Isis

Εγω βασικα θα του προτεινα να σου δωσει μια γροθια στο στομαχι :lol:
και αλλη μια γροθια στον Unholy γιατι προσπαθει να σπιλωσει την τιμη και την υποληψη μου :twisted: με τα λεγομενα του σε αλλο thread[/quote]

esena poios sou milise tora??[/quote]

μ’αρεσει οπως μου τα λες …

(πες και αλλα λεμε )[/quote]

gerases kai mualo den evales akomi…

…kai min katevazeis alla isis agorim,den einai gia ta auaisthita autakia sou…

Πω πω πω μίσος… Τελικά αρχίζω και σε γουστάρω πολύ Χρύσα μου… Τ’ αυτιά του Ανδρέα ακούνε μέχρι Mark Free… MOYAXOYAXOYAXOY

Πω πω πω μίσος… Τελικά αρχίζω και σε γουστάρω πολύ Χρύσα μου… Τ’ αυτιά του Ανδρέα ακούνε μέχρι Mark Free… MOYAXOYAXOYAXOY[/quote]

Χρυσα μην ακους το κωλοπαιδο τον Τελη… αφου το μονο που ειναι ικανος να κανει ειναι το να καμμια κάλτσα η μπαμπογρια .

Ίσα μωρή Λουκία που θα με πεις μπαμπόγρια…

Δες ομορφιά και άντε πιες το τσάι σου…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ασε ρε … μην τον ακουτε ρεεεεεεε δεν ειναι αυτος αλλος ειναι ι στη φωτο

να ο Τελης http://briefcase.pathfinder.gr/download/aor/31944/385780/0/032%2B%2B%2B.jpg σε ολο του το μεγαλειο

Σαν Αη Βασίλης κάτι λες… Αυτός ο παππούς σου αριστερά χάλια είναι…

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ωραίοι οι ISIS…

Τελικά οι ISIS θα έρθουν το αναφέρει και το επίσημο site τους http://www.sgnl05.com/_landing.htm?st=shows# γαμω!!! 8) 8) 8) 8)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!

:twisted: :twisted: yesssss

p.s.mazi sou teliiiii

Εκτός από φωνάρα είσαι και έξυπνο κορίτσι

Αν σας αρχίσω και τους 2 στις θα πειτε οτι εγω ειμαι ο κακος …

yparxei mia fimi edw panw sta voreia oti tin epomeni mera apo athina oi theoi tha paixoun k thessaloniki.xerei kaneis tpt?
milao gia kiriaki 22.

Απ’οσο ξερω δεν εχει ανακοινοθει τιποτα για Σαλονικα ,αλλα η 22 Μαρτιου ειναι κενη στην περιοδια τους…

distixos den isxuei auto telika,mono athina

eee,poioi tha pate isis??ego tha mai sigoura

Από το φόρουμ ο doomed έχει δηλώσει ότι θα πάει.Το ίδιο και ο unholy αν θυμάμαι καλά. Εγώ αν ζω θα πάω.Παίζει να έρθει και ο Sabbarth. Αυτοί προς το παρόν. Βάζω isis στο playlist, πωρώθηκα :twisted:
Έχει ακούσει κανείς από σας tim hecker? Ξέρω πως έχει κάνει τα remixes tou oceanic και πως γενικά ασχολείται με την ambient αλλά δυστυχώς δεν έχω ακούσει νότα.

Δηλαδή τώρα εμείς θα ακούσουμε το the tower live??!!!*&^%$#@ e?

Ego den tha mporeso, tha pao sto Kievo… :lol:

“Πω πω…”