Τέλος εποχής για τους isis

http://rocking.gr/article7539.php

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση που εξέδωσαν στην ιστοσελίδα τους, οι Καλιφορνέζοι Isis ανακοίνωσαν πως μετά το τέλος της επερχόμενης περιοδείας τους, το καθένα από τα μέλη τους θα πάρει το δικό του δρόμο.

Σύμφωνα με τα γραφόμενα του post / progressive metal συγκροτήματος, ο κύριος λόγος της διάλυσής τους, είναι το ότι έκαναν ό,τι ήθελαν να κάνουν και είπαν ό,τι είχαν να πουν. Σε αντίθεση με άλλα συγκροτήματα, θέλησαν να έχουν ένα αξιοπρεπές τέλος, χωρίς να το παρατραβήξουν. Άλλωστε, όπως δήλωσαν, το σχήμα κράτησε εν τέλει πολύ περισσότερο από όσο περίμεναν και κατάφεραν πολλά περισσότερα από όσα μπορούσαν να φανταστούν.

Μετά την τελευταία τους συναυλία, που θα δοθεί στο Μόντρεαλ, εκεί δηλαδή που πριν 13 χρόνια ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή, οι Isis σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν έναν τελευταίο EP καθώς και live υλικό, έτσι ώστε να διασφαλίσουν πως η μουσική τους θα είναι διαθέσιμη για όσο θα υπάρχει κόσμος που θα θέλει να την ακούσει.

Αναλυτικά, μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση εδώ.

Σωστη κινηση κατ’εμε.
Discuss.

Shit και τους ειδα μονο 1 φορα:(

Γιατι θεωρεις σωστη κινηση??δεν νομιζω οτι ειχαν φτασει σε σημειο να μην πηγαινει αλλο…μια χαρα δισκαρα ηταν το τελευταιο τους8)

Oh come on…
Πρώτα ο Dio, τώρα οι Isis. Θα τριτώσει; Και ναι πως ;;;

οττο, τι ακριβώς συγκρίνεις? για όνομα δλδ.

από τη μεριά τους, καλά κάνανε και το διαλύσανε, εφόσον νιώσανε έτσι. τίμια απόφαση.

θυμάμαι τους paradise lost σε κάποια συνέντευξη πριν 10+ χρόνια να καυτηριάζουνε τους iron maiden επειδή δεν είχαν σταματήσει όσο ήταν καιρός. κι αυτοί τα ίδια κάνανε όμως τελικά… γενικά είναι πάρα πολύ δύσκολο να αποστασιοποιηθείς κάπως και να δεις πιο αντικειμενικά σαν εξωτερικός παρατηρητής την πορεία της μπάντας σου και το τι έχεις να προσφέρεις ακόμα (σε σύγκριση πάντα με αυτά που έχεις ήδη δώσει) και απαιτεί τεράστια αρχίδια να κάνεις αυτό που πράξανε οι isis. μπράβο τους.

δεν έχω διαβάσει ακόμα την ανακοίνωσή τους, αλλά δε νομίζω να συνέβη κάτι άλλο που τους έσπρωξε προς τα κει.

αναμένουμε δίσκο zozobra και επαναδραστηριοποίηση omg?

καλα το γεγονος οτι διαλυθηκαν δεν σημαινει οτι θα φυγουν και απο την μουσικη σκηνη/βιομηχανια… αν και ο τελευταιος δισκος κατ’ εμε ηταν αξιοπρεπης, ωστοσο καλα κανανε και το διαλυσανε! τουλαχιστον προλαβα να τους δω… :stuck_out_tongue:

Μπραβο. Πραγματικα μπραβο. Ηθελε πολυ μεγαλα @@ για να το κανουν.

Οι Isis θα μεινουν τελικα, ως μια πραγματικα τεραστια μπαντα. Μπραβο, τιποτε αλλο δεν εχω να πω. Ως οπαδος δηλωνω απολυτα ικανοποιημενος.

Εντάξει, οι δύο τελευταίοι δίσκοι μια χαρά έχωναν το 95% της μουσικής που βγαίνει. Έχαναν όμως στις συγκρίσεις. Όταν έχεις βγάλει oceanic αυτά παθαίνεις.

Μιλάω καθαρά για την προσωπική μου μουσική πραγματικότητα χωρίς να κάνω καμία σύγκριση. Θα είναι και οι Isis μια μουσική έλλειψη χωρίς να συγκρίνονται τα μεγέθη. Μη λέμε τα αυτονόητα.
Από εκεί και πέρα ήταν μια απόφαση που ήθελε @@ και περιμένουμε πλέον τα νεότερα από τον καθένα τους ξεχωριστά.

Κρίμα. Όχι τόσο για το άν θα ακούσουμε νέο υλικό ή οχι,αλλά για το ότι δεν θα τους ξαναδούμε live.
Respect πάντως στα όσα γράφουν στο αποχαιρετιστήριο post.

οντως respect

αποχωρηση πανω στην καταλληλη στιγμη

τα 2 πρωτα επη δεν προκειται να επαναληφθουν

το κεφαλι ψηλα

Ελπίζω απλώς να μην καταντήσουν στυλ reunion σε λίγα χρόνια.

το πιο πιθανο αυτο να συμβει οπως με πολλες αλλες μπαντες

I guess it’s always better to burn out than to fade away. :wink: