Ο δίσκος είναι πανέμορφος πάντως.
Και με κάθε ακρόαση και καλύτερος.
Μην αφήνετε τον Angmar να κάνει κριτικές, είναι φαιδρός εγκάθετος πασόκος και γουστάρει να θάβει ότι αρέσει σε όλους για να κάθεται μπροστά από τον υπολογιστή του με το χάμπουργκερ και τη μπύρα του και να γελάει με τα χάλια μας που τον κράζουμε(αυτό έκανε και πέρσι με τους Burst). Η χούντα δε θα περάσει, Viva La Resistance.
[ελιτ]Το Burst ειναι καλο, αλλα πολυ προγκ ρε γμτ.[/ελιτ]
Edit: Κι εχεις δικιο, αυτο θα κανω. Πα να φερω τις φακες.
ξυδάκι και ρίγανη να βάλεις, νε?
Τα σπασε. :lol:
Ελα μωρε, πως κανετε ετσι. Στο τελος να δειτε που θα συμφωνησετε κιολας (κατω απ τη δικη μου αντικειμενικη αληθεια). λολ.
Μα εννοείται πως η οποιαδήποτε κριτική συντάκτη σε δίσκο ΕΙΝΑΙ η κοινή αλήθεια!
Ρε σοβαρά τώρα, μην το θάψεις το δίσκο, μια χαρά σε γαμάει.
Ρε θα σε κυνηγάει ο Bleeding “οπλαρχηγός βεληγκέκας υπάρχει μόδα στην παντόφλα” History και τα πρωτοπαλίκαρα του ρε.
Θάψε και το Minsk και θα βγάλεις βίζα για Μαδαγασκάρη.
εγώ γυαλίζω το καριοφύλι μου και σε περιμένω ε!
Φστ. Bleedin. Λιγα τα λογια σου μη κοπουμε δωπερα.
καλά καλά, κανόνισε το ριβιού να είναι τόσο άμπαλο όσο και τα γούστα σου στις γυναίκες!
(Άκου κει γαλλίδες! Τσέχες ρε προσκυνημένε!)
Αμα δεν εισαι ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΣ, που να καταλαβεις.
Ας το αφησουμε ομως για λιγο, επειδη στο τελος θα τα σβησουνε απ το πολύ off topic. =p
Πολύ ιδιότυπο το ριβιού. Δε με νοιάζει αν δίνει ή κόβει πόντους από ένα δίσκο. Απλά μου δημιουργείται η αίσθηση ότι έχω ακούσει διαφορετικό δίσκο…
Πάντως δε νομίζω ότι τα 00ς έχουν δώσει μεγάλους δίσκους αλλά όχι μεγάλες μπάντες. Ακόμα είναι νωρίς για να καταλήξουμε σε τέτοιο συμπέρασμα νομίζω.
Πάντως Angmar, θεωρώ ειλικρινέστατη από μέρους σου την τοποθέτηση ότι είσαι πρωτίστως οπαδός, όχι επειδή συμφωνώ μ’ αυτό, απλά επειδή δεν αποπροσανατολίζεις τον αναγνώστη. Σ’ αυτό παίρνεις κανονάκι.
ε ψιτ Άνγκμαρ…
[SPOILER]
μάθε μπαλίτσα…
:p[/SPOILER]
Πολυ καλο το ριβιου κατα την γνωμη μου.Οτι πιστευα τοσο καιρο για τον δισκο το εγραψε ο ανγκμαρ.
Δεν είναι ότι έχει άδικο. Όντως ο δίσκος είναι τόσο υπολογισμένος και γυαλισμένος που δίνει την αίσθηση της κλινικής αποστείρωσης χωρίς ευτυχώς να είναι έτσι αλλά αν το διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει τι παίζει και δε μπαίνει και στο Forum πιθανόν να νομίσει ότι είναι χειρότερο απότι είναι. Ευτυχώς η αναφορά στο 8αράκι κάπως το στρώνει(8-8,5 θα του βαζα και γω μάλλον).
Κατ αρχη, ευχαριστω για τις υπαρχουσες (& μετεπειτα) γνωμες, ειτε ειναι θετικες, ειτε αρνητικες.
