σκάσω εγώ να δω τι έχουν να μας πουν.

παρών

:bounce::bounce::bounce:10 και σημερα:bounce::bounce::bounce:

ψήθηκα να πάω, μπήκα eventbrite, είχαν τελειώσει τα 25άρια κ έχουν αφήσει πάνω τα 30άρια + fee, δλδ 31.5 ευρά. ενώ από ταμείο το παίρνεις 30. μπα. ξενέρωσα, πάλι στο μηδέν :p.