εισαι μεγαλος θεος.αλλα αυτο το ξερω εδω και καιρο απο τα ποστ σου.
υποκλινομαι.
εισαι μεγαλος θεος.αλλα αυτο το ξερω εδω και καιρο απο τα ποστ σου.
υποκλινομαι.
Μετα απο αρκετές ακροάσεις έχω να πώ ένα πράγμα: ειναι μεγάλη δισκάρα το Wavering Radiant. Αυτό 8)
Περιμένω το διπλό βινύλιο κι ελπίζω μέχρι να μου ρθει να κυκλοφορήσει κάποιο καλύτερης ποιότητας rip…
Preorder για το picture disc από την Ιαπωνική INOXIA
-follow the link
-on the left under “Mail order list” click English
-then click the third one down “Daymare Recordings”
φοβερο αρτογουορκ.μετριο δισκακι.
το μονο+ ειναι τα ωραια συνθς/ατμοσφαιρες.
κριμα μωρε.ο τουρνερ ειναι γαμωταπαιδγια.
Τελευταίο έμεινε το αμερικάνικο preorder για τον δίσκο. Clear blue, Black και Yellow/White Swirl τα χρώματα για το βινύλιο.
http://www.bluecollardistro.com/hydrahead/product_info.php?products_id=3193&cPath=4_137
Μόλις έβαλε η conspiracy 2 καινούριες φωτογραφίες απο το lp, ωραίο φαίνεται
Tελικά είναι αρκετά καλός δίσκος. Μόνο η παραγωγή με χάλασε λίγο (θα ήθελα περισσότερο όγκο στις κιθάρες) και τα φωνητικά. Μάλλον καλύτερος από τον προηγούμενο, σίγουρα δεν φτάνει επίπεδα Oceanic και Panopticon.
Το Τhreshold of Information πόσο κομματάρα είναι;
Επίσης, άσχετο αλλά από τα ηχεία ακούγεται πολύ καλύτερος απ’ ότι με τ’ ακουστικά.
Σε ποιο δίσκο είναι αυτό είπαμε?
πφ, transformation. προβοκάτορα.
Πες το και έτσι…κοματάρα είναι:!:
Υπάρχει και μια πιο περιορισμένη έκδοση του βινυλίου η οποία έχει 100 αντίτυπα
Limited to 100 copies on clear vinyl and comes with a limited edition slipmat. This sold out from the store the first day it was available. The album is gate-folded and comes with limited screen printed artwork. This 2xLP is sealed and comes with a limited edition slipmat.
Λίγο offtopic αλλα για να καταλάβετε την βλακεία μερικών στο ebay.
Εδώ μπορείτε να αγοράσετε το phatom of the horizon των fall of troy για 12$
και εδώ κάποιος έδωσε 127,5$ για να το αγοράσει.
Χωρίς πλάκα είναι καλή επένδυση να αγοράσει κάποιος 20-30 βινύλια και να περιμένει κανένα χρόνο για να τα πουλήσει σε 10πλάσια τιμή.
Γνώμη για το δίσκο δεν εκφράζω, γιατί δεν τον έχω ακούσει (γενικά, δεν έχω πολυασχοληθεί με Isis).
Μια απορία μόνο: είμαι ο μόνος που όταν είδε το εξώφυλλο του ήρθαν στο μυαλό τα πλοκαμοφύκια του City of Echoes των Pelican;
οχι
το ξανασυζητησαμε το θεμα
τα εξωφυλλα μοιαζουν καθως ειναι απο τον ιδιο δημιουργο
Επειδή το έχω λιώσει το βινύλιο, θα πω τη μεγάλη κουβέντα κι ας πέσουν όλοι να με φάνε. Ο δίσκος είναι εκπληκτικός, για μένα έχει την ίδια ποιότητα με Oceanic και Panopticon, αν και δεν είναι άμεσα συγκρίσιμος μαζί τους για διάφορους λόγους. Αυτό.
Δεν ήθελα να τον ακούσω από mp3 , (έριξα μια αυτιά όμως)σήμερα πάω να τον αποκτήσω και να τον ελιώσω
Χαλάρα στις 10 καλύτερες μπάντες της δεκαετίας οι Isis
Mε εκπλησσεις ! 8)
Ακροαση στην ακροαση μ’αρεσει περισσοτερο ο δισκος.
Μου φαινεται δυσκολος λιγακι.Δεν σε κερδιζει με την μια.
κι εγώ συνειδητά δεν το χω ακούσει τόσο καιρό. Μια γρήγορη αυτία στρήμιν απόψε. Μου πήρε λιγότερο από 10 λεπτά να αποφασίσω να πάω να το αγοράσω.
Αύριο λοιπόν.
Τα ξαναλέμε μόλις κι αυτό στάξει ζουμί.
Sorry για το double post, αλλά είμαι στην τρίτη ακρόαση, και μου’χει πέσει το σαγόνι!
Αν συνεχίσουμε έτσι, μιλάμε για ΔΙΣΚΑΡΑ! τσίου.
Πολυ καλος δισκος, καλυτερος απο το In The Absence Of Truth. Το αν φτανει τα Oceanic, Panopticon θα το διαπιστωσουμε υστερα απο περισσοτερες ακροασεις
μετα απο δεκαδες ακροασεις, εχω καταληξει στο εξης συμπερασμα :
ειναι μεστος δισκος και αρτιος.
Πολυ καλο feeling στην συντριπτικη πλειοψηφεια των κομματιων και σιγουρα καλυτερος απο προηγουμενες δουλειες τους.
μεσα στα καλυτερα της χρονιας χωρις αμφιβολια, ΟΤΙ και αν βγει στη συνεχεια!