Απλα να προσθεσω οτι η κριτικη εχει μπει στις Επιλογες του Μηνα, γεγονος που δειχνει πως θεωρειται προτεινομενο για αγορα. Τουλαχιστον με απολυτως αντικειμενικα κριτηρια. Κι εγω θα παω να το αγορασω καποια στιγμη, το βινυλιακι πρεπει να ψηνει… κι αμα ειδατε δεν ειπα πουθενα πως δε μου αρεσε… ηθελα ομως να γινω αυστηρος, επειδη απο τετοιες μπαντες τα λαθη δε γινεται να τα παραβλεπουμε.
Edit: Αμα οι συνθεσεις δε τραβαγαν για κατι καλυτερο, θα εγραφα εντελως διαφορετικα πραγματα. Εδω ομως το 9ρι το χτυπαγανε χαλαρα.
μόλις διάβασα το ριβιού, θα μπορούσα να το χα γράψει κι εγώ. σφωνάω στο 98%. ο δίσκος προσπαθεί να ρουφήξει αέρα και του τον παρέχουνε με υποστηρικτικό μηχάνημα, άγνωστο το γιατί…
Προσωπικά διαφωνώ με την κριτική -παρά το σεβασμό μου προς τη δισκοκριτική ικανότητα του Γιάννη- καθότι θεωρώ πως η αλλαγή στον ήχο των Isis είναι απλά μια φυσική εξέλιξη, μια ένδειξη περαιτέρω ωρίμανσης του συγκροτήματος.
Σύμφωνοι, δεν είναι ούτε Oceanic ούτε Panopticon. Αλλά γιατί να είναι; Υπάρχουν ήδη και τα λατρεύουμε με τρόπο που δεν περιγράφεται με λέξεις. Για εμένα το Radiant είναι ένας εκπληκτικός δίσκος στο σύνολό του, πολύ ανώτερος του Absence, που ναι, όντως περιέχει έπη όπως Dulcinea και Holy tears αλλά σου αφήνει μια αίσθηση πως περιέχει κομμάτια-fillers. Το Radiant δεν περιέχει τέτοια, είναι μια ηχητική εμπειρία απ’ την αρχή ως το τέλος, όπως ακριβώς και τα Oceanic και Panopticon.
Μόλις στην 4η-5η ακρόαση άρχισα να χωνεύω την a la Cure αρχική μελωδία του Ghost key, η κορύφωση του Hand of the host απλά δεν υφίσταται, το Stone βαράει αλύπητα απ’ την αρχή ως το τέλος, το 20 minutes μου θυμίζει εκείνη την απίστευτη συναυλία του Δεκεμβρίου στο Λονδίνο όπου το άκουσα πρώτη φορά και νομίζω τα σχόλια είναι περιττά για το Threshold…
Είναι οι Isis της νέας δεκαετίας και νομίζω δε θα μπορούσαν να είναι καλύτεροι.
Ωραια κριτικη Γιαννη.Δεν εχω ακουσει τοσο πολυ το δισκο για να πω οτι συμφωνη ή διαφωνω.
Σεντονι ομως ρε
Παπλωμα περισσοτερο.
@Στελιος: Δεκτες οι οποιες ενστασεις, αλλα να, εχω ενα προβλημα. Και πρεπει να το πεταξω λιγο αγαρμπα, γι’ αυτο σορρυ. Οταν ακουω δισκο των Isis, θελω να λεω πως ‘‘Γ@ΜΑΕΙ’’ κι οχι ‘‘ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ’’. ε και με το Wavering μου βγαινει το ακομα πιο περιεργο ‘‘ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ’’ αλλα μπορουσε να ‘‘Γ@ΜΑΕΙ’’. Kαι καπου εκει υπαρχει το προβλημα. :lol:
Οπως τα πα και παραπανω. Να μη τραβαγε, πες νταξ, δευτερο σερι, το αποδεχεσαι. Αλλα εδω οι κιθαρες ειναι λες και τις πεταξαν στον κουβα. Τα λεω λιγο περιγραφικα, αλλα να που μ ακουγονται καπως παραπανω νεροβραστες απ οσο πρεπει.